![]() |
????
|
Drugim riječima, moraš se bolje informirati. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
http://www.pevec.hr/aktualna-ponuda/ |
nije njih malo, nego su local dimming led ekrani jako skupi.
@jollyb... .mkv je .mkv, nema tu razlike, to je kontejner, ovo što si ti naveo su oznake potpisa "autora" dotičnog fajla. |
Reci da se šališ :D
|
šalim se :D :D :D
|
Citiraj:
EDIT: prestanite se šaliti :D |
Citiraj:
pa znam da je LED zapravo LED LCD nego nisi ti mogo uz to malo predavanje i napisat koji bi mi TV preporučio jer ja nepratim TV scenu nego onako letimično pa neznam sta da uzmem uostalom ja nisam reko da ocu LED zbog neke tehničke karakteristike nego zato sto su u pravilu dosta tanji od "obicnog" LCD-a. |
Momci. Tema ima 158 strana i sve je recheno vec sada barem 100 puta. Treba malo traziti. Zato se hvata za svaku "rijec"!
|
cito sam deset strana unazad nista korisno vise mi se nije dalo
|
Citiraj:
Što se tiče TV-a. Jeli ti toliko bitno to da bude tanak i jeli to razlog da ideš radije na LCD nego na plasmu? Ja osobno imam plasmu Panasonic i ne bi nikada išao na LCD sa te plasme u tom cjenovnom rangu. Preporučit ti precizno ne znam jer ne pratim toliko redovito što je novo izašlo ali Sony LCD tv-i nisu loši kako mi se čini. |
Citiraj:
ma volio bih da je tanak ali naravno da je kvaliteta slike najvažnija. što se plazmi tiče većina prijatelja i poznanika ih ima raznih veličina od 3000k pa do 7-8 tisuca i da ti kazem većina mi kuka i upozorava na ghosting ili da se neki kut jednostavno odluci skupit tako da me strah uzet plazmu a o LCD iako kazu da su nesto losiji u kvaliteti prikaza niko se netuzi na nis drugo a koliko čitam razlika nije toliko velika da se primjeti ako nes dva TV stavit jedan do drugog i bas je traziti. Ja ti iskreno kazem da ja kupim TV i nakon pol godine da se neko sranje desi i ja ga onda nemogu zamjenit zato sto to garancija ne pokriva ja bi ispalio. Ja bi volio da mogu pljunut 12k kuna za onaj kraj kojeg što svaki dan prolazim u izlogu izgleda ko space shutle ali ovo je šta ja mogu odvojiti na TV. P.S. Vrijedeli ovi LG modeli sta: http://www.nabava.net/televizori__24...102cm__1497801 http://www.nabava.net/televizori__24...106cm__1266691 http://www.nabava.net/televizori__24...107cm__1266681 |
Imam ja jedno pitanje. Povodim se za onom sto ljudi, sto čudi! Pošto meni iz mog pogleda nije jasno, a ovaj topic/forum je pun ljudi sa svojim fiks idejama pa me zanima:
Koja vam je razlika da li vam je TV debel centimetar, dva, pet, deset ili do dvadeset koliko je i najdeblja nova ne neo-pdp plazma. Govorim za kuću, stan. @mrVivi Kvaliteta prikaza je velika, a ghosting na plazmama :D ne postoji! |
Citiraj:
my bad mislio sam na ono sranje kad ti neka slika vjecno ostane zalijepljena na ekran burn-in ili kako se već zove nemogu se sjetit. a iskreno debljina mi je vazna posto TV ide na zid na kojih 2 metra pa lakse mi je dignut tanjii neg debeli a treba to i ocisti ponekad sto znaci skidanje. |
Citiraj:
|
PANASONIC TX-P50UT30J
za 5500 kn se isplati? |
50' neo pdp full hd plazma za 5,5t kn? ne, uopće se ne isplati. :D
gdje to ima? link? a za što ti treba? |
nemam pojma jer stvarno ne znam nista o tv-ima
stavit cu link kad dodem na pc...u svicarskoj za 900 franaka..sad idem za par dana pa sam malo gledao ponudu da kupim neku dobru plazmu ma samo za gledanje filmova edit: ovdje cu kupiti |
zasto te plazme nema na panasonicovoj stranici?
želio bih se malo vise informirati da se ne zeznem pri kupovini plazme |
ovak, imam plazmu 42'', na koju visinu da ju postavim na zid, gledal bi ju otprilike s 4 metra udaljenosti
|
možda zvuči nevjerovatno, pomalo i radikalno, ali probaj je za početak staviti u visinu očiju :)
|
Hahaha. Pa idealna visina ti je da kad si naslonjen na kauču, stolcu da ti je sredina telkača u visini očiju. Sve ostalo od toga je lošije. Sad koliko lošije ovisi dal ti je na zidu malo više ili dal ti na niskoj komodi full nisko naspram toga da ti je kao ovo ljeto na moru u apartmanu kod nas skroz gore desnom kutu sobe :D hehehe E to je komedija bila :P
|
ako ćeš ju gledati iz kreveta stavi što višlje, kad se zavališ taman bude i ne moraš savijati vrat previše :)
|
Za FullUžitak potrebno je instalirati zidni nosač sa servo motorom za pomicanje po x i y osi, kako bi si osigurao MaxUžitak dok stojiš (visina TV-a max gore), sjediš (visina TV-a negdje u sredini), ležiš na kauču (visina TV-a niže od sredine) ili ležiš na podu (visina TV-a na najnižem položaju)! Naravno, ništa bez daljinskog za dotični servo motor koji pomiče TV kud poželiš, zato daljinac radi preko bluetootha, a ne preko infra crvene veze kao većina, jer bluetooth je IN ! :-)
A sad ozbiljno: -ovo bi bilo idealno, nije nemoguće, volio bi to imati, ali je vjerojatno preskupo... znači neisplativo. P.S.: namjesti si TV kak tebi paše i kak ti poželiš i viola! |
Ja kupio nakon dulje potrage i informiranja Samsung LE32D550. Dobar telkač, dobra slika, dobar zvuk, dobar dizajn (nema blicajućih ledica kad je upaljen i ugašen), podržava sve moguće formate i čita titlove sa divx-a. Meni dovoljno.
http://www.the1.pl/galerie/s/samsung...l-mp_10797.jpg |
Citiraj:
|
|
Imam jedno pitanjce. Frendov sony, jbg, ne znam koji model, al lcd, 47" star 2-3 godine, nedavno je dobio fleku prek ekrana. U tamnijim scenama se uopće ne kuži, al npr svjetle scene, pri gledanju nogometa se kuži. Oblik kao na slici.
http://img528.imageshack.us/img528/3403/lcdy.jpg Nije baš tako izraženo kao na slici, al kad čovjek skuži, stalno bulji u to. Iritira. Jel zna netko razlog tome? Thx |
Može li preporuka tvja - neki smart tv diagonale 37-42" do nekih 6500 kn a da ima WiFi (ne ready), pretpostavljam da full LED nestane u tu cijenu ali ako da koji?
|
Bok mene zanima ako bi uzeo primjerice ovaj tv http://www.svijet-medija.hr/p/32LW4500/34648/ je li bi mogao jednostavno spojit tv na komp i gledat 3d fillmove s racunala na ovom tv pomocu naocala, ili ne ide to tako jednostavno (potrebna neka posebna graficka, real 3d...) molim da mi netko objasni
|
Stara G20 VS nova S30 ?
-imam dilemu, za iste novce (4300kn) kupiti ganc novu S30 [5g garancije] ili 1g staru G20 (koja je JAČI model bla bla) te [4g garancije] -naime, frend prodaje G20, znači vjerujem mu kad kaže da je kalibrirana i rijetko korištena, još će mi dat na rate... no rate mogu dobit i kad kupujem novu u dućanu, el... -koliko je sad G20 bolji/jači model? -ima neo panel, pravih 600Hz, itd itd, dok S30 nije neo panel, a 600Hz je navodno marketinški trik... hm hm
|
G20 obavezno! Nemaš kaj razmišljat!
|
Citiraj:
|
Bolja slika, tanji TV, manja potrošnja, Full HD... A ti pitaš za boju TV-a. Da, bilo bi bolje da je crni model, a ne sivi, ali pokraj S20 nemaš kaj razmišljati.
Za sve više čitaj reviewe na hdteleviziji. |
Citiraj:
-a i G20 ne podržava .mkv, a S30 podržava. Pročitao sam cijeli HDtvForum, ali nema info ovakve kakva meni treba (G20 VS S30) |
I kaj bi te ja sad trebao kao "nagovarati". Kaj se mene tiče, uzmi se Samsung LCD. Lijepo izgleda!
|
Citiraj:
EDIT: -izdvajam citat iz recenzije: ''S30 bi se mogao promatrati kao G20 model bez THX implementacije ali sa više prednosti. Implementacijom pravilnih 2:2 i 3:2 kadenca te naravno dosta manjom cijenom. Iako je Panasonic prešao na NeoPlasma označavanje step-up modela, S30 zaista posjeduje NeoPDP modul koji smo imali prilike da vidimo na prošlogodišnjim G20 i V20 serijama.’’ -G20 ne čita .mkv, a S30 čita, itd itd… |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:47. |