![]() |
Citiraj:
stoga opet pricate o necem u sta niste upuceni |
Citiraj:
gle pricam o rabbitsu i govorim kak mi je taj mod sugav, a pogotovo kad nema bombi. opcenito u promodu osjecam ko da igram cs, a takva je i grafika, a usto jos je i fov syeban, al kaj je da je hitbox je bolji i to je sve. pam rulz :chears: |
Vjerujem da PG-ovi znaju za ovo, pa evo za ove koji neznaju a imaju starije kompove
CFG: http://www.cod4central.com/content/cfg/yitch2.cfg *Potrebno je otvoriti u CoD4 folderu Players\Profiles\nick\config_mp.cfg *Cfg file otvoriti sa wordpad-om i iskopirati sa stranice u taj cfg file (obavezno back up napraviti) *Isprobao sam ga na Pam-u i Promodu tako da neznam kako se ponasa na ostalim modovima, meni je digao fps-e za duplo skoro... |
evo i moj config:
http://rapidshare.com/files/133831903/config_mp.cfg drži mi 125 fpsa, jedino u dimu pada il na publicu kad je yebačka gužva inače nemojte očekivat čuda na starijim kompovima, ja sam isprobao 100 i 1 config i na kraju zaključak- need new grafa |
Citiraj:
slika u odnosu na pam4 je zivlja, nema tolko sivila i slicno sto vecini odgovara (ti si prvi koji se zalis :P). procitaj njukov post opet, promod ne mice bombe nego competetive public ruleset (pravila) u promodu. warovi se naravno igraju s bombama. takoder baci pogled na listu promjena i bug fixeva koje promod donosi u odnosu na pam ;). |
Citiraj:
i te bug fixeve sam pročital i jedino kaj sam sam doživel je da je poboljšan taj hitbox |
Citiraj:
Jedina bitna stvar koja mi se svidja na promodu je rega metaka,nist vise Mozda ima bug fixeva i slicnih stvari koje zaguljeni likovi gledaju al mene to ne dira |
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
mislim da na pub modu po defaultu nema bombi, ali se mogu ukljuciti.
bombe su najgluplja stvar na pubu s 30 ljudi, puknes nejd u neki prolaz i ode ih 5-6, ovak je dobro. |
nisu :p baš je fora dignut ljude u zrak, ako nemaš gl, onda mora i bomba poslužit :D
|
Citiraj:
Koja strka radi yebenih bombi looool (nema veze vratite ih):chears: |
Jeah baby,
imam zlatni uzi: http://pce.hostili.com/images/shot00007qfx_thumb.jpg Jos jedno 700 HS sa asault rifleovima i imat cu i zlatni kalas. Al ga recoil hebe, tek sa silencerom se da normalno igrat. Bez bombi, Gl-a marty-a, i ls se ne moze igrat, a ak vam smeta tuzite infinity ward jer su stavili perkove. PROUD TO BE NOOB - to mi je bindano pod slovom N, i dost cesto koristim PS: Inace je TO BE bijelo. al se tu jbg. nevidi |
Citiraj:
|
Citiraj:
ostalo necu komentirat |
Citiraj:
A ovaj tvoj post mi se čini kao c/p s najnjubastijeg servera na planeti. Bihnet FTW :D |
Citiraj:
Isto igram ko i prije GLa, pwnam ih sve :D:D:D A sad ako si ti jedan od onih koji se zakempaju u jedan kut i čekaju da netko naleti da bi mu odvalili u noge granatu onda te shvačam i savjetujem da se počneš kretat po mapi a ne bi pravi njub-GL-kemper koji je "dobar" samo zbog "dobrog" odabira perkova. Zašto bi ikog tužili, lijepo se stavi pam i bok perkovi. :) |
Kamper nisam, niti cu ikad biti.
sredio sam killstreak na 31, ali sad bez kempa, na crashu. Snipere koristim samo kad i overkill da rijesim chaleengese. Dobro, GL sam koristio da rijesim onaj ouch chalenge, i onda sam presto. |
pozz svima. evo igram CoD 4 već duže vrijeme i zanima gdje obično zna biti više Hrvata i gdje vi igrate. Nisam loš ( ozbiljno :D ) lvl 55 imam manje više sve otključano.. ne volim marty, tube il last stand tak da ak to imate bježite od mene jer ne praštam :D
|
sta vama uopce tako smeta u kempanju,ja ne kempam,rusham ko manijak da dodjem iza ledja,ali opet nema mi nista slađe nego kad nekom kamperu stisnem hs sa pola metra:Machineg:,kamperi su pravi magnet za hs samo ako se zna igrat protiv njih!!!:D
|
zlatni kalaš mi je životna želja, moram riješit čalenđ mooram
|
Citiraj:
|
Ja sam kalaša zlatnog otključo samo da ga skinem sa q :D
Tak ću i Uzia, još mi malo fali, sve skupa 200 HSova do zlatnog, samo da ga skinem više i mogu mirno igrati Nema meni do red tiger M16 :care: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala Bogu da su to maknuli..
|
|
zna se dogoditi...
nego kako više nisam na flat-u, koliko troši cod4 igranja cca 30min-1h..obicno na serveru zna biti oko 15-16 ljudi.. |
1h oko 30-50 MB
|
Ma 30 MB max
Sad sam odigrao 2 partije po 20 minuta (16 slot server) i pogledao video od 3 min na youtubu - napravio 18 MB |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:00. |