![]() |
Mene će crkva spalit na lomači koliko sam puta Boga opsovao na TS-u. :(
Ići ću u pakao. Koji kurac. |
Nećeš u pakao jer bi tamo bio kao kod kuće, ići ćeš u raj na mučenje :D
|
meni se nesto cudno dogadja. Naime, kad je komp na stocku, onda mi igra redovno smrzne. Tek kad ga clockam, ili cak da samo stavim fiksne vrijednosti za ICH i IOH na 1.22 i PLL na 1.88-1.90 onda radi kako triba. Jeli imao ko slicnih problema?
P.S. radi se o konfiguraciji pod "Moj KomP" |
ma ono, svi psujemo, ne vjerujem da to ikome smeta, cak se i nasmijemo(najvise ipak kad mansky pozove nine whine whine :roller:).
ali sad bas medjusobno vrijedjanje nam ne treba, to ce se onda razvit u netrpeljivost, nepotrebnu nervozu i napetost :chears: |
Ok, Friend lista mi oficijalno ne radi :D
Za sve prijatelje mi kaže da su offline iako nisu, tako da se ne mogu ni spojit na server na kojem netko igra, ima tko kakvu ideju? |
Ne radi nikome več par dana.
|
svejedno klikni na frenda i uc ce ti : )
|
Treba možda gdje napraviti nešto da prikazuje stats kako vi svi imate u potpisu, jer je meni stalno na 0 :) ?
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lajchi |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni jedino nije jasno kako mi sličica u potpisu prikazuje da sam lvl35, kada kliknem na nju onda sam lvl34, a zapravo sam lvl36...dobar je taj statsverse...
|
Bio sam pričao sam Manskyem i proudixom i još nekim. Dali ste da se odvojimo od PcE-a i osnujemo vlastiti klan, jer ne smijemo pisati neke stvari po forumu itd. Pa ono svatko da 10 kn i kupimo host + domenu, roknemo gore forum i to je to. Naravno promijenimo ime klana. :)
|
već imamo host, domenu i joomla stranicu, treba sam puknit smf forum i to je to, ne treba nitko ništa plaćati.
|
to vam ne bi bila losa ideja da se napravi....
|
krenite na posao : )
|
Super onda. Samo još trebamo kul naziv.
|
ja sam za!
A ime klana moze biti [GaY] :D |
Ali domena nam je pceclan ili tako nešta, pa moramo to promjeniti, jebo vas 60kn dođe godin dana domena, to je da svatko da 5 kn.
A koji host imamo? |
Da, zaboravih na to.
Domena bi trebala nova onda, a host je privatni cartmannov, samo onda bi se on trebao zajebavati s time, a pitanje je hoće mu se dat pa je glupo da raspravljamo bez njega. |
Zasto nebi ostali PcE? Meni se bas svidja taj naziv :D
Samo neka PcE onda znacio nesto drugo... :D :D Imam i prijedlog u vezi moguceg buduceg foruma,... iznesem ga veceras na TS-u |
handzar divizija:D
spetsnaz jolly jokers itd. nemojte mi neke wannabe leet nazive. to je passé |
[LF] Leet Fuckers :D
|
ne kuzim,zasto bi sad pak osnivali novi klan?
|
Ni ja ne vidim zašto, ali ako netko ima volje/želje ne vidim zašto ne.. iako skupljat po 5kn.. :/
inace domena je www.pcebfbc2.info |
ee carman de i mene stavi u PcE members ako se moze :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I ja bi se priključio, al ne znam kak i šta, nisam pratio temu jer sam tek jučer uzeo igru. A i tek sam 2. lvl pa ne znam jel ima smisla da odmah sad ulazim. Edit: OK! Našao sam na pcebfbc2.info , sad me zanima za igranje na serveru, jel treba to šta platit, jel treba bit u clanu il šta? |
ne nista samo nam se prikljuci u igri i to je to dodi na ts koji put pa cemo ti vecinu stvari objasnit... a ts postavke imas na pcebfbc2.info sa desne strane
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |