![]() |
Citiraj:
|
Uzmi Max2 XS kod Ht-a preko prodajnog predstavnika
20Mbps DL, neograničeni razgovori prema fix i mob za 149kn. +10kn za 50mbps. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Razmišljao sam čak i o Tele2, pokućnom internetu (Neograničena opcija tj 1TB). Jel zna netko koliko IPTV troši prometa..? Najviše mi treba za neku tekmu pogledat i neki film/seriju prek Kodija. Ja mislim da bi trebalo biti dosta 1TB :D |
edit
|
Citiraj:
Ako se stvarno može tako doći do te cijene mislim da ću ostati na HT-u, samo neću više MaxTV jer Kodi riješava sve to. Ovo sa prodajnim predstavnikom mi nije jasno, kako to funkcionira? Razmišljao sam prije isteka ugovorne obveze (8.mj.), poslat mail preko Moj Telekom stranice i reći da me zanima način kako prekinuti suradnju, a onda nekom logikom bi me kontaktirali (nazvali) i pitali zašto itd. E onda bi im rekao da mogu za kud i kamo povoljnjije dobit samo net (i telefon iako mi on i nije potreban), pa se onda nadam da će mi ponudit nešto što je kao ova cijena od 149kn. Valjda budu :D |
Pozdrav,
evo i mene sa ovim klasičnim pitanjem kojeg ISP-ija te koju uslugu. Znaci selim se i trebao bi mi *samo* Internet, bez žica, bez linije, po mogućnosti flat, a što se brzine tiče ne tražim ništa previše, do nedavno sam živio neopterećeno sa 20mbps, al i 10 bi bilo ok. Ono što me u biti zanima, posto mislim da će tek u narednom periodu bit još bolja ponuda kao pokucni od tele2, dal' se može napravit neki isplativi sistem sa nekim od SIM kartica, pa sklopit neki WiFi router preko toga. Dal ima neka tarifa možda zbog koje bi se možda dalo razmisliti i tome? Evo, ukratko, da ne duljim, pišem na mob, al jos cu I Sam procackat, ma da rekoh da upitam nekog tko se već vrti oko toga. Hvala vam unaprijed. |
Citiraj:
Daj pojasni ovo. Isto sam u sranje situaciji, nakon godina bezbriznog uzivanja u 100/100 optici, selim se u san u kojem optika ne postoji. Nema ni Bnet-a, niti cijele Vip gupacije. Osuđen sam na bakar ili 4G. Nekako mi se sve to oko 4G-a u konačnici ne cini tak predobro, tako da bi radije uzeo nesto sto je neovisnije od 4g-a. I sta se tu sad nudi, sve se vrti oko iste makismane brzine, a to je 50/10 za tzv vdsl. Provjerio sam u T-Comu, dostupna je ta brzina na mojoj adresi, tako da vjerujem da je onda dotupna i kod svih drugih operatera. Ova priča u Tcomu kosta 239kn mjesečno, ugovor 24 mj, dobijem i telefon, ali ispadne da je jetinije sa telefonom nego bez njega. Optima, samo net 60/10 isto 239 kn Iskon net 20-50 159 kn/mjesecno. Tu me muci ta brzina, ali vjerujem da bi dobio max sto mogu dobit (do 50mbps) i cijena je definitivno najbolja. H1 ima interent, kao max po parici ali do 20mbps za 150 kn bez pretplate, ali to mi je sporo. Jel postoji nesto bolje/jeftinije od Iskona? |
Bio sam u istoj situaciji ko ti. Slušaj što kolege kažu - nazovi i naruči Tcom prodajnog predstavnika, onda na licu mjesta možeš ugovorit max2 XS za 139kn + 10kn za brzinu + 10kn mislim za bolji paket što se tiče poziva :). Ja sam uzeo samo osnovni telefon (jer mi ne treba niti sam ga spojio), pa me sve skupa za 50/10mbit/s dođe 149.
Služba za korisnike ti može ponudit samo max2 S po toj većoj cijeni. Preporučam ti da njih kompletno zaobiđeš. |
Citiraj:
Btw ad zvao szk od Iskona, i zamolio da mi provjeri neku teoretsku brzinu koju bi imao. Ukucao adresu u svoj program i kaze da je na toj adresi maks 68 mbps, jer je jako blizu centrale, a oni imaju politiku da svi paketi kostaju jednako i pustaju max brzinu. |
Na webu možeš dobit max2 S.
Prodajni predstavnik ti može ponudit max2 XS. U principu ista stvar, samo te manje izađe. |
Ako kome treba kakav pouzdan prodajni predstavnik (150kn max 2xs ili 209kn 3xs) neka mi se javi na pm, imam deal s njime, ako preko mene tj njega sklopite ja dobivam gratis 3mj HBO :D
S njime sam sklopio i doista mi prvi mjesec došlo 209kn. Za 139kn je max 2xs 20mpbs +9.5kn ako želiš neograničen telefon mob i fiksni uz prikaz broja i +10kn turbo 50 ako želiš |
Gdje ordinira taj "tvoj" dealer?
|
Kaze Istra, Primorje i GK ali moze sklapati ugovore za cijelu HR
|
Jel ima taj tvoj ortak neki smisleni paket koji uključuje samo internet (50/10), jer mi telefon stvarno ne treba?
|
Onda uzmeš Max 2xs bez nonstop+ opcije sa skrivenim brojem. Telefon moraš dobiti ali ga ne moraš koristiti. Tj za 139kn 20mbps. Izmuzi od njega i wifi extender gratis.
I za 10kn više 50mbps, tj 149kn ukupno. |
149kn mjesecno sa ugovorom od 24mj za 50/10 i gratis wifi extender nije tak losa prica.
Sa pretpostavkom da je to stvarno 50/10. Jel zna netko koliko je potrebno od zahtjeva do realizacije usluge, konkretno Zagreb? U Iskonu mi rekli cca 2,5-3 tjedna, jer kao sad po ljeti nemaju toliko puno uključenja, pa se manje čeka. |
Ja sam potpisao ugovor u srijedu popodne s predstavnikom doma, četvrtak je bio ugovor u sustavu, u petak su mi već došli uključiti paricu i tehničari nosili router.
S time da ovisi hoćeš li imati 50/10 o paricama u zgradi, tj koliko si udaljen od centrale. Raspitaj se po susjedima koju brzinu neta imaju. Naravno, ako si udaljen +1km od centrale zaboravi na 50mbps, tj možda ni osnovni 20mbps neće biti u igri. |
Citiraj:
Ovaj info sam dobio od ISKON szk, pretpostavljam da se to moze primjenit i na TCOM? |
Citiraj:
Vremenski period trajanja promotivne ponude je od 1.9.2016. do 31.3.2018. godine. Citiraj:
TO2 | 30Mbps - 195kn TO2 | 40Mbps - 205kn |
Silver, ovo sto ti pises je za T-com i prodajnog predstavnika?
|
Ne, Optima telekom. Ponuda iz sluzbenog cjenika usluga, otvoris cjenik i srolas dolje do posebnih ponuda/popusta, izaberes sta ti pase i zivnes skz i trazis.
|
joj joj trebam savjete/pomoc
ovaj t-scum haraci do maximuma sad imam trio paket, ala flat internet, telefon i maxtv, sve to dodje 320 kn jer nemozes nize... mene zanima dali mogu negdje jeftinije proci ili uz kombinaciju jednog i drugog, s obzirom da nisam iz metropole, ? |
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
ma kome prijetiti...
szk-u ? lol ko da njih boli dupe |
Ja sam prije trio sa prosirenim i sportskim paketom i turbo opcijom placao cca 370kn, sada trio paket(209), sportski(15), prosireni(5), hbo premium(5) i turbo opcija(10kn), 244kn..trazi prodajnog predstavnika kad nazoves i trazi da ti da te cijene i ne odustaj. Na taj nacin sam sebi i poslije bratu sredio cijene koje imam
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
moj lokalni prodajni predstavnik t-scuma je teska pijandura
i uvijek dodje smrdeci na alkohol i nikad ne-ustupa korisniku/meni -_- vise me zanimalo dali netko koristi nesto tipa iskon ili nesto deseto + evo-tv ili na tu foru a da ispadne jeftinije |
Pa odi na Iskon stranicu pa ces vidjet da je 100kn jeftinije tako da uopce nekuzim sto jos radis na Tcomu ?
Tcom ili Iskon je isti k... jer Tcom drzi Iskon, a Iskon nudi nize cijene. Stim da ja zbog tehnickih nemogucnosti nemogu imat vise od 8mbit/s pa uz prosireni TV paket mi se cini imam oko 220-240kn jer telefon slabo koristim. A sad se moram maknuti od Iskona i prijeci na Bnet jer telefonska parica vise nista nevalja, da imao sam problema i kod Tcoma kad sam bio kod njih da nebi mislio ovo i ono. |
Iskon je skuplji od T-Coma ako se gleda XS paketi.
Duo je kod T-Coma 149kn (160kn sa turbo 50) te uključuje neograničene pozive bez uspostave, Iskon 180kn i 0.20kn uspostava. Isto i za Trio->T-com 209kn A još su skuplji paketi Iskona ako ide preko T-Comovog FTTC-a. |
s tim da moras racunati da ako te ht spoji kao iskonovca na fttc neces imati vise od 24/2mbps...
Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
209+15 sport plus+10kn 50mbps? |
Citiraj:
evo ti jedan iskon preko fttc-a http://imgur.com/PKDmMne |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk Citiraj:
|
tebi su tako pustili, ne znaci da se tako pusta svima.
|
nisu samo meni citam po forumima vecini koji su se prebacili na fttc a iskonovci su je takva ista brzina.
Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
Iskon Total Trio 50
Ni nakon 6 mjeseci od obećane brzine još ništa. HTML:
============================================================================ |
@izzo, to ti je maksimalna brzina, iako s obzirom na upload od 10mbps, a DL samo 27mbps, rekao bi da ti parica u kvaru.
|
@Ag008
Kako ih natjerati da poprave (promjene paricu) ? |
Nikako, čak i da proslijede prijavu kvara HT-u oni ništa ne bi napravili. Čim sam prešao na HT bez problema sam prijavio kvar na maxtv-u i dobio paricu s 42mbps max na 58mbps (koju sada imam).
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |