![]() |
Imam i ja. Huawei je mrak uređaj. Najbolji koji sam do sada imao.
Malo promjene nakon Samsunga. Nisam još našao neki bitan minus. Toliko ima pozitivnih stvari da sam minuse za sada zanemario. Volio bi recimo da ima stereo zvučnike, ali je mob glasniji od samsunga. Baterija i kamera su bez konkurencije. Ne bi bilo loše da može primiti i microsd iako sam dobio nanosd sa uređajem. Sve u svemu sam više nego zadovoljan. |
|
Čeka se reakcija Yaye :D
|
Citiraj:
Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sudeci prema najavama bice top. |
Ja sam ipak odustao, nisam uspio naci odgovarajući model po prihvatljivoj cijeni, a da nije jako malo rabljen.
Gesendet von meinem TA-1012 mit Tapatalk |
Citiraj:
|
Ok je mob, za tu lovu. Kamera je ok kad ima svjetla, u mraku se ne vidi ništa, blic je efektan kao da ga ni nema :D. Ostatak mobitela je skroz dobar, tko voli, svako malo neki update stize.
Narucio sam si lg v40, sutra stize, pa ce njokica polako u mirovinu. Gesendet von meinem TA-1012 mit Tapatalk |
Koja je sad na kraju šemu s Huaweijem? Znači kupim sada npr. P20, što to znači, da neću moći uopće koristiti Google Play ili neću imati nove Android zakrpe?
|
Citiraj:
Sve ostalo je podložno predviđanjima i trollanju. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
To sa Huaweijem će se vjerojatno pretvoriti u sapunicu ala Brexit na kraju.
|
E, dobio dans update za P20lite.I sada piše EMUI 9.1.0. Jel to ovaj novi 9.1 ili 9.0???Jer koliko znam P20lite nije na spisku za 9.1.
|
Novi!
Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk |
kako to,kako to, pa nigdje ove kante niti u spomenu 9.1 nije bilo, jedva da smo na 9.0 spisku bili.
|
meni jos nije stigao update
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk |
Probaj ručno preko HI-Care,tako sam ja.Nisam dobio obavjest niti išta ali tamo pod update kad je provjerio ima update.
|
Citiraj:
Jel ti skinulo? Jel to Beta ili šta?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stiglo upravo, p30phttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ddba2d4b46.jpg
|
1 privitaka
Bye Samsung.
Novi ljubimac. P30 Pro 8/256. |
Citiraj:
Ja imam osjećaj da ja zadnji dobivam te njihove update. :lol2: |
Nisam jos nista slikao da bi primjetio prirodnije i autenticnije boje, isprobam kasnije mozda i navecer na koncertu u vintageu pa cemo vidjet. 😁 I malo svijetla i tak to pa da vidimo sta mali moze.
Mislim da HT malo kasni s apdejtanjem. Ja sam na tele2 ovaj man. united uskoro. |
|
omg kako su dobre slike, pogotovo ova druga
|
Ova donja di je ekipa je malo mutna. Ali doslovno sam samo otvorio kameru auto mode i opalio. S curom sam pa mi se neda bas previse blejit po kameri da ne zamjera. Ali kamera je cudo probat cu kasnije jos nes uhvatit.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:31. |