![]() |
Imaš ovdje recenziju 37" S20E odlična telka, ja ju mislim uzeti. Vjerojatno sve ovo vrijedi i za 32" model.
|
Upravo sam došao iz Ronisa... Nagovaraju me na plazmu, 37x20, što kažete na to?
|
Uvijek plazma ispred LCD-a ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
hrt , rtl i nova (sd signal ) . Nije loša niti za HD filmove ( slika je jako dobra ) , nije kao na full hd plazmama višeg ranga ali je za 4500 kn odlična ! |
Citiraj:
LCD je jedino za surfanje i kao monitor dobar. Garancija nevrijedi na burn-in ne? |
Citiraj:
Da, samo pazi na staticne djelove :) Vecina dobrih LCDa nema problema sa input lagom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da kucnem u drvo na mojoj ga nema. |
Citiraj:
Samsung koji se smatra da radi najbolje LCD-ove ima problema sa time, uostalom svaki TV sa nekim tipom VA matrice uglavnom ima problema sa time. |
Citiraj:
|
Evo i ja se dvoumim između Panasonic P50G20E plazme i Philips 52PFL5605H lcd-a, vjerojatno će ipak lcd upast
|
Citiraj:
Bome u pravu si, provjerio kod frenda lektora, kabeli je ispravno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nagleda sam se SD signala na Philipsima i to izgleda jako loše. |
Citiraj:
E prijatelju, može jedan savjet, da još malo pogledaš bolje ta dva modela u drugim trgovinama ili da ti jednostavno skretim muke, kupi G20 i nećeš požaliti sigurno, ako hoćeš onda me osobno traži pare nazad :) daj zaboravi taj LCD!! |
+1
S kim god da sam pričao, gdje god test čitao, u tolikim dimenzijama lcd nije ni blizu konkurencija plazmi , posebno panasonic ( i ja ga imam , g10 u 50' ) A sad stiže i panasonic 3d plazma koja će pomesti pod sa svakim lcd-om evo vam test http://hdtelevizija.com/2010/05/30/r...0vt20e-127-cm/ "2D HD prikaz je dostigao svoj vrhunac s ovim modelom " , EOD |
treba mi LCD / plazma max. dijagonale 66 cm, bilo bi poželjno da je srebrni ili bijeli.
nisam u toku pa ne znam kaj se trenutno nudi, ne bi spajao PC na TV. |
Plazme nemas te velicine, trazi Lcd, receno na svakoj strani ovog topica koje su preporucene.
|
Citiraj:
ovak nešto i mene zanima, na prethodnoj strani, vidim da nema odgovora. koji je bolji od ta 3? |
Imam dobru ponudu za Panasonic TX-P42S20E (novi tv) pa cu ga vjerojatno sljedeci tjedan dobiti. Nani ju je na HD televizija stranici (recenzija) vise-manje ishvalio pa se nadam da cu biti zadovoljan. Primarno tv koristim za gledanje mkv-a (HTPC), tv programa (Bnet) i ponekad PS3.
|
lg 32ld320
pozdrav svima nabavio sam lg-ev lcd od 32"...
ima li ko takav tv? kakva su iskustva? dali mogu gledat hd divx filmove preko usb porta nekakvim hackom? |
Citiraj:
|
Sony 32 BX 300
Poštovanje,
čekao sam malo pad cijena jer nisam baš u bajnoj situaciji s novcima a treba mi telka ... Naletio sam danas u Intersparu na navedeni televizor za 2999,00 (zajedno s DVD playerom u paketu). Sad sam malo prosurfao i vidim da mu je cijena takva i u Sancta Domenici samo bez DVD -a. Treba mi televizor za u spavaću sobu, gledanje s 2,5 - 3 metra. Na njega je spojen MaxTV i gleda se uglavnom televizijski program. Ponekad i DVD iz videoteke. Ne spaja se komp i nemam želju gledat Blue-ray , HD itd. Bitan mi je DVB-T da ne moram kupovat receiver :) i ono što mi se posebno dopalo je što ima USB priključak. Zna li netko ovdje da li mogu na taj USB spojit stick ili vanjski HDD sa divx-ima? Koliko vidim, jedino što mu fali je eventualno "full HD" ali uopće nisam siguran jel to meni treba... Molim vas mišljenja i eventualno preporuke nečeg drugog ali da ostanemo u cjenovnom rangu. Hvala ! P.S. išao bi do maximalnih 3500 kn, ali samo ako je taj televizor toliko puno bolji u nečemu da se jednostavno mora :) |
Citiraj:
|
Tako i ja...većinom B.net programe (obične), a nekad spojim komp, tj čekam dok se iskalibrira kad prođe 200-300 sati rada onda ću počet sa hd i full hd filmovima s kompa te igranjem.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:24. |