![]() |
|
@tuna3: čekaj, jel ima taj steam link app kakve prednosti u odnosu na klasično spajanje na TV kao wireless display ili preko HDMI-a? ili je to zapravo isti k...?
|
Citiraj:
poanta je da nema kablova. meni je pc u drugoj sobi pa mi je link izvrsno rjesenje |
|
free Draw Slasher
Free to keep when you get it before 20 Dec @ 7:00pm. |
Evo RDR nam je 20% snižen, sad je 48€ do danas navečer čini mi se..
Ja ću još malo pričekat do oko Božića 😜 Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
Borderlands: The Handsome Collection US$ 6.21
Borderlands 2 and Borderlands PreSequal as well as ALL DLC for both. |
|
Endless franchise sale
Sve od Endless-a free to play i na popustu sljedeća 3 dana Naletio i na ovo: Pandemic Express od danas free to play |
Dakle igrala na Bluestacku avanture igricce tioa New York misteries, Darkness and flame i odusevile me , ako ima netko za preporucit jos neku takvu igruz bila bih jako zahvalna, e sad skinugh steam, nemam pojma da se sve kupuje , ja bila u uvjerenju da cu besplatno igrat bar ponesto ..al vidjet cemo..jos sam morala deinstalirat skoro sve sa diska jer zauzima 90 gigi sam steam..
|
Kako 90GB sam Steam? Koliko ima instaliranih igara? Ima dosta toga besplatnog na steamu, naročio F2P i P2W.
|
tko još nije probao ili želi imati na steamu Metro Redux Bundle (Metro 2033 Redux + Metro: Last Light Redux) za 4.49€
|
Steam down atm?
|
Citiraj:
|
evo ja pokrenuo Mortal Kombat 11, igram. Ali store i friends list etc i dalje ne mogu.
|
Evo sada leti. Mora i steam ponekad poć down :D
|
Evo nešto džabe keyeva, bilo bi lijepo da ne uzme jedan sve :)
The Tear: Rogue Rocks: SkyScrappers: Anomaly: Warzone Earth: Throne of Lies® The Online Game of Deceit: Devil Daggers: Republique: |
Hvala na throne of lies,nadam se da ce ostali zahvalit.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Devil Daggers, SkyScrappers i Republique su već iskorišteni:( Ostali me ne zanimaju pa ih nisam ni gledao
|
Devil Daggerse dobijes za ispod 1€ po internetima.
|
Ali to je i dalje ispod jedan euro više od nule :ag007.99:
|
Citiraj:
|
Tko hoće neka uzme:
Snake Pass: 4IP88-HBFPY-EEG3R Zasluge za key idu kolegi Interpolu, meni igra nije zanimljiva. |
Citiraj:
|
|
Vi koji ste uzeli aktivacijski kod mogli ste bar zahvaliti čovjeku i napisati da je key uzet...
Ja se ponadao Dark Soulsu, no naravno netko uzeo bez da je ostavio post. Svejedno, tnx kolega :) |
Citiraj:
Dozivjeli smo to vise puta. Da bar ljudi uzmu ono sto zele igrati, ali dode neki tutlek i lupi si sve keyeve odjednom. Normalno da ga je sram zahvaliti na 30 poklonjenih igara :D |
Evo još par, iskopao ostatak iz nekog starog bundlea
Shoppe Keep Phantaruk + Stalker: Clear Sky i Shadowrun Returns ko se javi na PM |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |