![]() |
nisam siguran za ostale kombinacije al prelaskom sa 1mbita na 2mbita, 18 mjeseci pod ugovorom vam počinje teći odpočetka, tak da ste još 18 mjeseci pod ugovorom
|
Citiraj:
|
Sve kombinacije za one koju su potpisali ugovor na 18mj vrijedi isto, mjenjanje brzina = ponovni pocetak ugovora. Malo je to kurvinski ali ako se zelite izvuci platite onda samo 400kn za modem ili 600 i nest za wlan, znaci ne treba platiti svih 18mj pretplata kao kod T-coma.
|
Citiraj:
Ali 0800 50 10 i provjeri točno. |
meni su tek 2 mjeseca prosla , tako da me to ne smeta previse ... zapravo uopce ne smeta , iako cu pricekati dok aneks dodje i procitam sva sitna slova .
|
Citiraj:
|
kada ce oni u rijeku doci :D i ja bi amis :care:
|
nazovi, pitaj tuži se.
i u ZG je pokrivenost loša imam frenda 200m zračne linije od mene i on nemre dobit amis. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
molim forumase koji imaju amis 2-u-1 da postaju screenshot ove stranice iz thomson modem/routera
http://192.168.1.254/cgi/b/dsl/dt/?ce=1&be=0&l0=1&l1=0 ako se nekome link ne otvara dobro moze doci do njega ovako Home > Broadband Connection > DSL Connection (DETAILS) imam problema sa losom linijom kod susjeda gdje je spojen amis 2-u-1 zanimaju me vrijednosti suma i signala primjer http://img339.imageshack.us/img339/6...4869zl3.th.gif unaprijed hvala |
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa upload ce ti pomoc puno, lakse ces dobit veci ratio :)
|
Ako ne koristi private trackere, nece imati velike koristi od velikog ratia.
|
edit: ma bezveze, glupost neku čuo:D
|
to bi bilo glupo, nakon 18mj više nisi vezan ugovorom i možeš ih slobodno nastavit koristit kolko oces ili prekinut odnos s njima i prec na nekog drugog operatera
|
Citiraj:
koji su to private trackeri ? jel demonoid spada u njih? |
Citiraj:
Provjereno, jer kad zovem frenda koji je isto na AMISU 2u1. Obadvojica imamo od starta paket 2Mbit/384Kbps. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
TL je jedan od boljih trackera za koje se relativno lako moze nabaviti pozivnica, ali ima i boljih, samo sto je teze za njih nabaviti pozivnice i teze je odrzavati ratio... a demonoid... svi pocnu s njim, imam ja pozivnica ako kome treba, PM me! a za TL jos ne mogu raditi pozivnice... |
|
umoran sam, ali evo kratko da objasnim zasto sam trazio screenshot statusa vaseg dsla/linije
http://img405.imageshack.us/img405/2...nijaeu8.th.jpg kao sto vidite u ovom slucaju linija je KATASTROFA! 11 MILIJUNA!!!! FEC error-a naspram svega nekoliko errora u gore navedenim screenshot-ovima tajna je u SN margin (Signal Noise) odnos signala i šuma Signal - Noise = neka vrijednost što je ta vrijednost veća, linija je čistija 50db je teoretski max (koliko znam, ako bi se spojili direktno na centralu :) 30-32db je kristalno čista linija, što u vašim slučajevima mogu vidjeti, čestitam možete imati i 24mbit pakete vjerovatno - ako niste daleko od centrale :) kao sto mozete vidjeti na mom screenshot-u ova linija je u potpunoj katastrofi! 15db u upload-u i 8,5db u download-u, veza nonstop puca, zvao sam AMIS sluzbu za korisnike barem 30puta :banned: (vjerovatno i vise) kucne instalacije su provedene nove, cat6 kabel (=gigabit ready, 200mhz propusnost) spojevi testirani LAN cable testerom, sve u savrsenom redu sto se toga tice zvao sam t-com i prijavio smetnje, zamjenili su kabel od stupa do kuce - stavili novi, ali to nije popravilo situaciju spoj moje linije na t-com kabel/paricu sam ZALEMIO! da nebi slucajno izgubio jos koji db u spoju, krimpanje/adapteri/spojnice itd. vise NE znam sta da napravim, lud sam od muke, sve zbog usranog t-coma! BlackDragon (kuca do mene) je spojen na istu centralu, ima 31/30,5db - linija o kakvoj sanjam! |
a ja sam se žalio da su moje linije loše ( što jesu) ali šum je 31-32,5db :D:D
Moguće zato kaj je u mom kvartu jako oggraničen amisNeznam kak je bliže šubićevoj dal oni mogu imat Amis al znam da prek šubićeve neide a na borongaju opet moguće. |
evo, gotovo ista stvar i kod mene
ja imam preko 500 000 FEC Errora.... isto puca veza, makar cini mi se manje nego prije i i puno manje nego sa t.comom imam i gubitke signala i error sekundi.... i isto sam bez ideja ostao ovaj SN mi je 30/16 samo, meni i telefon dosta sere, samo odjednom necujem sugovornika pa ga za 10ak sekundi opet cujem, ili jednostavno samo od sebe pukne veza. |
cudno, ja imam 0/0 FEC errora, a linija mi je 31/30.5dB, cini mi se predobro da bi bilo istinito, a kablovi su stari oko 45 godina (po kuci), imam srece :D
http://i107.photobucket.com/albums/m...der16/moja.jpg edit: ok, vidim da ima linija boljih od moje, sad mi je lakse, lol |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:00. |