![]() |
To sigurno.
Triba sačekat da dođu nove zaliha kartica na tržište. Početkom novog kvartala elektronika se izbacuje jače na tržište. To bi tribalo biti u 4 mjesecu. Tako je bilo i u 10 mjesec prošle godine, kad su cijene pale sa 350-330 na 250-270 eura. Usporedbe radi. Danas jedan rig od 6x RX 580 8GB je SKORO skuplji od dva riga 5x5 (RX 570 4GB) u 10 mjesecu prošle godine. |
Ako ETH padne ispod 450, ekipa koja rudari sa r9 390 (i ja sam medu njima) ce taman biti na nuli sa zaradom :)
|
Pozitivna nula je super nula!
|
samo da me se krivo ne shvati, 3k a isto tako i 5k necemo vidjeti u ovom cugu. 3k racunam kao krajanu target cijenu ispuhavanja balona onaj tzv. rest i pocetak akumulacije, prije toga ce proci jos par mjeseci i par bounca po levelima prema dolje jer nema smisla da ga odmah dole zakucaju kad je poanta cijele price sto vise kesa uzet stoga ce se i odbijat.
|
Kakvo ukrcavanje vise nonstop,buy the dip,tu pricu slusam vec godinu dana, cime vise buy the dip.sto sam mislio dati, davno sam dao i jedva cekam dan kad cu sa svojim parama izaci iz smjesnog wannabe wall street trzista gdje se 5 ljudi igra ostali prognoziraju i crtaju TA a nitko pojma nema gdje sve ide...i dalje se drzim najtocnije analize koja govori mozda ce dolje a mozda ce.i gore.
|
Pa nitko nema pojma gdje sve ide to je tocno, ali ako pogledas 5 godina unazad - i dalje je rast, ipak je sa 100 došlo do 500 pa 1000 pa 5000 pa 10000 pa 20000 dolara btc, a to što je sad na 8000 kakve veze ima.... jel više od 100? Je. Znaci u 5 godina imamo samo rast. Ako padne ispod pocetne cijene onda je to pad.
Tko je usao prosle godine u ovo doba tad je btc bio 1000 dolara, dakle i dalje je 8 puta u plusu. Morao bi btc ispod 1000 da bude pad, a to mislim da je nemoguce. |
|
Dobar timing sa padom cijene
:D |
To The Moon!!!!!
:amen: |
Meni ovo jucer djeluje kao fake "got ya!" pumo :D
Za scaki slucaj usao i kupio natrag na 8100. I sad opet sa strane cekam rasplet. Povecao sam u ovom dipu udio 13%. |
Po meni market crash jos nije gotov, sad ce to malo gore zbog dobrih vijesti, ali kao sto i Blade kaze, ide to jos dolje. Tako da govoriti o profitu sad je nerealno, jedino o profitu u kolicini samog coina.
|
Pa to i je poanta, da u ovim dipovima povećavamo udio.
A da će biti još jedan slom, vjerujem da će biti, poput onog u 2013. Pa će većina špekulanata izaći. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa u tome i je poanata, nitko u ovom trenutku ne moze reci koji je profit izvukao, ali jasno je da je za početak podebljanje pozicije na pojedinom coinu najbolja stvar sto se moze napravit, akad se cijena vrati na svoje neke normalne vrijednosti, onda ce se moci zbrojiti pravi plus. :D |
Ova slika kruži po Telegram grupama, možda je photoshop, a možda i nije...
|
PS definitivno, odnosno anti FUD :D
|
Ja vjerujem u to!!! \o/
|
Citiraj:
nikakav "fake" službeni dokument |
Podržavam prijedlog maksimalno! Ocekujem i gospodina Prpića da se oglasi i pruži podršku!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moja reakcija je bila na to da je taj letak pokusava predstaviti zaključke G20 na temu Crypta.:D |
Iskreno mislim da vam se ne isplati pratit vijesti uopce. Kao prvo bilo koja vijest izađe ne bude pogurala bitcoin gore dapace moze samo dole, to ste sigurno i sami primjetili vec duze vrijeme. a drugo ako i izađe nesto vjerujte prvi ce insideri saznat a kad dodje do vas vec je gotovo...
to kazem samo zato da se lazno ne nadate i zivcirate se. kad prestanu svi pricat i bitcoinu i vise nikog ne bude zanimao onda kupujte i budite pohlepni... |
|
Citiraj:
|
Zasto majka takve rodi???
|
Ne znam, pitaj majku zato nije rodila majnera :D
|
Citiraj:
Ja se sve nadam da će narasti još cca 10-15%, da prodam ovaj dio crypta koji imam i budem 100% fiat, spreman za daljne vijesti. |
|
Kakve su ideje i planovi tradera sa PcE-a? Trenutno smo svjedoci ogromnoj borbi u zoni od 8.2k do 8.6k. Smjer probijanja ce vjerojatno odrediti smjer u narednom razdoblju, spominju se 11k i <6k supportovi. Jedino je sigurno, a to je da je apsolutno sve moguce :D
|
Tko je vidovit bit će bogat čovjek :D
Pratiti razvoj situacije i reagirati prema tome. Nema druge. Ako predviđamo, ja bih ipak glas dao za pad. Niz dobrih vijesti jučer i danas ujutro, a nismo probili 8600. |
Citiraj:
|
Ako sam u krivu, onda mi na binanceu ne gine negativan rast :D
|
Pa izađi u tether i čekaj u zasjedi :D
|
Dobro tko je od vas milijunaš da je zaradio danas na onom BritCoinu koji ima preko 9000% rasta u jednom danu?? ajde da vas čujem koje otoke ste kupili :D
|
Citiraj:
nikad negledaš samo brojke rasta, pita se nešto i volumen trgovanja...pošto je ovo na razini statističke pogreške, ništa od otočja zasad |
Jel ovo bulltrap prije pada na 3k?
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
1 privitaka
necemo mi na 3k tako brzo... sad smo ovdje, kao sto se vidi prethodna dva peaka. znaci range oko 6.5- 6.8... je buy zona, no sada jos uvijek postoji sansa da se zaigraju i spuste nas ispod 6k ili double bottom 6k. moja strategija je da obavim prvi shoping u ovoj zoni od 6.5-6.8 ako krene dole onda cu dokupit kako ide dole prema levelima.
|
Jel netko koristio BTC-alpha? Stalno imaju jaču cijenu kao i tidex no on ima puno manji volume. Odaberite exchangove za usporedbu BTC/USD https://cryptocoincharts.info/pair/btc/usd
|
Ja sam kupio sinoć 2 btc po 8100 USD. Kad dodje na 9000 sad uskoro prodajem 😅 i opet čekam da padne na 8 pa prodajem na 10 000 slijedeće. Strah me čekati 11000 . Zadovoljni smo i sa ovih 1800kad sjedne hehe
|
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:02. |