![]() |
Citiraj:
Ona zuji i zuji, nepodnosljivo bucno, a slika se na monitoru ne pojavljuje... Znaci graficka moze raditi i u mojem kucistu, bez obzira na to sto na njoj pise "AMD"??? Citiraj:
Ponavljam, ja na grafikoj imam 2 utora za 6-pin, a na napojnoj samo jedan 6-pin... Kako da rijesim problem, osim da kupujem novo napajanje? BTW: Nije 350€, moj zajeb.. Graficka je kostala 668 km, sto je 334 € :D Ipak, takvo ti je trziste u BiH... Kod vas je mnogo bolja situacija... |
Nabavi taj molex-to-6 pin pa ćeš riješiti problem. Sigurno netko ima a da ne koristi, pitaj frendove ako imaju, ili kupi. :) Na njoj ti piše AMD zato što su oni vlasnici ATI-a, pa se očito malo samopromoviraju i podsjećaju nas na to tko je gazda. :D
http://www.com-tra.de/img/p/06759_o.jpg |
Pobogu čovječe-nemoj je ni stavljat u komp dok nemaš sve kaj ti treba.
Ovakav adapter moraš nabavit kao na slici: http://img19.imageshack.us/img19/2507/58501.th.jpg |
Citiraj:
Kad dodjes u Sarajevo ima da te castim :care: Vec sam se bio prepao da ce moja nova skupocijena igracka biti kupljena uzalud :D |
Možeš i ovaj gore kabel koristiti, ove na slici od Jeltza.
|
Ja dobio dva takva sa grafom:)
I platio 190€:D |
Citiraj:
Citiraj:
Nije mi jasno odkud tolika razlika u cijeni... 140€, pa nije caj :( |
Oko 265€ je kod nas.
|
Citiraj:
Da ti iskreno kažem, nije ni meni baš jasno kako je toliko velika razlika, iako Jeltz je svoju, onako pravo ušećerio, pa ga nemoj uzimati za refernata u nas. :p Kod nas ti startaju od nekih 260 eura pa nadalje. Kad se mi pravimo englezi, a englezi ko englezi ludi za čajem, pa ga ima na bacanje. Kod nas ti je sve jeftino. :D |
I ja sam nabavio PowerColor 5850. Jos samo da uzmem jaci CPU i da pocnem da se ozbiljnije zanimam sa njom. Probao sam par igara za pocetak i stvarno sam odusevljen.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Što je teško nekoga ispraviti normalnom rečenicom, bez pristunosti proljeva bahatosti? Slobodno smiriš malo doživljaje. |
Oprosti ,nisam znao da te mrtvi vent vrijeđa,ja ga doživio dva puta na 58xx i nije me nikad uvrijedio.
|
Nije da me vrijeđa, nego je takav stav nepotreban, možemo normalno komunicirati, bez dosjetki. :) Sve ti je oprošteno! :p Tri zdravo Marijo i oče naša. :D
|
Citiraj:
|
ljudi kak vi pokrecete furmark?
beza AA ili sa 4/8 AA meni su temp bez aa oko 20c vise nego sa 8xaa sa AA mi je stabilno dok bez se zrusi nakon 10 s WTF? |
Citiraj:
- furmark 1.4.0 - furmark.exe preimenovan u nešto npr. MojaGrafičkaBoljaOdTvoje.exe - 1024x768 - no AA - ako je novija verzija furmarka recimo 1.6.* ili 1.7.* onda još kvačica na extreme burn I gledaj kako kartica gori. |
Kupite grafu od dva soma kuna za igranje i onda sjedite pred kompom i buljite u Furmark?
Nevjerovatno:) |
Citiraj:
|
Ima onih koji uzmu 2,3,4 pa vrte za 20k kn.I ko mu kriv?
ONT:Za temp nemoj vrtit furmark,nikad,ali bas nikad neces toliko zagrijat graficku u bilo kojoj igri. |
Citiraj:
Bench ili igra je drugo-Furmark simulira uvjete u kojima se grafa neće naći nikad pa ni onda:) |
Pa koja je onda poanta furmarka, cemu taj program sluzi???
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT - preteče me Jelc :D |
Citiraj:
Pa cuj ne bi bas ni to reko. Ja sam ko budala sve kartice sa tim przio da vidim do kolko ce se penjat temp. pa sve rade (vidim po trznici) bez greske hehe. |
Ma neznam ni ja koji mi je sa tim furmarkom.Pao je uninstall hehe
Nego furam sad grafu na 930/1250 na 1.18v i ovo su temp nakon heaven bencha 2x musashi je na srednjim okretajima jer je razlika srednjih i najvecih u 2c |
Citiraj:
|
Ima li tko kakvih problema sa gray screen / coloured stripes simptomima odnosno smrzavanje, rušenje, BSOD stroja?
|
Jesi proba ovo?
http://www.tomshardware.com/news/ATI...-Fix,9604.html |
Jesam. Ne pomaže.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29. |