![]() |
*duh* naravano da to ne napise, nego mi stoji ping 999, i baca connection problem
|
Ako govoris o PcE Rush/Conquest SC serveru, nema rezerviranih slotova i ping je inace prilicno dobar. TS je uvijek dostupan. Tako da je mozda problem u firewallu
|
Nisam se spojio dan-dva, ali koliko znam nema razerviranih slotova, nit za admine jer igra ne zna tko je admin, svi se spajamo preko istog login name i šifre, ne preko nicka iz igre. Ping je 999 za sve servere jer je to bug u igri tj. kombinaciji win7/viste i navodno nekih portova iako sam ja probao sve, uključujući isključivanje svih firewallova (i u ruteru, i u sucelju providera, i win i av,..) i nije pomoglo.
Najbolje ti se spojit na TS gdje kažeš da kickaju nekog kako bi mogao uć, sigurno ima bar jedan od 14-15 admina tamo jer se šifra nije mijenjala. |
<20:18:32> Trying to connect to server on 85.236.100.27:16107
<20:18:38> Failed to connect to server :S |
Citiraj:
Malo se okretanje kupole ubrzalo i bolje je na AA i AT oružjima. |
Dodajte i mene na listu igraca
nick je isti kao i ovdje - DeadMan+ :) |
Pozdrav,
prije 5 minuta kako sam bio unutar igre odjednom me nešto disconnectalo, iako veza nije pukla...u glavnom izborniku sam se ponovo logirao da bi imao šta vidjet, sva statistika i napredak u igri su bili resetirani (bio sam level 16) dali je netko imao ovaj problem, kako ga riješiti ? kome se obratiti |
Restartaj igru, vratit ce se sve statistike.
U ruteru ako se dobro sjecam treba iskljuciti uPnP opciju da bi se sprijecilo diskonektanje. Neka me netko ispravi ako grijesim... |
logoff pa logon kad statsi "nestanu".
|
probao sam restartat igru dva puta nakon što su nestali statsi i nisu se vratili...evo, sada nakon pola sata sam probao opet i sve je ok. ovo mi se prvi puta do sada dogodilo.
|
haha.. bas krenuo pitat za isti problem..
meni se isto prvi put to dogodilo,sad prije par minuta, samo sto se jos nije popravilo. probao sam log out/on vise puta i restart igre i nista. a dok sam u glavnom meniu pise mi uredno level 24, a kad se spojim na neki server (probao vise njih), nema oruzja ni niceg... |
e to mi se nije nijednom desilo :)
|
Aerendyl, server je offline, možeš pogledat u čemu je problem?
|
Citiraj:
evo nismo jedini,bilo je tog dosta po netu, njihov forum!!! :chears: |
Radim na problemu. Čini se da 40% servera ima taj problem. :)
|
Citiraj:
|
Pitanjce. Kako promjeniti password?
|
Na EA-ovom sajtu.Logiraš se,odeš u akaunt,te promijeniš password.
Dakle: www.ea.com skrolaj dolje do kraja,na dnu ti piše 'Login',klikni. - čak mislim da ne moraš ni skrolati,samo baci oko na dno stranice,odnosno ovaj donji 'bar' Redirectat će te i onda se logiraj. Onda imaš ispod pod 'Overview': 'Email' i ispod toga 'Password : Change password' EDiT: Možeš otići i na : http://blogs.battlefield.ea.com/ Desno gore u kutu se logiraj sa akauntom,kad se logiraš,klikni na akaunt opet gore,pa će ti u pop-up menu izbaciti : 'My Account' i tu možeš pw promijeniti. LP EDiT 2 : Nema na čemu. |
Zahvaljujem. Ma gledao sam po nekim forumima, i tamo su me navodili da idem na Steam i da tu proimjenim pass, to, naravno, nije radilo.
|
Od 20tak servera u favoritsima, 15 mrtvo, preostalih 5 full prazno ukljucujuci bug?? Što se dogodilo?
|
i nas je jos down :O
pa jel oni planiraju to sredit. |
IP naseg servera se moze pingati, dakle server kao masina je u funkciji, samo bfbc2 server ne funkcionira. Ne razumijem sta moze biti razlog za to...
I zasto nemogu dobiti svoje statistike na http://bfbcs.com/ ? |
možda je to zbog patchanja na R11 ?
|
Uskoro je online.
EDIT: Sređeno. |
I šta mu je bilo ?
|
http://www.xfire.com/video/28c0e3/
:D ps. treba mi sitna usluga onih koji imaju podatak o ms-u na server listi (ne u igri, vec prije, u listi servera), da li se taj podatak razlikuje od ovog tj. koji rezultat dobiju http://network-tools.com/default.asp...t=85.236.101.5 ..meni je 140ms. |
ajde decki , tko ima SKYPE da napravimo listu i dodamo jedni druge.
moj je username siinke za skype. nastavite :D |
Citiraj:
|
pa dobro xfire , isto. proud100 onda username :D
|
Bilo bi lijepo da oni koji su tu na forumu stave PcE tag, da se lakše raspoznajemo jer sam do jučer mislio da su DeadMan i proudix neki njemci pederi.
I ne stavljati [PcE] u tag mjesto, već samo PcE, igra sama doda zagrade. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:24. |