![]() |
kakva je situacija sa wp 8.1 i viberom i whatsappom? notifications rade normalno ili?
|
Ne uopće se ne priča o tome zadnjih 15ak postova prije tvog.
|
Citiraj:
|
Pozdrav
Vlasnici Samsung Ativ S, koji case (ebay, amazon, što god) imate za preporučiti? |
Citiraj:
Sad imam problem s 1020. Imam Speck masku koja je tenk, ali želim vidjeti mobitel malo. Kad ga izvadim van, začudim se uvijek koliko je tanak. Sve prozirne TPU koje sam vidio za 1020 imaju isti problem, nemaju nikakvo uzdignuće kod kamere koje bi spriječilo dodir kamere s podlogom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pitanje.Imam lumniu925 kupljena u t-mobile nije kodirana verzija softvera je 305140000.1345.1003 vrsta rm-892,kod proizvoda 059T787 Spojio sam na nokija updater retail i pise da mogu instalirati verziju softvera 3051....ista kao sto je na mojoj lumniji pa me zanima dali je to isti softver kao sto vidim da je, ili ima mozda neki update u tome pa je ponudio da instaliram ako netko zna nebih instalirao ako je sve isto.
|
mislim da ti je isti update, meni je bilo kad sam stavlja amber bia i onda nakon toga provjerio preko nokia retailera opet bilo da iman update ali je zapravo isti bia
btw testirao sam bateriju, mogu reci da mi sad traje i duze nego dok je wp8 bio, dobro su napravili ovaj update cini se p.s. dobia sam fatboya pa cu to testirat cim masku uzmen(kroz ove dane) |
@ klfklf1
trenutno gore imas "Lumia Black" nadogradnju, to je zadnja sluzbena i ne postoji nista novije (postoji jedino 8.1dp tj. beta)... tako da nemas sta nadogradit, vjerovatno ti nudi reinstalaciju :) kroz par tjedana bi trebala krenit "Lumia Cyan" nadogradnja (WP8.1), tvoj tvoj product code bi trebo medju prvima je dobit ;) |
hval na informacijama
|
U UK će L630 biti oko 90 GBP.
|
Citiraj:
http://www.unlocked-mobiles.com/sim-...e-p-84698.html |
To je preorder. Ali za očekivati je da će u prepaidu biti blizu one cifre. Pa u Njemačkoj je SIM free oko 1200 kuna.
|
Citiraj:
|
Lumia 930 bu kostala oko 550€..
Ak nis drugo bar bu na vreme lansirana na trziste.m |
Uzeo sam nokia lumia 520 neki dan i nema whatsapp na storu. vidim da su povukli whats app sa trzista zbog problema na 8.1. Postoji li neki nacin na koji mogu skinut i koristit whats app?
|
Citiraj:
http://www.windowsphone.com/en-gb/st...6d?signin=true Zasluge idu @Don Kihoty-u za ovo... |
Citiraj:
Citiraj:
ili treba biti na dev prev 8.1? :D |
Citiraj:
Na Lumia Black update sam. |
Nek netko proba Here Drive s autopunjačem i javi rezultat. Meni još uvijek prazni mob s 2A punjačem. Sporije nego prije, ali prazni. Naravno, o 8.1 se radi
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Očito nije do punjača kad na 8.0 sve radi savršeno. Nadam se da se nisu spustili skroz nisko na Appleovu razinu da takvu vrstu "zaštite" od 3rd party dodataka koriste...
|
Za godinu dana se očekuju WP9 modeli
http://wmpoweruser.com/windows-phone...015-says-leak/ |
A onda sigurno za jedno godinu i pol ide i WP 10 jubularni,koji naravno nema nikakve softwerske veze sa WP 9,ma koji kretenizam,nemogu ni WP8 ispolirati kak spada:D
Zbog kit kat,zig zag,bing beng i ostalih gluposti sam napustio android platformu nadam se zauvjek, ako i ovdje nebude sličnih piz......a. |
Mislim da ćeš se morati pomiriti s činjenicom da će svakih par godina izlaziti novi OS. Jedino je pitanje kompatibilnosti unatrag gdje je MS do sada gadno kiksao. Pretpostavljam da su naučili lekciju iz toga.
|
Citiraj:
Već testiraju Alphu WP9 na L920, tako da, nema krize. :chears: |
Zato i jesam rekao da su valjda naučili lekciju iz svoje greške jer kao što to kaže moja omiljena poslovica: "Pametan čovjek uči iz tuđih grešaka, a glup ni iz svojih ništa ne nauči." A MS nije glup.
|
Nadam se da bude tak,inače, kaj se mene tiče zbogom. Ima pametnijih stvari u životu od bacanja love na mobitele zato kaj je nova inačica OS-a vani, koja se od stare verzije razlikuje po tome kaj možeš pojačati player do 11 a stari je išao samo do 10.:D
|
još uvik ne vidim zašto bi uzea mobitel novi, ako ne želiš bacati pare?
Ukoliko ti sve radi na postojećem, nema potrebe, zar ne? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Novi OS -> novi API-ji, nove mogućnosti, novi hardver. Isto tako tko te drži da ne koristiš stare aplikacije. I od kud info da se WP9 već koristi na Lumiji 920? To je sigurno zanimljiva vijest, L920 će tada imati 3 godine. :care: |
Ako je netko blizu Trsta, imaju Lumia 630 za 149€. :)
http://compraonline.mediaworld.it/we...ry_rn=60597134 |
Ne znam jel mi blesavije što štede na flashu ili na front-facing kameri (dosad sam imao fon bez toga i to mi je najčešće falilo za skajpanje on-the-go).
Jedina prednost 630 nad 625 je quad procesor, koji je kao što su se svi uvjerili gotovo nepotreban na WP. Tih 250kn (u protisu 625 za 1390kn) manje meni ne vrijedi tog "plusa" u odnosu na minuse. |
Citiraj:
|
Citiraj:
da za svaki uređaj će biti podrška od 36 mjeseci. S obzirom da L920 dobija službeni WP8.1, podrška se nastavlja do 2017. GG |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://support.microsoft.com/lifecyc...ilter=FilterNO |
Citiraj:
Kupim nešto da mi čim dulje traje a i nemam pretplatu... Ima nas svakakvih... |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:32. |