![]() |
Ekipa koja je poslala upit za vdsl, bio sam zauzet i pretrpan danas s poslom i sustav je cesto padao, pa vam provjerim sutra. Da ne odgovaram svakom pojedinačno.
|
Citiraj:
kod mene: Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 851 / 3.931 http://www.speedtest.net/result/4175648221.png Ako mi stave preko 4000 kbps dl (skupa s voip), veza puca svako 30sek.. |
Citiraj:
http://www.speedtest.net/result/4176255993.png znaci sve je jos po onom "starom" vdslu. Placam onaj Max 3S paket (internet telefon i maxtv). Poslat cu im mail ili ih nazvat da mi dignu do 5 jer ocito nece sami dizat:) Samo se nadam da nece bit nikakvih problema. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad mozda ona dalje nema ovlasti, ili si ogranicen na centrali, ili nezna kako to promjenit. Vidi sta pise u routeru. |
ja san odusta od tih retaja, ima prijen bozica da san zatrazio vdsl, zva ih 5x da in objasnin da triban novi moden koji je stiga nakon misec dana kad su vec uknili uslugu. sad ih opet zva neki dan kazu ukljucit ce i opet me ne ukljucuju, iako su rekli da ce me automatski ustekat cim ponovo bude dostupno. ali pari nista od sveg toga. necu gubit zivce i vrime vise, lipo cu ih otkantat prvon prilikom, a sad iden pit!!:smoke:
|
Od ponedjeljka ide novi uređaj za max3 produljenje uo, ali nije ni mobitel ni tablet.
|
Citiraj:
|
Navodno ima novi paket koji valjda još nije pušten skroz il šta već, 40/6?
Čitan po drugim forumima pa me zanima ako netko ima koju informaciju da dobaci :D |
Citiraj:
|
danas sam dobio VDSL :chears:
MAX TV upaljen- Dow - 31.9 mbps , upload 5.23 Ugl zanima me kakva je linija kod mene ?
|
Citiraj:
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/2M/Du/WlAmaBl/turbo.jpg ali onda sam primijetija u address baru "/poslovni/internet/maxadsl/brzina" :nono: |
nixis reko si danas javit ovo za provjere, ajd os javit ild a zovem szk i patim se :D
edit: vidim da si gore napisao da ces sutra, nema frke :) |
Trebao bi se logirat na THT-ove stranice ali ne znam kako ide ono za moj ID poslije @. Znam da ide korisničkoime@htnet-dsl.hr tako nešto ali ne ide s time.
|
Citiraj:
Ako se dobro sicam probaj @t-com-dsl.hr Ali napominjem nisam siguran tocno to po sjecanju :D |
Citiraj:
Samo se treba registrirat prije toga ako vec nisi, ja sam se jucer probao regat ali mi fali ''oznaka korisnika'' koja se nalazi na onom ispisu sto dodje uz racun, a ja to naravno nemam pa moram cekat sljedeci racun :hitthewal: ....ili ne moram....? |
Koliko prođe od predanog zahtjeva dok se tehničar ne javi za ovo besplatno dizanje sa 10 na 30 nakon što je zahtjev predan/zaprimljen ?? hvala
|
Citiraj:
Ti? |
ma prije dva-tri dana :) ok znači čeka se poduže.A šta se može-ok hvala na info
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajde šaljite mi svima kojima se Turbo nije aktivirao u inbox poruku da ubrzam to malo ako je moguće ili ponovim zahtjev. Nemam nikakvu korist od toga tako da ne brinete :)
Na Turbo ne dolazi tehničar, jedino modem poštom. |
Citiraj:
Ja sam danas online predao zahtjev i u roku od 5 minuta su mi aktivirali vdsl. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Izgleda da Turbo20 nije reklamiran zato jer ga rijetko kome uključuju stoga svima više manje daju 30. Pa mi koji plaćamo 30 kn više bi trebali imat neku veću brzinu uskoro... barem se tako priča na drugim forumima.
Možda uskoro osvanu samostalni internet paketi brzine 50/16 mbps (nisan siguran je li za privatne ili business korisnike). |
ako je tako onda su tribali rec, ovako san izgubio i vrimena i zivaca, a sve za nista. :fuming:
|
meni su povecali brzinu u roku 10 minuta nakon razgovora s telefonom
|
Upravo sada zvao i ženska mi na telefonu kaže da je stopirana ta usluga i da ju mogu aktivirati samo dolaskom u T-Centar, nebi tu ništa bilo čudno da susjed nije zvao jutros i dobio veću brzinu kroz nekih pola sata, sve obavio preko telefona..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tko tu koga, očito se mora trošit gorivo do t centra, yay. |
tehnicka.podrska@t.ht.hr
Na ovaj mejl treba predavati zahtjeve za VDSL i slati sve ostale upite, odgovaraju u roku 48 sati. Ako se šalje zahtjev za aktivaciju VDSL-a, onda treba navesti broj telefonske linije, vlasnika telefonske linije, OIB i broj mobitela za svaki slučaj. Ako je VDSL moguće aktivirati, oni odma šalju novi router i puštaju brzinu kad router stigne. |
Uskoro u ponudi drugi gadget za produzenje adsla. Ekipa ovdje sa pce ce biti zadovoljna vjerujem :)
|
Citiraj:
imam maxadsl flat i brzinu 4mbit,i telefon ali sve odvojeno..šta je sad ovaj ultra? jel bi mogao uzet kakvu veću brzinu ali da i dalje plaćam isto ili manje? nudili su mi stalno maxtv ali to neću i da kao objedinim to sve u jedan paket,nakraju bi mislim platio još više a konkretno smanjenje cijena neće napravit,glavno da te dave sa glupostima |
Ultra je optika i vjerojatno ti nije dostupna :D, ali provjeri ovdje za svaki slucaj https://www.hrvatskitelekom.hr/paket...ra-dostupnosti
Imas za 215 kn MAX2 S, 10 Mbit Flat + telefon. Mogucnost besplatnog povecanja brzine na 30/5 Mbit ako imas tehnicke preduvjete. |
Citiraj:
ali ako sam vezan ugovorom onda nemogu ostvarit 10mbita? |
Ja sam u četvrtak predao zahtjev putem FB-a (uz napomenu da trebam novi modem). Jučer me prebacili na VDSL bez modema :fuming: ali dobro danas doneso tehničar modem :goood: sad ih još pilam da dignu brzinu jer je 10/3 a trebalo bi biti 30/5 :fiju:
Makar nije mi jasno kako je 10/3 kad mi piše Actual Rate (Up/Down) 7087/38427 kbps :/ |
Nixis, a o kojem uređaju se radi?
EDIT: NVM, radi se o HDD-u poz |
Koji HDD ako nije tajna?
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:52. |