![]() |
yep ja sam isto odigrao sve NFSove dosad, Carbon nisam jos, nisam jos skupio novaca da ga kupim O_o
codiac, lord, ngs2 je meni jedan od najjacih nfsova, odlicno docarava brzinu, barem meni, imam osjecaj koda letim po stazi, naj auto Ford GT90 :) a meni je, sto se tice underground+ serijala, ug1 najbolji, iako je ug2 mozda malo realniji s pogledom na prelazenje igre(voznja po gradu, trazenje utrka i to..) |
Ma dajte ljudi...ovaj carbon mi se vec zgadio. Prosao ga u dva dana, i to onak, kako sam stigo i kak mi se dalo.
A sad, vjerovali ili ne, igram, IMO, najbolji NFS IV: HIGH STAKES: CoolRamb Legendarne staze iz trojke...MCL F1, bonus posche...GO FAST i ides bejbe! JOs da to ima u novom enginu, bilo bi savrseno. Ou yea! |
Citiraj:
Zahtjevna za komp, nisam rekao da je teška : hello2 : |
Citiraj:
|
Ja sam igrao sve NFS osim NFS1....
Ne znam što vas tolko muči ta grafika i to svijetlucanje ceste.... Svi imate neke mrcine od kompova i nezadovoljni ste.... Nabavite neki slabi komp koji može pokretat samo najosnovnije od igre - i dobije se sasvim solidna stvar... Što se tiče optimizacije igre, igra mi ide bolje od underground2 i MW..... A i igra nije napravljena zato da ju prelaziš par mjeseci, nego da se zabavljaš :) meni je sasvim ok, a i sviđa mi se novi način modanja. |
1 privitaka
:D:D:D
I jos da popljujem ak se vec pljuje: Pogledajte samo onaj odvratni brojac okretaja i opcenito HUD....throw away... bas u stilu balave americke balavurdije. Nema ni editiranja istih nego si osuden gledati taj djetinjasti look. Majko mila: sweating... |
eo ja ga sad instaliro i probo malo. most wanted mi bolji, najbolji nfs dosad, a igro sam 3, porsche unleashed, u1, u 2, mw.
i skužio sam na l ono pogle diza, al kak promjenit to na neki drugi gumb nema u controlsima?? |
@PeroW1
Joj i meni je taj okretomjer katastrofalan. Onaj iz MW-a je bio odlican. |
ja bi najrađe da se može cajgermetre mijenjat... al šta sad...
btw, ja nisam igrao sve NFS-ove :(, jedinicu nisam igrao :( i sada mi žao :) |
evo sve radi na max samo sam iskljucio sugavi blur : nono :
grafika je losa cak sam iznenaden kolko!!! igra je totana pusiona... e da i usput da vas pitam kak vidim fps? nece control+f |
http://fraps.softonic.de/ie/15597Ako nemas, skini fraps, najjednostavnije.
OT: daj nabaci slikicu ako nije problem 6800ULTRA SLi, mora da ludo izgleda... |
Ma meni se uopce ne svida grafika!!!
hehe moro sam do kraja opicit...puno mi bolje zgleda bez blura! kao sto se vidi ovo je previse na nekim mjestima ide ispod 10fps-a :mad: http://img65.imageshack.us/img65/372...tledkg8.th.jpg http://img376.imageshack.us/img376/5...4842xr8.th.jpg http://img524.imageshack.us/img524/8595/fsdc1.th.jpg |
Citiraj:
|
nfs ug1 najjači NFS- mislim da sam ga prešao 3 puta
|
Citiraj:
Meni se to cak znade dogadat u nfs mw. |
decki, imam problem ne znam zasto: grafa iz siga, sve max reza 1280x1024 ne prelazi 30fps, zapravo nikad ne vidim 30fps, osim u meniju kad je 43...
ima netko ideju? |
I meni se dogadalo isto, ironije li, na GX2:)
Ako jos nisi probao , meni je ovo pomoglo. Odes u registry i pod HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ElectronicArts\NFS Carbon pronades "g_VisualTreatment=1 promjenis u 0. To mi je dosta podiglo frameove. (od prijasnjih-28-40 na 40-65) Ako ne probaj detalje stavit na high, ne na max, po meni bolje izgleda, ne bljesti toliko i dobijes jos nekoliko frameova. Inace, igra je vrlo neoptimizirana, tak da je zalosno, sto MW leti i preko 80fpsa,a ovdje se boris s manje od 30! Skandalozno. Nadam se da ti bude ovo pomoglo. Pozdrav! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
MW je radio nikako sa nvidia serijom 6. Neesto bolje je bilo sa xtremeG driverima, ali ipak nedovoljno. : nono :
|
Meni Carbon radi puno bolje nego Most Wanted...
|
dobih carbon dojmovi za kojih sat vremena :D
|
Ma to ću ja za Xbox kupit..kad čujem ovo 25fps u prosjeku..digne mi se kosa na glavi..da su mogli tako lošu i neopty igru izdati..fino je za box uzmem..LCD hvala Bogu imam..i šoraj..40fps minimalno..bez namještanja,bez brejkanja...FF gamepadi..taman za takvu arkadu..: cheers2
|
dream tu si upravu...ja bi vollio igrat to na xboxu ili ps2 ako ima za njega...al nemam tak sta pa cu na kompu, kupil sam si igru jel...al necu ju probat dok ne svrsim s doomom 3 :D sad sam nabrijan na mostere and siht...
|
Conroe E6600, 2gige rama, X1900XT
svi detalji kolko god ide, 1280x1024, ja sam tu i tamo, al fakat rijetko, primjetio da trzne, znači ne trza, nego u rijetkim slučajevima trzne... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@pero: fala probat cu! javim poslije!
|
Meni izgleda da radi ok - tu i tamo trzaj... Ali mi se grafika uopce ne sviđa. Nekako mi je cesta plastična i preblurasto je sve.
|
a jel netko probao online? ja sam sada malo vozio i zgleda ok... malo mi je problem jer neki auti počnu šetat vamo tamo radi pinga, ali možda kad ugasim torrente bude bolje :D
|
Evo da se priključim komentarima. Nakon cca. pola sata vožnje, izašao sam iz igre i reko idem provjerit dal to na neku ***enu foru neki ***eni emulator vrti ***eni Carbon sa PS2 na mojem PC-u. : baad :
|
Dajte vi meni recite kako da kupim automobil, došao sam do Dariusa i sad su mi zaključani svi Car Lotovi, imam pola milje na računu a ne mogu si kupit Tier 3 auto, a ovak me rasturaju lagano.
|
Meni je igra bas kewl, bas takva kakva treba bit po mome...
Jucer navacer poceo igrat i sad sam na 45% :D |
Sam Fischer, bez uvrede, koliko godina imaš? Aha, sad vidim u profilu, November 10, 1989.......
|
Citiraj:
|
evo ja probao i ok je igra :beer:
malo prekratka |
šta ste ju prošli u dva dana, kakva je fizika i realnost?
|
Jucer sam ju instaliral i nije tak losa jedino kaj sam se skoro zbluval kad sam drift probo. Katastrofa.
|
Karijera je prekratka, ja se malo mučim sa duelom sa Dariusom, morat ću supru malo uštimat...
inače onih challengea, reward cardova i online gameova ima brdo.... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:14. |