![]() |
Nema videoteku
|
u jednoj prepisci sa njim na jednom drugom mjestu rekao je da nema ali da razmišlja o tome. to je bilo prije cca 2 mjeseca
|
Ekipa kako vi rijesavete EPG, dali dobijete od pajdasa i epg ili snadi se druze. Skinio sam webgrab ali nisam to stigao poslagati.
|
Ekipa moze preporuka za listu koju bi upogonio preko SmartIPTV na Samsungu?
Dosad sam probao jednog na T i za 13eur cini mi se gro malo sadrzaja Na PM naravno, tnx |
Citiraj:
|
Nabavio sam novi tv vivax 49uhd96t2s2sm.
Instalirao sam iptv aplikaciju koja mi malo malo gasi tv. Klinci kada gledaju filmove sa usb-a ili igraju Playstation 4 nema nikakvih problema. Ne znam u čemu je problem. |
Do televizora, vjerojatno se optereti i ugasi
|
Citiraj:
definiraj iptv aplikaciju ima ih brdo |
Sada kada sam spojio preko android boxa ne gasi se tv.
Android box ima 2Gb rama a tv ima 2.5Gb rama |
Ima li koja android app odnosno LG da kada skuži da je link krepao ga ponovno ucita automatski? Tipa ssiptv, gledam Arenu, nakon 6min krepa link, samo odem back, opet otvorim link i nastavi se sljedećih par minuta pa opet isto.
|
Pozdrav
Zamolio bih Vas preporuku za iptv(u PP moze) znaci zamolio bih Vas za provjerene liste koje rade bez trzanja Uglavnom mi trebaju sportski programi(planet,arena sk itd) te ostali programi koji su u kompletu al da imaju hr prijevod,al sport je prioritet Hvala |
znate li tko nudi IPTV i CS (u PP molim), najviše me interesira sport ,
na cs-u mi je kvalitete slike bolja i ugodnije je gledati nego iptv, |
Ako netko zna, dobar provider ali sa podrskom za vise uredaja (recimo 3) istovremeno na istoj mrezi, i da uz standardne programe ima i videoteku, nek javi na pm... Tnx!
|
Citiraj:
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Nema toga. Koliko ja znam samo jedna lista postoji sa podrškom za više uređaja a ona nema videoteku.
|
stabilni provider za IPTV
Može li na PM neka poveznica za stabilnog providera IPTV-a
Imam Samsung s IPTV aplikacijom već sam probao neke plaćene ali manje više svi su imali previše programa te nakom nekog vremena bi počeli blokirati. Hvala |
Citiraj:
|
naravno, tebi to izgleda jedan uređaj extra ok.. al za onog ko to pruža je cijena puta dva
od bandwidtha, opreme itd |
kupite u kineza za 16$ za godinu x3 i to je to :)
ima šta nema, a nije neka para |
Molio bih preporuku za IPTV listu koja ima sve sportklubove, arene i planet sport kanale, te solidnu videoteku.
Naravno u poruku. P.S. da dodam da bih listu gledao preko smart IPTV aplikacije, na bakru brzine 40/10 (ako je bitno). |
Molio bi na PM preporuku pouzdane liste s alija.
Sent from my Huawei P10 Lite using Tapatalk |
Citiraj:
Najvise me zanimaju hr programi Hvala Sent from my GM1910 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Koristio sam dosad RD ali bi probao i kineza pa ako može i meni neka s Alija..
Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk |
Ako moze i meni neka preporuka sa alija. Zahvaljujem unaprijed :)
Sent from my POCOPHONE F1 |
Taj kod poštom dolazi? Ja mislio da to na mail posalju
Poslano sa mog GM1900 koristeći Tapatalk |
Dođe na mail.
|
Još jednu preporuku za ali molim.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
po pitanju kineza, vrte se dvije ili tri različite liste. tako da vam je više manje svejedno od koga uzmete, možda jedino odabrati sellera koji ima najbolji rating. i najvažnije radi normalno, bilo je onih problema prije par mjeseci kada su svi imali problema.
|
Kako vam rad lista sa dva VV na drugom i trećem slovu imena liste :) zadnjih dana?
Ja imam prekide, neće mi priznati da je do njih pa evo ovdje pitam. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:16. |