![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Đuka nemoj se pjenit odmah. Kod nas je zbog pohlepe uvoznika i veleprodavaca cijena takva kakva je. Oni moraju vise zaradit nego krajnji trgovac. Necu vise u OT.
|
Citiraj:
|
Gledam cijene, ali nekako mi se čini da su skočile. Nema ništa na akciji. Čak ni mog Samsunga 530 nema ispod 3 soma kuna.
Trebala bi punica neki TV, što veći, da ima i MPG4 dekoder radi slovenaca, ali cijenom od 2 do 3 somića. Da li bi bilo pametno čekati Uskrs, možda bude kakva akcija. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A slika gospon Nani, slika?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
neki od principala hr uvoznika su slovenci, npr. yamaha motocikli i vanbrodski motori, i samo preko njih se u hr može prodati proizvod. a nije to jedinii brand... |
Citiraj:
Za Uskrs bi trebalo biti nekih akcija. |
Citiraj:
|
ne razumijem te što želiš reći. nema veze što je slo u eu? :stoopid:
cijene su utoliko opravdane koliko tržište diktira. nitko ti ne brani da tv kupiš u sloveniji. čak ne trebaš niti izaći iz kuće, naruči ga preko neta... iz vlastitog iskustva sam siguran da smo mi 'tržište gdje se rijetki trgovci drže "preporučene" cijene'. ruši se cijena gdje se stigne, nema tu pardona. sama tvoja teorija pada u vodu kada pogledaš cijene istog artikla u 10 trgovina, razlika u cijenama zna iznositi 30%... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako vam full hd nije od presudne važnosti na 32" imate Samsunga b450 u Metrou za 3200 kn. |
Citiraj:
|
|
Pretpostavimo da netko ima recimo Toshibin laptop sa x3100 integriranom grafickom...
Te pretpostavimo da ga spaja na preko HDMI-a s plazmom. U driverima je izbacena opcija 24Hz iz nekog meni nepoznatog razloga, a kao sto se zna pozeljno bi bilo pustati mkv i sl. na 24Hz. Koje su mi opcije da se 24Hz opcija pojavi? Stariji driveri, prelazak s Viste na XP ili Win7, hack? |
Citiraj:
|
Nije bilo bas uspjesno.
Prebacivanjem na 24Hz sam dobio crnilo. Pokusao sam s ovim http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=947830 radi na 24Hz ali boje vise nisu pravilne (kontrast, svjetlina nisu vise iste kao na svim ostalim modovima 25, 30, 50 i 60Hz), a s obzirom da ne znam izvuci DTD s G20 plazme, isprobao sam genericki tako da ne koristim tih "hakiranih" 24Hz jer me prpa da ne forsiram lap i plazmu na nesto sto nije njihovo. |
Zguglaj malo
http://www.google.hr/search?client=f...ra%C5%BEivanje Probaj strpat driver sa kojim je prvi put došla opcija da staviš 24Hz na toj grafulji. |
U tome je problem...
Ne mogu naci driver, a da je toshibin. Ako pokusam staviti intelove drivere dobijem nekakvu gresku pri pokretanju setup-a. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel može netko napisat kako doć do servisnog meni-a na Panasonic-u 42x10y? trebam vidjet koliko h je tv radio
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:45. |