![]() |
Jeli postoji koja aplikacija za kameru da mi drzi cilo vrime upaljen blic, jer mi ovako izgubi focus u mraku, radi se o iphone 4s!
|
Camera+ ima opciju da stalno svijetli
|
Citiraj:
Hvala svima na odgovoru. |
Od jutros mi je kamera na iphone 5 mutna tj kao da ne radi autofokus..
Imam belkin oklop ali ocito se nesto zdrmalo.. Netko iskustva? Hvala.. |
Citiraj:
|
|
Postoji li koji način da saznam jeli mi otišla matična ploča od Iphone 3gs-a na "kućni" način?
Znam da je servis opcija ali nikako ne stignem... Probao sam punit bateriju, spojit ga na komp, ubacit ga u DFU, promijeniti bateriju i na nis ne reagira. Komp ga ne prepoznaje. Pri slusanju muzike sa napola punom baterijom jednostavno se ugasio i to je bilo to, nikakva voda, udarac ili bilo kaj drugo. Ni glasa ni traga od njega više.. |
Ista prica sa 3GS i 4S. Otisla maticna
|
Jeli moguće napraviti posebne albume na iphonne da mi automatski whatsapp sprema u jedan album, a kamera u neki drugi album?
|
To se ne može. Sve ide u Camera roll.
|
Citiraj:
|
vi sa šesticom (plus), koristite li iPad charger? ovaj 12W jel, kolko mu treba da se napuni tako? u odnosu na onaj koji ste dobili uz ajfon
|
Citiraj:
Citiraj:
63%. Uz koristenje ga puni. 65%. |
Za 5s to ne fercera pretpostavljam?
|
Mislim da su tek 6/6+ kompatibilni za taj 12W charger
|
A neki drugi brzi punjač kakav dolazi npr sa galaxy s4 ili lg g2?
|
A citao sam da ekipa koristi recimo od note 4 punjac itd. Ali ja nebih osobno u to se upustao, pa meni se 5S punio ko metak sa default punjacem
|
Citiraj:
|
Rekao bih da se 6-ica puni brze sa 12W punjacem nego 5S sa svojim.
Uglavnom, mislim da ce radit sa svim punjacima ili USB portovima na kompu koji toliko mogu dati (meni radi na MacBooku) i da punjac ne mora biti ensto pametan nego mora dati toliko koliko mob zeli. iPhone sam bira koliko se puni, nekad se puni sa 5W, nekad sa 7W, nekad sa 10W, ovisno o nekim njegovim prametrima i stanju baterije. Appleovi punjaci (potrazite teardown od nekog lika koji se kuzi u to) su jako kvalitetni. |
Uzeo sam sestri jedan iPhone 3GS i pokušava skinut facebook i messenger i još neke aplikacije i javlja joj da mora update-at na iOS 7, kako to zaobići?
|
Ne možeš to zaobiči ako apovi traže iOS 7. 3gs ide samo do 6.1.6. Moj ti je savjet da jailbreakaš telefon i potražiš starije verzije tih appova na vsheru ili gdje več toga ima. Nemam več dugo JB pa nisam baš u toku sa tim. Čudim se kako to da Facebook ne podržava starije verzije iOS-a.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Hvala ekipa, trebalo bi mi ponudit da skinem stariju verziju app-a ali nikako da ponudi, ne znam jeli zato što je apple id novi ili.. uglavnom, budem ga jailbreak-o i tako ću riješit problem.
Zanima me još nešto, imam jedan iPhone 4 iz Švicarske, kupljen od nekog lika koji je završio u ludnici i ne može se nikako do njegove iCloud lozinke da se iCloud pobriše sa iphone-a. Našao sam ovo na youtube-u: https://www.youtube.com/watch?v=Lvbt...yt-cl=84838260 I uspio isključio find my iphone i pobrisat icloud account. E sad, jeli to pobrisano zauvijek, smijem li ja sad update-at iOS i sve ostalo, bojim se da će se taj iClound acc opet pojavit? |
Preporuka tempered glass za iPhone 6 Plus sa ebaya? Hvala. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Backup napravim na itunes-u?
|
Citiraj:
OTA kroz par min bilo gotovo. :kafa: Zanemari ako se ne odnosi na 8.1.3 |
|
Citiraj:
|
iPhone 6 and 6 Plus Brought More Android Switchers, New Customers Than Prior Models
A netko prognozirao jako mali broj switchera :) |
Citiraj:
Samo koliko ce to biti u radu vidljivo... :fiju: |
Kolega ima problem
Ne znam kako je do njega doslo, ali jednostavno na mobitelu (iphone 4 ili 4s nisam siguran) nema itunes i nemoze ga nikako stavit Posljedica toga je da ne moze instalirati niti jednu jedinu aplikaciju cak niti iz browsera Prikaze mu nesto u vezi itunesa da klikne za download ali kad stisne to mob ne reagira i kao da nije ni stisnuo tipku Zna li netko u cemu je problem? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne stavlja se na telefon iTunes več na računalo. Aplikacije se skidaju na App storeu. Ona aplikacija iTunes sa App storea ne služi ničemu ako nju pokušava skinuti. |
Ne razumijem se u iphone pa zato pitam
Nema app store onda ocito Sta sad napravit? |
Ne znam kako mu je uspjelo izbrisati app store ali sad jedino može pomoči restore. Neka spoji iPhon na iTunese na računalu i klikne obnovi. Samo mora paziti da mu telefon nije bio zaključan na neku mrežu pa jailbrekan i nekom metodom otključan. U tom slučaju če mu se zaključati. Treba i znati lozinku i korisničko ime od iClouda ako je uključena opcija Find my iPhone jer ga inače neče moči aktivirati.
|
Zaboravio sam napomenuti da je i restorao, ali ista stvar
Nemoze skinuti niti jednu apk |
Ova ikona i upisati login podatke ako ima i trebalo bi raditi. Pogotovo nakon restorea
http://www.pohrani.com/t/1M/eI/4FNfk...store-icon.jpg |
Hvala kolege, javim kako je proslo :chears:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:15. |