![]() |
Bit će update 11.1
|
vidim da je i App Store novi potrgan
svaki dan ga palim, ako ne i par puta, čisto geek navika dal ima apdejta, i nema niš danas upalim, 6 apjdta, neki od prije 2 dana ........................ |
Počeo me zezati Home button, nekad jednostavno ne radi (ip7, 11.0).
Ugasim ekran, upalim, pa proradi. |
Citiraj:
Ako imaš garanciju , pusti ga da krepane skroz...koristi ass touch do pred kraj garancije i onda na servis da dobiješ novi 👍🏻 Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk |
Unhappy with the iOS 11 update? You're not alone.
https://www.macrumors.com/2017/09/25...rmance-issues/ |
I zeninog vratio na 10
Glazba app od samog ios-a se rusi kod pokretanja Mob imao mp3 u sebi Povukao na ios 10 I cak imao backup Ali tones za ringtone nije vratio u fon Naravno i pbz app se shebale, ocito backup tu ne pomaze Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
11.0.1 je vani :)
|
Bas skidam.
|
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...eeab66170d.png
Zakon novi ios 11 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Koja je razlika između to dvoje?
|
odkad ja koristim ios-ove, ni jedan ios nije bio ovako bugovit i natrpan sranjima ko ovaj zadnji ios11
|
Citiraj:
Da da, ja sam se ranijih godina naucio da ne budem beta tj u ovom slucaju mi se cini cak i alpha tester :goood: |
Nažalost kod mene je situacija s 11.0.1 još gora:
- home screen mi se raspada (ikone bježe po ekranu, ludnica) - "task manager" isto podivlja s vremena na vrijeme - baterija se troši malo manje, ali opet previše - home button ne prepoznaje otisak prsta ponekad |
Hm, nevjerojatno, ja nisam sa 11.0 niti s 11.0.1 imao niti jedan jedini problem na svom iPhonu 6+.
|
@Sinac , takoder na 7+ nemam nikakvih problema osim onog sto sam nevao da mi se ponekad zvuk od wappa zablesira ali to je toliko rijetko da niti ne racunam kao problem.
Pa sad kad citam komentare ne vjerujem da se to ljudima dogada 🙈 Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk |
Da, ni ja nemam problema ni na iP7 ni na iPad Air 2.
|
Niti ja, eo 11.0.1 radi ki zmaj :)
|
Mozda hebu sw za sve ispod ip7
Pa da natjeraju ljude na 8 A obit ce im se Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Nikakvih problema na I7+ jos od bete 2. Ima netko instaliran 11 na iphoneu 6plus? Kakva je brzina?
|
|
Na 6s takodjer nemam nikakvih problema, baterija je bila prvi dan/dva losija sad je kao i prije na ios10.
|
Meni je ok sada, 7+
|
|
Koji je njima k****, vise se ne vidi kolko mb aplikacije imaju kad stigne neki apdejt
Nemam im komentara vise stvarno |
|
Klikneš na app i skrolaš prema dolje.
|
Hmm.. 6s+, ipad mini 2 ima netko kako se ponasaju na iosu 11 ?