![]() |
uuuu oruzija u bojama , prejako :D mogli bi i novih mapa malo:zdero2:
|
ma nije to nista vazno,glavno je to da cu ja sada ponovno biti kao loteca tvrđava u apacheju :)
|
Citiraj:
|
evo tu :D
http://www.youtube.com/watch?v=nMT4fJDjX-8 hm, ovaj dlc, rus, uzmes recona i igras valparaiso il nelson bay i ko da si nevidljiv, taman se uklopis u okolinu :D |
haha imbecilnim konzolasima dali coop jer su nesposobni se medjusobno napucavat usprkos autoaimu :roller:
btw, nemojte reklamirat teamspeak na serveru ako boga znate, pa sta ce nam stranci? domaci ionako znaju preko pce foruma... |
Citiraj:
|
Ja tek kupio igru i sad skupljam lvl-e polako! tel sam lvl 9. Najviše me mući šta nemam sva oružja, a naviko se na neka u beti...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uostalom,daaaaaaleko je od neunistivog,jos uvijek je tu OP AA koji ga sredi za par sekundi i tenk naravno. |
i tracer i vise od jednog projektila odjednom? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozz. Razmisljao sam se postat ovo u nadogradnja kompa topicu, al posto je ionako vezano uz BC2, probam tu sorry ako je off (i sorry ako je vec bilo,al 125 strana je puno).
Znaci nisam igrao nista vec 2g i mislio sam da necu al sam se ocito navukao na BC2. PC mi je e4400 clockan na 3.0Ghz od prvog dana 4 gb rama i radeon 3870, napajanje OCZ 550w stealthxtream(os win7 64 bit). Igra se vuce ko polumrtav konj, i nadogradio bi comp samo zbog nje. Plan je bio Radeon 5850, al sad nesto citam po steam forumuma da igra voli quad procesore. Znaci kako bi gurala na ovoj konfi samo s radeonom 5850, ili ce mi procesor biti usko grlo i trebam se bacit u trosak nabavke ovih i5/i7, nove maticne i rama (ako da, oce ovaj OCZ 500w ona biti preslab?). Eto sorry ako je glupo dugi nisam razmisljao o Konfama/pratio forume/trendove, pa bi mi bas dobro dosla pomoc :) Tnx unaprijed. |
Ubodeš neku polovnu P45 ploču za ~400 kn, Q6600 za 700-800 kn i HD4890 za 1000 kn (sve se nađe polovno pod garancijom), tjerat će igru bez problema, a trošak malo iznad 2000 kn, a toliko bi platio samo HD5850.
Ako igraš samo to i ne planiraš ništa drugo vjerujem da ti je to najbolja solucija |
ako ima e4400 onda mu ne treba nova ploca, samo quad.
s tim bi dobio skoro duplo vise fps. 5850 nema smisla na e4400, a napajanje ovo koje imas je dovoljno i za sli/crossfire, kamoli ne za jednu karticu. |
Da ali neznamo kakvu ploču ima.
A quad stavljati na neku prastaru Abiticu... hmmm Proda E4400 za 200 kn, ploču za 150 i grafičku za 400. Uzme Gigabyte EP-45 DS3P za 350-400 kn, Q6600 za 700 kn ili Q9550 za 1100 kn i HD4890 za 1000 kn i ima konfu da goni igru bez problema. Ali OK, ako ima kakvu dobru Abiticu dovoljno bi bilo staviti novi BIOS i Q bi trebao veselo raditi. |
Isto tako za tu cijenu može složiti nešto na AM3 platformi pa da kasnije ne mora brinuti jel se može upgrejdati ili ne.
Kak je intel krenul, za svaku novu seriju procesora bude bil novi socket. A i nema nekog prevelikog smisla ulagati u 775, IMO. |
Citiraj:
Ako ne radi ništa zahtjevno i htio bi igrati samo BC2, onda nema ni smisla ulagati u i5/AM3 |
pricate kao da je core 2 quad arhitektura zastarjela i spora.
ako uspijes naci polovne primjerke puno bolja investicija nego prelazak na novi socket. |
Citiraj:
|
Pa Q6600 B3 ide za 700kn,ja sam kupio neki dan a i takva im je cijena a za Q9550 ne znam.
I stvarno igra ide puno puno bolje na kvadu nego na dvoglavom. |
@zen_sux
ja imam sličnu konfiguraciju , e4600 @ 3.3 Ghz, HD 5850 i vrtim igru na maksimalnim postavkama , nema nikakvih trzanja i fps se uglavnom kreče oko 50 sličica |
Ako ubode nekog quada, recimo Q6600 slobodno može uzeti i HD5850 jer će taj proc odlično odraditi posao sa tom grafom.
Napajanje mu je isto ok, što znaći da ako želi bolji FPS u BFBC2 treba samo bolji proc i grafu IMHO. Citiraj:
Processor: 2.0 GHz Quadcore RAM: 2GB Graphics card: GeForce GTX 260 / ATI Radeon 4870 Graphics memory: 512MB OS: Windows Vista or Windows 7 Direct-X: 10, 11 |
|
http://img249.imageshack.us/img249/7028/p1050275.th.jpg
evi ekipa moje remek djelo :D:chears::chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
P.s ljudi sta mi se vise isplati uzet,neki amd x6 i plocu za njega ili core i5 750 /i7 870 |
Ili može instalirati FRAPS!
|
Citiraj:
|
Jel oni kodovi od Dr. Peppera ce moc ukucat sam americanci il cemo moc i mi ak imamo nekoga u americi?
NIje mi to jasno skroz. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:24. |