![]() |
ovo je lijepo za gledat, svaka čast maxu, n1 je bez premca na gridu
(ne navijam za nikog boli me kurac ko bu pobjedio) |
da,stvarno...ima brz bolid
|
Tko je to očekivao od njega nakon ovakvog vikenda i problema u startu utrke? Ja sigurno nisam...
|
ja jesam i ocekujem jos dok god ima bolid takav
ocekivao sam i drugo mjesto ali eto nije ispunio |
Klupski kolega mu je isto zadovoljan bolidom.
|
Citiraj:
njega je danas red bull sjebao i u boksu kod kazne,sta reci? jel bi to maxu napravili?ne ne bi |
Cijeli grid je brdo govana osim Maxa. Sta im covjek radi iz boxa sa probijenom gumom. Ja generacije i vozaca. Steta za Ferrari.
|
Prije nego netko kaže..."da ali Max je imao novi power unit za ovu utrku"...
Stari su podaci niže (od Monze). Ima najsvježiji power unit trenutno, ostali su sve svoje iskoristili. I još ima za ove tri utrke pravo mijenjati praktički sve komponente. https://i.postimg.cc/PC7zLp1j/Screen...t-19-13-47.png Rizik im se isplatio i ovaj put. Da je bio još jedan safety car, borili bi se za prvo mjesto. |
Citiraj:
Je, cilu sezonu njega netko sabotira. |
Citiraj:
Al svejedno mislim da nema šanse za titulu osim čuda ili neke lude sreće koja ga uvijek prati. |
McLaren je uspio zajebati svjetski. Izgleda da će biti diskvalifikacije oba bolida zbog potrošenosti podnice
|
Ja nigdje ne vidim kada bi se moglo saznati da li su DQ ili je "istraga" zavrsena.
|
Diskvalificirani su maloprije
|
Malo da se zakuha zadnje dvije trke :)
|
ovo je nemoguće. Sreća prati hrabre
|
|
Max WDC confirmed
|
Očito je McLaren riskirao jer im ova staza baš ne pashe, prosle godine im je bilo gadno, ove godine bolje ali očito je bolid bio niži i eto problem..
Sami su si krivi, rizik se ovaj put nije isplatio kao ni Ferrariu ove godine. |
Jel se zna zasto je Norris coastao u zadnjim krugovima? Jel su znali da postoji rizik od ovoga, ili je bio neki drugi problem?
|
Citiraj:
|
|
|
jebemti daj zamisli kaosa da se to desilo samo na oscarovom bolidu, ili samo na landovom :D
|
Uff koje bi to teorije zavjere krenule da je bilo samo na Oscarovom :)
|
Nema potrebe. Davno je Oscar digao nogu s gasa.
|
a zasto je digao
|
|
Adrian Newey - 2026 Aston Martin Team Principal
Fino, ima kontrolu nad svime. Nek složi Alonsu raketu da osvoji prvenstvo i može ga se poslati u penziju na kraju sezone. Zbog Strolla vjerojatno neće i konstruktorski, ali možda ga dobar bolid digne iz mrtvih. |
hoće to biti dok horny ne dođe ili cijelu godinu, zanimljivo
|
Da, suska se da ce Horner u AM. To mi je cudno je rmi se cinilo da je Newey otiso i djelomicno zbog njega ali pare uvijek lako "poprave" sve :).
A kakv bi to tek bio kraj karijere da uspiju Alonsu omogucit Treci naslov i da ode kao prvak :). |
dajte kakav mrtvi alonso,znaci max ce u aston?
|
Pa nagidinu neće, tad još hoće vidjeti što može RBPT sa Fordom a onda 2027 kad vidi tko je uspio u novim pravilima ide tamo :).
|
"Man, my back is killing me. But I will finish thisone for you guys". Alonso na Interlagosu prosle godine. Just saying. :D
|
Max + Alonso u Astonu, to bi bio najbolji moguci potez. Stroll nek uzme sabbatical godinu dana, pa se vrati uz Maxa kad Alonso ode u penziju.
|
Citiraj:
Citiraj:
Ne znam vidjet ćemo 2026. tada svi kreću iz nule pa ćemo biti pametniji. |
Jel' pocelo McLaren slavlje? Sumnjam da ce AI redbulu danas ponuditi bolji setup od sprinta.
|
McLaren slavi od prve utrke,nema tu previse uzbudenja
|
Abu Dhabi Max 1., Pia 2. i ne pusta Norrisa koji je 3., Max dize kantu opet!
Edit: ipak ne, Norris prosao Kimija. |
ko je 3.? o cemu ti
mclareni sjebali oba vozaca danas kod SC |
McLaren si uspješno puca u nogu već drugu utrku za redom.
Prerano je bilo za boks, ali daj onda riskiraj barem s jednim vozačem. Ne I eto di smo sad. Max još jednom odvozio svoje bez najmanje greške. Zbog Sainza mi je drago. Nek ga gledaju iz Ferrarija sad |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:45. |