![]() |
Proudixz je čiter. :D
Čiteru. :fiju: Btw, Citiraj:
I sad što je smiješno,logiraš se u igri i čim se logiraš,sekundu nakon izbaci poruku da je lost connection sa EA. lol |
Mansky Hunt je whajner.
Whajneruuu :p |
Citiraj:
:roller: I zbog ovoga više nećeš dobit keks. :P |
Citiraj:
Treba mu otvoriti posebni WHINE chanell na TS-u pa ko ga oče slušat nek ode u taj kanal,whine 0-24 :D Citiraj:
Ne daj bože da affecta debilne amere od 150kg pred svojim x-boxevima i PS3 :fuming: |
Citiraj:
Some players may find they can't login to BFBC2 PC. It is affecting all EA PC games at the moment and EA is working on fixing it as priority 17 minutes ago via TweetDeck |
Najjače mi je bilo jučer kad je autobalance prebacio Manskyja u protivnički team na Arici, ja rekao da ću ga vratit, a netko je rekao "ma ostavi ga tamo, nek malo njima whinea, lakše ćemo ih dobit" :D
NHF mansky :frend: |
Sise. :D
|
Citiraj:
zasto mi nikad ne uletimo kao 2 recona na mcom i svaki planta sve svoje c4 i to je dovoljno za unistiti mcom, puno je brze od aktiviranja znam da je problem dovuci 2 recona tamo, ali recimo jedan (bilo tko iz squada dodje u sobu s mcomom, tamo kampira dok se 2 recona ne spawnaju na njega i to je to) |
Jesi ti siguran da 2 recona mogu uništiti mcom? Da li je to sa standardnim zalihama ili sa onim addonom za dodatne zalihe?
|
Čitao sam jučer na EA forumu,treba 10 C4 sa Explosive perkom ili 12 ili 14 "običnih" C4.
EDIT:I 10-15 direktnih pogodaka iz tenka.isprobano :D |
Citiraj:
a jedan covjek moze nositi max.6 sa onim perkom da mozes nosit jos 3 C4 komada |
Ma ne treba čak stavljati na sami mcom, staviš po unutarnjim zidovima zgrade, aktiviraš mcom, izađeš, čekaš da uđu i aktiviraš. Zabavnije i više štete :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
vidimo se na bojištu!!:respekt: |
alo jel vama radi??
neda mi se spojit jos uvijek :fuming: evo citat neda mi se prevadjat :fiju: For those that dont know it takes 12 c4 to blow a mcom (10 with explosive perk) |
Ne radi.
Citiraj:
|
hehe
ja sada instaliro settlers 7 idem malo vidjet na kaj to lici. Prvi mi je bio mrak :D Sjecam se da sam stalno visio kod frenda koji je imal 486 i 14" monitor i na njemu smo igrali jedinicu jedan protiv drugoga, a svaki je imao pola ekrana po horizontali :D |
Ti bi mogao nekad i MSN upalit. :D
|
Citiraj:
|
"Reset has come and gone and servers are back up. You should be able to log into BFBC2 PC with existing soldiers. Sorry for the delay PC."
|
Citiraj:
|
majke mi, kad zaspem u snu cujem manskog kako whinea :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Što su sad sjebali, sve prijatelje mi pokazuje da su offline a nisu -.-
|
evo mozete i mene dodat na onu listu na prvoj stranici
nik u bc2 mi je [VIPER]...cya in da game :) btw kad je onaj updejt od 600mb? |
Pravi fan ili debil? :)
|
Nijedno, čovjek koji dobro crta, sa viškom vremena i para, koji je upropastio takvu autešinu.
Dobro kaže komentar ispod: Citiraj:
|
Auto izgleda zakon sada.
Suptilno, unikatno i nije napadno. Više govori o čovjeku, jer više ne vozi BMW X5, nego svoj BMW X5. |
Šta debil bokte,prejebeno izgleda.
|
dobro izgleda, napokon auto na nesto lici
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:08. |