PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Što trenutno igrate? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24633)

alengrosevic 18.11.2017. 17:05

Da, definitivno je onaj otok predivan za igru. Ma vecras cu opet instalirati krizu i konacno na max detaljima odigrati :)
Kad sam je prvi pit igrao sjecam se da je bilo snizavanje detalja da bi bilo igrivo. Hebena iga :D

bokinho 18.11.2017. 18:56

Starcraft 2, najbolja igra ikada.

smirnoff 19.11.2017. 23:19

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3127742)
Cijela radnja Crysisa 2 je jedan veliki bug, tj sve kasnije od Warheada... nakon onog predivnog prostranstva na onom rajskom otoku, oni radnju presele u beton... bleeeee.

U pauzama između CS GO i uvredama koje dobivam na netu od no lifera sa 8000+ sati, kao SP pičim (opet) Last Light Redux. Nikako da mi dosadi. Stvarno remekdjelo od igre :)

eto, meni je Cryo 2 bolja...kmeee :D

ima i 1+app svojih prednosti al mal za promjenu u gradu...ipak bi se tkav scenario rata protiv vanzemaljaca vodio po gradovima a ne kao gerila....

Mommistake 19.11.2017. 23:22

Odigrao Hellblade, krenuo FC4.

smirnoff 19.11.2017. 23:49

buš izdržo onaj dosadni uvod?

Mommistake 20.11.2017. 00:03

Imam save game negdje na početku, kada uđem u ono selo.. Možda 1h gameplaya.

Mirrim 20.11.2017. 08:32

MU legend! Totalno se navukao. Kao HC D3 i PoE igrac ovo me izbilo iz cipela.
:D

Joza_Seraf 20.11.2017. 15:23

SWAT 4.. trudim se sve misije proc na 100% :-D prosao prve 3

Max_Damage 20.11.2017. 18:08

Prošao novi COD. Dobra, možda malo prekratka, ali zvuk mi je odličan, pogotovo preko cloud 2 sluški, naježio se, pogotovo kod pucanja sa Garandom. Meni najbolje oružje i često ga koristio. Krenuo malo sa The Evil Within 2 ali mi je nekako mlako, zasad nezanimljivo, možda zato kaj nema ništa novije bolje u odnosu na jedinicu. Idem rađe na novog Wolfa :)

EDIT: Koju igru ste najviše puta prelazili? Ja Half-Life serijal. Toliko puta sam ju prošao da već sve znam napamet, meni najbolja igra ikad. Nego, jel netko zna da li je napravljen drugi dio Black Mesa? Sjećam se da sam prije godinu ili dvije, možda čak i više, igrao Black Mesa i da je onda napravljena do samo polovice...

Brko 20.11.2017. 18:24

Da, Half Life 2 je najodigranija igra u mom lifespanu do sada. Kao i STALKER serijal.
A Black Mesa nije baš pola nego do Xena, to je 3/4 ;) nisam dugo pratio. 2012 je izašla Black Mesa nakon godina kuhanja i prekuhavanja. Gdje su stali sa ostatkom, pojima nemam.

Sent from Mobara

fler 20.11.2017. 19:31

Ubo napokon Dishonored 2 za male pare. Tehnički, ne igram sad, ali je instalirano i čeka da završim s poslom. Prvi mi je bio sjajan, nadam se da će i ovaj.

Rino 20.11.2017. 19:46

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3127742)
U pauzama između CS GO i uvredama koje dobivam na netu od no lifera sa 8000+ sati

Kud si za povratak u MP vode odabrao baš CS GO?

Bolje nešto sporije poput recimo BF4 Conquest...zabiješ se u tenk i demoliraš zgrade iz daljine :chears:

Brko 20.11.2017. 19:58

#volimkadmerusinevole
#yebemisezaklinceizrusije

Inače, sve super :D ali nisam igrao od petka tako da... čekam sluške. Zato velim da pičim Metro Last Light Redux i World in Conflict.

bambi56x 20.11.2017. 20:05

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3128604)
#volimkadmerusinevole
#yebemisezaklinceizrusije

Inače, sve super :D ali nisam igrao od petka tako da... čekam sluške. Zato velim da pičim Metro Last Light Redux i World in Conflict.

Igra je zakon, jako se brzo pohvata sve. Nisam igrao MP već dosta dugo i reko idem ovo probat i ne pušta.

Zanimljivo mi je to da 100% ljudi koji koriste chat su rusi ili slično. I nečeš čut uvrede i provokacije ako odeš u audio setingse i staviš VOIP volume na 0, kao netko koga poznam.:D

Mommistake 20.11.2017. 20:11

Citiraj:

Autor Max_Damage (Post 3128559)
Prošao novi COD. Dobra, možda malo prekratka, ali zvuk mi je odličan, pogotovo preko cloud 2 sluški, naježio se, pogotovo kod pucanja sa Garandom. Meni najbolje oružje i često ga koristio. Krenuo malo sa The Evil Within 2 ali mi je nekako mlako, zasad nezanimljivo, možda zato kaj nema ništa novije bolje u odnosu na jedinicu. Idem rađe na novog Wolfa :)

EDIT: Koju igru ste najviše puta prelazili? Ja Half-Life serijal. Toliko puta sam ju prošao da već sve znam napamet, meni najbolja igra ikad. Nego, jel netko zna da li je napravljen drugi dio Black Mesa? Sjećam se da sam prije godinu ili dvije, možda čak i više, igrao Black Mesa i da je onda napravljena do samo polovice...

Ja u životu nisam odigrao igru od početka do kraja 2 puta. :D
Jesam li jedini? :D

Uzmite u obzir da nisam igrao baš puno SP igre, wow 10 godina, league of legends 2 godine, cod2 i cod4 2 godine. :D

Dottore 20.11.2017. 20:44

Citiraj:

Autor SaleFFS (Post 3126727)
Ja sam se oduševio sp-om u TF2 kao i sa mehanikom igranja. Šteta što je dosta kratka.

Team Fortress 2?

Mommistake 20.11.2017. 20:55

Titanfall :D

Halos 20.11.2017. 21:13

Citiraj:

Ja ne mogu vjerovat koliko je Half Life:Blue Shift dobar, Opposing force također, kada i zašto su mi ti nastavci promakli, ne znam, sljedeci je HL vulgaris, pa dvojka + nastavak pa Portali.

Inače, igram jedno 15 godina ISS Pro Evolution 2, zadnjih 5 godina na emulatoru, imam miljon sati, ne bojim se igrat sa AI ako treba, zarazan nogomet a igriv da boli glava, čisti gušt.

@damage - thx za info, budem svakako

Max_Damage 20.11.2017. 21:26

Citiraj:

Autor Halos (Post 3128636)
Ja ne mogu vjerovat koliko je Half Life:Blue Shift dobar, Opposing force također, kada i zašto su mi ti nastavci promakli, ne znam, sljedeci je HL vulgaris, pa dvojka + nastavak pa Portali.

Inače, igram jedno 15 godina ISS Pro Evolution 2, zadnjih 5 godina na emulatoru, imam miljon sati, ne bojim se igrat sa AI ako treba, zarazan nogomet a igriv da boli glava, čisti gušt.

Skini cinematic mode za hl2, odličan je

Bodisson 21.11.2017. 17:18

StarCraft II

Volim još uvijek StarCraft, no ovo igram prvi put.
Pa bilo je besplatno, ne? :-)

Citiraj:

EDIT: Koju igru ste najviše puta prelazili?

Um... to bi bilo Command & Conquer: Generals. Više niti sam ne znam koliko sam je puta prošao. A i sada svako malo pokrenem skirmish...

Brko 21.11.2017. 21:34

Nakon 2 godine hlađenja u ladici, danas u komp vratio WD 500GB black. I dalje je jeftinije rješenje nego SSD od 500tinjak GB za igre :) sad imam 232 + 460 GB mjesta za igre + 100GB na sistemcu M.2. To bu dost.
Pa sam potrpal neke favorite sa Steama i uPlaya gore (blaženih 120 Mbita :D ).

Od sutra: Half Life 2 Cinematic mod. Prošlo točno 3 godine otkako zadnje igro :) vrijeme je da krenemo opet :)

Sent from Mobara

1IvE1r 21.11.2017. 21:57

Trenutno Destiny 2 i COD WW2

Max_Damage 21.11.2017. 23:24

Citiraj:

Autor Bodisson (Post 3128983)
StarCraft II

Volim još uvijek StarCraft, no ovo igram prvi put.
Pa bilo je besplatno, ne? :-)

Um... to bi bilo Command & Conquer: Generals. Više niti sam ne znam koliko sam je puta prošao. A i sada svako malo pokrenem skirmish...

Joj, sjećam se C&C, jedinice, dvojke.. Još sam bil u osnovnoj školi kad sam to deral po čitave dane.. A nedugo nakon, ako se ne varam, je izašo Half-Life :) Ne znam uopće kak sam završil razrede :)

Max_Damage 21.11.2017. 23:27

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3129091)

Od sutra: Half Life 2 Cinematic mod. Prošlo točno 3 godine otkako zadnje igro :) vrijeme je da krenemo opet :)

Sent from Mobara

Wake up Mr. Freeeeeeeman, wake upppp....

You lucky bastard :)

Mommistake 21.11.2017. 23:27

Probao Quantum Break, smeće od igre. Prvi puta da vidim da u igri video traje 15-20min... Znam da su željeli napraviti igru/film kombinaciju, ali smeće je igra.

Trenutno Far Cry 4 i PUBG lagano.

Brko 21.11.2017. 23:46

Citiraj:

Autor Max_Damage (Post 3129130)
Wake up Mr. Freeeeeeeman, wake upppp....

You lucky bastard :)

... and smell the ashes :)

Danas odigrao Black Mesu do Xena, Xen dio sa Nihilantom odigrao na HL: Source orginalu (grafika iz 1998 :D je uber lol nakon HLw grafike u Black Mesa igri), tako da ranom zorom krećemo u C17 :) a Cinematic mod stvarno od tog HL2 napravi 70% novu igru, pogotovo onaj izlaz iz grada po kanalima i kasnije sve do povratka u C17.
13 godina stara igra ali i danas kicka ass 99% današnjih iako je dozlaboga linearna :D

Zaboravio napomenuti, preminuo u 89.godini života (pred mjesec fana negdje) gospon koji je dao glas Eli Vanceu. RIP.

Sent from Mobara

smirnoff 21.11.2017. 23:55

Wofenštajn - old blood...dobar je onaj dvorac iznutra. dosta realno...

Elder 22.11.2017. 13:10

Shadow of war

ddoxy 22.11.2017. 13:57

Kreće se sa x3, totalni newb u igri i žanru (nećemo računati Freelancera).
Ako žena dozvoli, biti će i livestream igre.

Sve u vidu najave x4.

Max_Damage 22.11.2017. 16:57

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3129141)
... and smell the ashes :)

Danas odigrao Black Mesu do Xena, Xen dio sa Nihilantom odigrao na HL: Source orginalu (grafika iz 1998 :D je uber lol nakon HLw grafike u Black Mesa igri), tako da ranom zorom krećemo u C17 :) a Cinematic mod stvarno od tog HL2 napravi 70% novu igru, pogotovo onaj izlaz iz grada po kanalima i kasnije sve do povratka u C17.
13 godina stara igra ali i danas kicka ass 99% današnjih iako je dozlaboga linearna :D

Zaboravio napomenuti, preminuo u 89.godini života (pred mjesec fana negdje) gospon koji je dao glas Eli Vanceu. RIP.

Sent from Mobara

RIP Eli...

Nego, sad si me narajcao da opet krenem igrat po ko zna koji put HL :) I opet će me neki nelagodni osjećaj uhvatit kad dođem do Ravenholma, ne znam zašto ali neka jeza ili kaj već...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39.