![]() |
Citiraj:
|
Počeoa witchera 3 i tako, desetak sati na kontu zasada. Nije loše, ali nije ni megaubernajboljeikada
|
Točno tako sam i ja mislio kada sam ga prvi puta krenuo igrati.
Obrisao nakon 15 sati. I onda nakon par mjeseci krenuo ponovo, počeo raditi side questove, i postalo je brutalno zanimljivo... Igra je, kao što sam rekao već mnogo puta, najbolja SP igra koju sam igrao. A gejmam već 18 godina :) |
Outlast: Malo me frka,priznajem!Pogotovo kad izađem iz ormara i mislim ,otišao,kad ono, klinac.Doleti do mene i zatuče me.Za ovu igru treba živaca i strpljenja.
Resident evil 6: Bijeg od onog BOW-a u Chrisovoj kampanji je možda največa jeb... koju sam u igrama iskusio.Kažu da je lakše sa gamepadom.Ali ga nemam. A valjda ga budem prešao jednom. Stalker SoC: Baš počinjem po prvi puta.Igram na stalker težini i već problemi na početku.Dođem do tipa u onom kampu i pucam u njema sa par metara,a njemu ništa.I naravno,on mene skefa!:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako drug xlr kaže, Complete mod i ispočetka. I još jednom reminder: ovo nije klasični sandbox FPS tipa Crysis. Ovo je nešto drugo i jedinstveno :) nema uletavanja sa rafalima i restora healtha ako malo čučneš iza bačve :) @mob |
Citiraj:
Imao doma na cdima stalkera,Bioshock i sturmovika. Valjda mi je bila teška,pa sam brzo odustao.A od tada sam probao par puta i uvijek me nesto spriječilo da odigram. Budem complete! |
Počeo Batman Arkham Origins i nisam imao neka očekivanja ali na kraju ispala sasvim solidna igra. Za 5 ojra se isplati.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sad malo igram mafiju 2, pa mi je bio šok kad sam skužio da tamo ogledala u igri rade, za razliku od mafije 3:D |
Citiraj:
Ovdje sam shvatio o čemu se radi, nije ovo COD.. Zakon igra, najbolji serijal.. |
Citiraj:
Evo na 10% Tomb Raidera sam, solidna igra isto :) |
nakupilo mi se, koje od ovih naslova se isplati igrati, jel netko ostao razocaran sa nekim? 4 desne se igraju/preslo, za tekene cekam gamepad
battlefield 1 single player jel dobar kao bf3? https://i.imgur.com/OM4lTNw.jpg |
Titanfall 2 ima vrlo dobar single player, zabavan je, nisam požalio... U bf1 sam odigro 3 misije koje su bez aviona, tenkova. Solidno.
|
w3 ako imas puno vremena, navuce te zacas :D
tomb raider isto dobar |
Citiraj:
|
Citiraj:
TF2 - Zanimljiv SP Tekken 7 - ok priča, malo prekratko Hitman - glupo, dosadno i monotono Ghost Recon - odlična igra, ima se kaj istražit Prey - dosadno BF3 - OK, malo prekratko Doom - remekdjelo Ostale ili nisam igrao ili sam vrlo brzo odustao (Vičer 3 recimo). |
Na nekih desetak sati Andromede sam, zasad mi se čini jako ok igra. Ima bugova (squad mejtsi odlete u zrak, dijalog se nekad ponavlja - tipa kad se vratiš na neko mjesto di si bio i tak), ništa strašno ali ih ima, Sa zadnjim patchem igram, i negdje sam pročitao da su "popravci" gotovi, šteta.
Overall mi se sviđa, jedino mi se čini da ću ju neću do Božića preć. |
warface, znači otkrivenje
|
PUBG i Metro LL trenutno.
|
Oćeš ti više završiti taj LL :D
Počeo BF1 i za sada dosta zanimljiv SP. |
Ja sam SP prošao isti dan.
Iskreno, PUBG me uzeo kompletno :D |
Zato mi je bilo čudno da ga igraš toliko dugo :lol2:
|
igram MGS V na PS4 vec cca tjedan dana, na 35-36 misiji sam i neda mi se vise, u pocetku je bilo zanimljivo, sve to super zgleda, gameplay je jako dobar al prica mi je nikakva i nekak mi se neda ni zavrsit igru, sve misije postale c/p a "prica" totalno ne interesantna.
i ono izdrkavanje na Hideo Kojimu nakon svake misije, WTF???, lik valjda doma baca drkicu na svoju sliku :lol2: |
Trenutno igram Dirty Bomb. Nije loše za f2p igru.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk |
Uspio naći 3 igre za 300 kn akcija :D Assassins Creed Syndicate, Shadow or Mordor, Arkham Knight,..... valja jedino Batman, shadow of mordor mi je razočaranje a AC neznam do kad će samo proizvoditi drugu mapu i to je sve. Nikad dosadniji i gluplji AC nisam igrao.
|
South Park: Fractured but whole, odigrao jučer sat vremena, vrhunski humor i za sad mi se čini kao sasvim dostojan nastavak prošlog dijela.
Umro sam kad sam na početku radio lika, i onda difficulty odabireš bojom kože - što si crniji to je teže :roller: |
Anno serijali. Jedva čekam Anno 1800
Sent from my SM-950U |
Auuuuu fala na ovome:) Pogleda first look video, ma to oću, povratak korjenima!
kako su u zadnje vrijeme otišli u svemir (i kako san ja ostarija, al to je nebitno za priču:D) presta san baš pratit stanje i realese date za pojedine naslove koji su mu obilježili dio perioda nakon djetinjstva, nazovimo to srednja-faks fazom:D Zadnje se 1404 igralo, strada je jedan MX518 pritom, pokoj mu duši:beer: |
Skyrim Special Edition, sa par dobrih modova, milina <3
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39. |