![]() |
Citiraj:
ma znam cekaju novi firmware iz slovenije .. Trebao bi stic do 5 mjeseca. |
Citiraj:
|
Jel zna netko zashto amis salje racune unaprijed? Tipa pocetkom 3 mj. posalju racun za 3 mj.
Malo mi je to cudno, sva pretplata je obicno postpaid, ne prepaid. |
Pretplata uvijek ide unaprijed wtf, zato se i zove "pretplata". I na tcom ti ide unaprijed..
|
VDSL u Samoboru je trebao krenuti u 3. mjesecu ali se čini da ništa od toga još :(
Ima netko možda kakav info? :D |
Imas krivi info VDSL je jos u testnoj fazi...
|
Ja sam od T-coma pocetkom mjeseca dobijao racun za prethodni mjesec, ne za tekuci.
Kako ti mogu unaprijed naplatiti tipa minute koje ces tek razgovarati? Zato je pretplata postpaid a bonovi prepaid. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da amis salje unaprijed racun i njihov odgovor je da je to tako i kad sam ih pitao dali njih gazda placa unaprijed ili kad odrade mjesec pa je odgovor bio (normalno da moramo odraditi mjesec pa da dobijemo placu) i onda opet ponavljaju da je normalno naplacivati unaprijed i onda sam izgubio volju na natjerivanjem jer znam da im je to kao mantra koju moraju ponavljati jer se razgovori snimaju...ali glupi je osjecaj kad dobijes racun za nesto sto tek trebas potrositi neznam ali to je njihova neka shema cini se...samo me zanima kad se bude raskidao ugovor s njima dali vracaju pretplatu 1mj koju su uzeli unaprijed?
|
pa raskines tjekom mjeseca
ionak si ga platio samo kazes ne saljite mi vise racun za iduci mj jer raskidam |
Stigao testni VDSL. S obzirom da sam solidno udaljen žicom od centrale, rezultat mi se čini i više nego solidan. :chears:
http://www.speedtest.net/result/3494675674.png |
Sto znaci "solidno"? Solidnih 100, 1000 ili 10000 metara?
|
I koja je dogovorena brzina :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kada prođe faza testiranja, bume vidli. |
Ja sam isto 1.6 km od centrale i meni su pričali bajkice kako je to predaleko za VDSL. Kako si dobio taj "testni VDSL"?
|
deda.cro; gdje si u sesvetama? Meni na centrali još ništa...
|
Citiraj:
Njihov sam korisnik od prvog dana i jos sam dosta ekipe povukao za sobom jer sam zadovoljan uslugom. Poslao sam mail sa pitanjem za VDSL, ljudi se ljubazno javili i ponudili testiranje i ja prihvatio. |
Znači samo se treba poslati mail za testiranje? Ima neki popis kvartova gdje je moguće testiranje? Ja sam u Dubravi, pa ako je kod vas u Sesvetama, možda se i kod mene može..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tome svemu se i ja nadam, jer ni ja optike neću tako skoro vidjeti ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da ti budem iskren, nisam previše pitao koju će mi brzinu pustiti jer sam znao da ne mogu dobiti najveće moguće brzine s obzirom na mjerenja udaljenosti od centrale. Otišao sam sada škicnuti u Technicolor TG788vn (sučelje skoro isto kao kod Thomsona) i evo što piše: http://i58.tinypic.com/af8xhu.png Siguran sam da mogu još malo popraviti ove podatke (maknuti ili smanjiti greške) tako što ću zamijeniti kućnu instalaciju i to što prije. Najgore što bi htio je da mi smanje brzinu zbog neke bezvezarije. :fiju: |
hmm, slao sam im bar 3 puta (u različito doba godine) upit za VDSL i nisu mi ništa ponudili...
Ajd probat ću pa bumo vidjeli...Na AMIS-u sam isto godinama... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:49. |