![]() |
Kupih tapatalk vip po promotivnoj cijeni od 35€. Jesam li se zajebao? 😆
Koliko vidim bas i nema besplatnih alternativa. |
Citiraj:
Ja od kad sam uzeo adguard pro za 10€ ne vidim vise ni jednu reklamu. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Da se najlakse rijesiti nextdns profilom za ios, najbolja metoda
|
@glazZ @DSA A youtube, na njemu su i dalje reklame?
|
sumnjam jer onda ne bi placali premium bezveze ako je ovo 10 eura jednom
sta tocno blokira taj adguard pro? |
Citiraj:
Adguard afaik ima neku cudnu proceduru koja granici s mazohizmom ako gledas puno yt: https://adguard.com/kb/adguard-for-i...k-youtube-ads/ |
Zar reklame na YT nisu sada server side? Koristim drugo premium pa nisam u toku.
|
Citiraj:
Jesu da, youtube ima i dalje reklame, ako ides preko safarija ima puno manje. Na tapatalku nemam reklama, njuskalo, imam nekih par igara na telefonu koje znam nekad upaliti i nemam ni tamo reklama, promotheus za letke isto nema reklama… Sent from my iPhone using Tapatalk |
Super. Imao sam adguard dns, sad sam stavio nextdns. Pa cemo vidjeti
|
Citiraj:
Evo ja ga jucer uzeo al i dalje vidim reklame unutar aplikacija, sto me najvise zivciralo. Sto se tice reklama unutar safarija, njih ubija. Ali to sam mogao i s besplatnom ublock origin ekstenzijom. |
Citiraj:
Jesi podesio ovako? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...190d59e199.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk |
Da, identicno mi je podeseno.
|
U kojim aplikacijama imas reklame?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Reddit je prva koja mi je pala na pamet.
|
Citiraj:
Riješenje je Safari + Sink It for Reddit i uživaš bez reklame promoted |
Citiraj:
Hvala za ovo. Super radi. |
Kako se borite sa spam pozivima? Na dnevnoj bazi dobijem barem jedan... U eu call screening ne funkcionira, alternativu neznam
|
Ima tko mZabu PS? Znači odjednom mi više ne radi prijava biometrijom. Uključim u postavkama, prihvatim uvjete, Zaba napiše uključeno ali čim opet otvorim app, opet traži PIN. Osobna mZaba radi kao i sve druge aplikacije gdje koristim Face ID unlock.
|
Imam, radi.
|
iOS 26.1? Meni je to radilo uredno godinu i pol ali sada neće i neće. Ne kužim.
|
Jep, 26.1, iP 16.
|
Google i Apple surađuju na lakšem prebacivanje sa iOS-a na Android i obratno
https://9to5google.com/2025/12/08/an...one-switching/ |
26.2 out
|
Dobro,onda napiši šta je to novoga ?
|
Ne znam kako vi, ali ja dosada još nikad nisam uspio naći aplikaciju za Windows s kojom mogu normalno brisati fotografije sa iPhone-a. Preko Windowsa su uvijek bili neki problemi, a evo sada i preko 3uTools aplikacije. Označio sam 40-tak slika za brisanje, kliknuo delete i sada mi već 10 minuta piše: Deleting photos, please wait...
Da li imate neku bolju ideju/aplikaciju? |
Citiraj:
Instalirao maloprije. Vidjet cemo dal ce rijesiti povremeni stutering na home screenu. Samo nek baterija ostane kao na 26.1 i bit ce super. |
Citiraj:
od tada držim na cloudu i ćao, po potrebi neke bitne slike skinem s clouda preko icloud.com |
Dobar je 26.2, ono kaj je 26 trebal biti od početka.
|
Sa 26.2 mi je najbolja baterija do sada, osjetno bolje nego prijasnje inacice iOSa
12 mini u pitanju |
Citiraj:
|
Phone Link? I iCloud integracija u Photos aplikaciji?
Nativno podržava sve to |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:37. |