![]() |
Jer netko to već isprobo:D na RX karticama i ima li kakvog pomaka nabolje dakako jer ovi prošli i nisu baš najbolje sjeli.Pogotovo ako se koristi Trix(beta) :fuming: dok neizađe nova verzija.
|
Probao deus ex, nema nikakve promjene.
Sve prošlo bez ikakvih problema, a Trixx....čekaj da izadje iz bete ;P |
16.9.1.
http://support.amd.com/en-us/kb-arti...ase-Notes.aspx
|
16.9.2.
Fixed Issues
|
http://wccftech.com/amd-gaming-evolv...ger-supported/
Aleluja, ne moram micat jednu kvačicu prilikom instalacije :D Baš jučer gledam di je gayming evolved da ga otkačim |
Ja je nisam koristio ali je bilo fora nekada pogledati komentar što preporučuju, koje postavke u igri i koje ja trenutno imam.
Btw stavio beta 16.10.1, sada s Updateom 1 Mafia 3 izgleda još gore :D |
Radeon Crimson Edition 16.10.2 Optimized For Battlefield 1/Titanfall 2/Civilization VI/Serious Sam VR & Eagle Flight VR
Citiraj:
|
Meni se u 16.10.3. Crimsonu ruši Wattman aplikacija kad pokušam ući u nju. uspijem nakon više uzastopnih pokušaja. Ima li netko sličan problem? Imam 2x RX480 u CF.
|
Prodaj drugu :D
|
Hm, da li još netko ima sličan problem s novijim driverima od 16.7.3 za win 10. Naime, tu i tam si volim ubit slobodno vrijeme s Fallout New Vegas i ruši mi igru sa svim novijim driverima iza 16.7.3. Vidim na stranim forumima da i drugi imaju istih problema.. loadam save, baci error i moš se frigat. Ok... je da je igra stara i da je moja grafa Hd 7700 stara, al pokušavam skužit kaj se pohebalo u novijim catalystima. Malo mi žifce ispije kad nađem slobodnog vremena pa moram vraćat stare drivere :D. Mislim mogu i ostat na njima ali volim uvijek skinut nove i to mi onda opet žifce pije :D. Nikad problema imao nisam osim sa svojim žifcima :D
|
Thnx for the info. Baš sam mislio malo new vegasit nakon što pređem stalker cop (HD7850 2gb i win7).
Mada realno novi driveri dolaze za najnovije igre u tom mjesecu, mi nismo više ta publika. Možda baš probam sa novim driverima pa ti javim dal me jebe. |
Citiraj:
|
Ja ti imam 16.9.2 dugo već i nikakvih problema. Općenito nikad u životu nisam imao nekih problema s driverima. Mada možda je bitno napomenuti da nikad nisam igrao alfa, beta, day one, first week igre i sl. Čak ni prvi mjesec. Mada je moguće da sa nekim novim driverima pojebu nešto što smeta nekoj staroj igri, kao da oni to testiraju...
|
Citiraj:
|
jel imao tko problema na r9 3xx seriji sa novim 16.11.2 driverom?
ja danas instalirao te nakom 20min gejmanja dobio crveni zaslon i komp se iskljucio :stoopid: vratio na 16.9.2 te radi bez problema |
Malo glupo pitanje ali kako najlakše updateam crimson na najnoviju verziju.
Win update mi još drži na starijoj verziji i ne mrda. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako skidam sa stranice trebam prvo uninstall postojećih napravit? |
Zadnji klik na desktop - radeon settings, donji lijevi čošak (new update) - check for updates (piše ti currently instaled te koji je new)
|
Citiraj:
|
Ma samo download sa amdove stranice i pokreni, nadograditi će se bez problema.
Ovi driveri šta skine win 10 iz nekog razloga nemaju update iz opcija, bar ga ja nisan nasa |
Citiraj:
|
Radije "pretuci" staru nego da je deinstaliraš, meni je ta deinstalacija napravila uvik više problema nego upgrade preko stare verzije
|
Radeon Software Crimson Edition ReLive
Izašli ReLive driveri
http://support.amd.com/en-us/downloa...ndows+10+-+64# |
Meni bas instalirava....
|
Nisam u toku, sto ima u tom ReLive - u?
EDIT, mogu li samo update ili da izbrisem sa sweeperom? |
|
Nisam još ništa pogledao ni isprobao, ali naslovi su bombastični
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3172 |
overwatch mi se srušio ,crveni ekran i restart... jebem sebe i nove drivere :D
Poslano sa mog SM-G930F |
Meni u bf4, jedno 4 puta se kod pokretanja igre osvježavao zaslon...ono crna slika pa igra, crna pa igra...i onda je radilo. Drugo nisam probavao...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |