![]() |
Citiraj:
|
nude. 20 kn nizu cijenu... :/
|
Citiraj:
|
Jel t-com naplaćuje izlazak tehničara, ako npr. ustanove da nije njihova greška u smetnjama na internetu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
u ADB routeru stoji ovaj geteway 172.29.252.69, jel se to nest zblesiralo il šta? Nisam ga uspio izguglat
Internet Connection:Up Type:PPP - Ethernet over ATM, 0/33 IP Address:93.143.xxx.xxx Gateway:172.29.252.69 Name Server:195.29.166.118, 195.29.166.119 |
Zasto mislis da se nekaj zblesiralo? To su standardne T-Com DNS adrese i T-Com gateway.
Tak je i kod mene: Default Gateway:172.29.252.59 |
Citiraj:
Ok hvala, nešt se net čudno ponašao pa sumljam u svašta :fala: |
Da ti je pogresan Gatewy nebi se mogao spojit na net, a da su krive DNS adrese surfanje bi ti bilo otezano ili cak nemoguce.
Probaj promjenit DNS adrese sa drugim T-Com parom: 195.29.149.196 i 195.29.166.116. Ako ti se i dalje cudno ponasa, onda nisu ti parametri uzrok. |
Da li je T-Com povecao brzine?! Pitam, jer...upaljen mi je MaxTV i dobivam ovo:
http://www.speedtest.net/result/3510773522.png (par puta sam odvrtio test i uvijek je brzina tu negdje!) Prije sam dobivao nekakvih 7 down, 0.54 up. Kada je MaxTV bio ugasen, imao sam 10 down, a 0.60 up. Jos cu poslije obaviti test brzine kada MaxTV bude ugasen. |
Citiraj:
|
Meni se spustilo na ispod 7 (imam 10). Routeri se random ruše s 10. Prvo Thomson, pa i novi SX763.
Ne mogu T-comu ništa, bio čovjek i kaže da ima isti takav slučaj malo dalje u kvartu i da ga ne znaju riješiti. |
Citiraj:
|
Znam, zato se i ne trudim zvati ih više.
|
Prijavljuj druge greske i neka ti zamjene paricu, samo ti zovi. Neznam zasto bi se zadovoljio s necim ako moze bolje :) Zato su placeni... Ako ne moze bolje, e onda jbg :P
|
Citiraj:
Radi se o tome da t-com itekako zna takve stvari rješavat ali tiket mora biti otvoren i korisnik ne smije prihvatiti ajmo reć "tu priču ništa se ne može". Mislim meni naprave sličnu stvar svakih par mjeseci pa sam već upoznat sa procedurama :D. Prvi put im je ostala ADSL2 kartica, a profili bili za 2+. Drugi i treći put stavljali ručni profil. Četvrti put poslali kooperante koji su prvo malo po stupu petljali nakon toga vjerojatno promjenili slot u centrali. Teoretska podloga za to što se dešava (nestabilne linije i niska propusnost) u većini centrala je mix ISDN.a (koji ima struju) i DSL.a koji je jako osjetljiv ako je u blizini. Ostali uzroci su krivi profili, loše žice itd., a nerijetko bude i ruter. Naravno ima i slučajeva gdje nema pomoći tipa popune centralu pa nema boljeg slota, ili je problem u udaljenosti itd. EDIT: preteko me sandokan111 EDIT2: i tkogod da se ide bost s njima oboružajte se strpljenjem i mudrošću. Znači bilo kakav agresivan nastup Vam neće proć - sam se pravite glupi - znači prvo prijava kvara, onda provjera prijave nakon nekih 48h ili malo kasnije. Pa ako kažu ne može bolje pa onda priča kako je problem u kvaliteti usluge (ne se čupat tu na brzinu jer imaju onu o minimumu) nego resetiranje rutera, utjecaj maxtv.a na brzinu, pucanje veze ... |
Citiraj:
Ne zayebu se ni dan, samo mi dođe veći račun. |
Citiraj:
|
Kako na ovim novim moj telekom stranicama vidjeti do kad sam pod ugovornom obvezom za internet/promet? Tražim i klikam 10 min, al nemogu naći.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Onaj davni 10 Mbit promo period sam imao i to je radilo savršeno tijekom ta 3(?) mjeseca. Nakon tog se vratio na 4 i onda tek prije par mjeseci aktivirao opet 10 Mbit. Navodno (tip iz T-coma je bio ok i stvarno se potrudio oko tog), problem je što se u kući spaja 10+ uređaja i kad ga se optereti, router napravi klik i reboota. TG782 je bio osjetljiviji, ali događalo se i na SX763. Čovjek kaže da sustav automatski spušta brzinu dok veza ne funkcionira savršeno. Možda da vratim na 4, pa nakon nekog vremena opet dignem na 10, pa ih opet cimam :D |
MAX2 S
hi:chears:, dali je netko od postojecih korisnika uspio preci na max2s paket jednu ili dve godine ugovor?
Kada promjenim url sa https://www.hrvatskitelekom.hr/paket...vi&trajanje=24 na https://www.hrvatskitelekom.hr/paket...vi&trajanje=12 razlika u cijeni je 4 kune što mi je malo cudno s obzirom da t-com voli opalit po đepu, a i informacije od agenata su oprečne jedan kaže da je "novi korisnik" onaj koji ulazi u tht mrežu a drugi da je to i korisnik koji prelazi sa samostalnih usluga na all-in-on paket |
To je samo za nove korisnike ponuda.
|
|
A onda probaj naručit pa vidi jel će proć. Ako prođe super
|
Sad sam i ja bacio oko na ovu ponudu. 215 kn mjesečno, a za istu stvar (Max2 L + doplata za 10 Mbit) plaćam 240+
Poslao sam im na facebook upit pa ćemo vidjeti. |
Ja sam upravo naručio Max 3 S paket, ovaj za 269+30 kn (10mbit flat) kao postojeći korisnik kojem je istekao ugovor na pojedinačne usluge i kao korisnik koji prvi put uzimam Max 3 paket.
Prije nego sam uzeo preko weba, ženska na chatu mi je potvrdila prema moj broju telefona da mogu uzeti. |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:17. |