![]() |
Jako zanimljiva cijena i za LG47LE5300, ako ih bude jos, u adriji za 5200 Kn
http://www.nabava.net/televizori__24...cd-led__635481 |
Ako moze preporuka lcd-a ili plazme do nekih 3500 (100-200kn vise-manje),udaljenost je nekih 4m a tv bi sluzio primarno za gledanje dvb-t i bilo bi pozeljno da ima usb tako da mogu gledati divx i sl. Hvala.
Sta mislite o Lg 37ld465? ili PHILIPS 37PFL5405H |
Vrijeme za novi Tv...
Pozdrav ekipi na forumu!
Molio bih vas pomoć u odabiru nove telke - budžet do 4.000 kuna, telka će primarno biti korištena za gledanje filmova preko kompa (DVI-HDMI) ili DVD-a, puno HD sadržaja, igranje PS3 te tu i tamo domaći kanali - telka će raditi cca. 4-5 h dnevno, nekad više nekad manje. Udaljenost za gledanje cca 3-4 m. Po onome što sam čitao po netu pa i na ovom forumu, za oko mi je zapela Panasonic 42" TX-P42CX3E - cijena 4.050 kuna. Ne znam da li je to najbolji izbor prema mom budžetu - dvojim se jer je telka HD ready a ne Full HD (radi PS3), nisam siguran ima li .mkv podršku (negdje piše da ima a negdje da ne - miješa se dosta s C3E modelom) itd. Unaprijed hvala na pomoći! :chears: |
Pozdrav!
Dakle tražim TV LCD dijagonale 66cm. Gdje kupiti, koji model... Zanima me neka sredina - ni najbolji (skuplji) ni najlošiji (jeftiniji)? |
Citiraj:
TV reproducira sve što mu pustiš s kompa i nema frke za mkv. Jedino ako si mislio s USB-a, to ne može. |
pa ne znam bas kolko ima smisla uzimat 42" i samo HD rezoluciju...mislim da je ipak full hd za to bolja opcija
rade uzmi nesto manji tv od recimo 40" ili cak 37" pa da je full hd nego ovako |
Citiraj:
međutim, optimalna solucija u mojem slučaju je bila da sam tv spojio na pc i gledam koji god oću film bez komplikacija. i još koristim splash pro player koji mi eliminira judder efekt i sve 5. dakle, da sad kupujem tv definitivno se nebi obazirao na mogućnost USB reprodukcije nego više na kvalitetu prikaza, ali ako ti je baš to bitno onda go for it. a kaj se tiče LCD vs plazma, ako ti nije bitan FullHD sadržaj onda idi na plazmu. |
Citiraj:
Hvala puno,a sta kazete na lg 42ld565,malo je skuplji ali mislio sam jos malo stisnuti i pricekati pa mozda uzeti ovaj.??? |
Citiraj:
Da se razumijemo, radije cu se strpiti mjesec-dva, prisparati nesto para od place pa si uzeti "dugorcno" rijesenje ili nazovimo ga boljim rijesenjem, pogotovo radi PS3 a i imam nesto 1080p filmova... :fala: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
TV nema ogrebotina, packi, a garancija je kao da je kupljen zapakiran. |
Citiraj:
Novi Paniji polako dolaze kod nas... |
preporuka aktivnih,pasivnih 3D LED LCDa
novi sam u 3D HDTV u pa me zanima sto bi mi preporucili do 10k kn ,
velicina moze biti 107 ili 116 nikako manje , gledao bi sa 2,5 metra , mogu biti i pasivne naocale fala puno unaprijed :) |
|
promjena plana , jel ima kaj u tom rangu za oko 8,5 9 k kn :)
vidio sam neki LG da dolaze pocetkom lipnja ... |
Pozdrav ljudi! Kupujem tv koji bi uglavnom koristio za gledanje klasicne televizije (bnet reciver) i povremeno koji hd film sa kompa. TV i filmove bi gledao sa nekih 2.5m udaljenosti. Bitna stavka je da želim spojit i komp na tv i koristit kao monitor za neke radnje (normalno da necu blejit 3 sata u word i pisat gledajuci u tv) ali ovako surfanje, gledanje slika itd. Ta radnja bi se odvijala sa kojih metar udaljenosti, a tv bi montira na zid na stalak sa mogučnošću rotiranja.
Pošto već dugo nisam u toku neznam da li plazmu, lcd, led ili šta već... S obzirom na udaljenosti mislim da bi mi diagonala 93cm bila idealna ??? Nekako mi se 107cm cini previse ? Molim prijedlog što da uzmem. Cijena 5-6 tisuca kn može i više može i manje, nije mi o glavu. Molim vas da mi šta prije nešto konstruktivno napišete, volia bi je kupit do finala lige prvaka :D Fala unaprid! |
Na toj udaljenosti ti je 82cm full hd najbolja opcija,, no ne znam koji, to nek ti neko drugi preporuci
|
Zanima me da li netko ima iskustva s ovim tv.om
http://www.alles.hr/audio-video/tele...ypage.tpl.html Cijena je odlicna + 94cm je tv. Dosta sam zahtjevan i planiram na njemu gledati hd filmove i vrtiti ps3 igre. Sto se tice udaljenosti takva mi je postava sobe da si mogu sloziti od 1 do 4 metra tak da to nije bed. Nisam spreman dati vise od 3-3,2k kn pa me zanima sto mislite o ovome ili koji drugi preporucate za tu cijenu. Hvala ako ispadne da je gornji tv los (ne mogu naci nikakve komentare ili recenzije) drugi izbor mi je http://protis.hr/products/details/te...565--lcd/38517... pomoć? |
tu toshibu su mi susedi kupili, sad ne znam jel bas tocno taj model, al bila je 3000kn pa vjerojatno je, isto 94cm i savrseno su zadovoljni, i kolko sam ja gledo, tv je skroz ok
|
Citiraj:
Dajte kakvu preporuku da ne kupujem napamet |
a imas ove lg ld425 modele nadu se za 2500kn, full hd, super konektivnost i usb citac vise manje svega sa dvbt4, znaci to je neki najnizi nivo koji bi ja kupio a da ipak valja
a sad za neki jaci/kvalitetniji fkt ne znam, vjerojatno bi ti i ovo bilo ok, al ak trazis nes da te bas impresionira onda ovaj bas i ne bude |
Niko ništa? :)
EDIT: šta mislite o ovome modelu: Toshiba 32sl733G LED http://www.jeftinije.hr/audio-video/...g_-_CX00130340 Na akciji je 3600kn, snižen sa 5000kn. Danas san bia u tecnhnomaxa ali ga nisam stiga pogledat, tj. kakva mu je slika. Nije mi sad do tisucu dvi kuna vise, ne kupujem tv svaki dan tako da ako ima koji bitno bolji model slobodno sugerirajte |
preporuka tva za ići u korak s vremenom u sljedeće 2-3 godine, 80+ cm dijagonale, 2500-3000kn?
gleda se preko optitva |
Sta mislite o LG LCD TV 42LD750 ? Cijena malo manje od 5000kn
|
Pozdrav video narode!
U nekom kracem roku bih si priustio telku, ali imam malih problema sa odlukom. Naime, primarna namjena novog televizora bi bila GAMING, a onda sve ostalo. Dakle, ne znam bas da li bih mogao bilo koji tv koristiti kao potpunu zamjenu za monitor, ali bih definitivno zelio to probati. Nekoliko modela me jako zainteresiralo: Panasonic TX-P42U30E , plazma PANASONIC TX-P42S30E , plazma PANASONIC TX-L42E3E , LED (50Hz?) LG 42LE5300 , LED Svi su u istom cjenovnom rangu, tu je negdje i budzet, no cak i nesto skuplje nije problem. Procitao sam recenziju S30 modela na HDteleviziji i ostao impresioniran, ako je zbilja slicnih perf proslogodisnjem top modelu G20 isao bih na nju, ali me kod plazmi opcenito najvise brine intenzivno korisenje kao monitora - dakle burn in (taskbar, ingame interface i sl. nepomicni objekti). Kako se nose nove generacije plazmi s tim 'problemom'? Drugi problem je input/output lag bilo na plazmama ili na lcd-ovima, jer ce telka ugl sluziti kao prozor u predivni svijet bad company-ja i battlefielda ;) Mozete li preporuciti neki od navedenih modela ili mozda neki drugi i zasto? Biti cu zahvalan na svakom komentaru :) Zivili :chears: |
Ja ti preporučam da ideš na S30 jer je tu negdje ko i G20 (po meni bolji jer je noviji), a ja imam S20 i dosta je dobar televizor što se tiče slike, čak i jako dobar. :)
|
Citiraj:
|
Pozdrav, Muku mučim sa kupovanjem novog tv-a. E ovako, primarno je gaming (ps3) i da čita čuda sa eksternog diska. Znači mkv fajlove uglavnom ali da se i titlovi prikazuju, bar jedan SCART zbog digitalne satelitske. E sad ja već skoro kupio lg 32ld465 ali u trgovini sam probao avatar bluray i čita ga do 120minute i onda ga vrati na početak. To mi je bio jedini izbor, molim preporuke. Cijena do 3500kn, od 82-93cm (poželjno 93cm). Prodavač u istoj trgovini mi je preporučio philips 37pfl5405H za 3500kn, ali nisam baš našao neke recenzije za njega... Pomozite puno novaca je to jedva skupljenih pa nebi htio fulat.
|
Citiraj:
1.SAMSUNG LE-37C550 3500 kn akcija 2.SAMSUNG LE-32C550 3200 kn Kažu da su ti iz serije 5 ok telkači,da samsung ima najabolje riješene media playere,a ove navedene možeš još spojiti preko lan porta na tv-u sa routerom(može i wifi uz stick) i vući filmove sa kompa. |
lcd tv 32
dali netko zna što na ovim novijim telkama znači ona oznaka DVBS2, i naravno ako i kako se može koristiti ili toga kod nas još nema to je nekakav utor sa strane tv-a kao za nekakve kartice :chears:
|
2 modela su u igri
- TX-P42U30E - TX-P42UX30E Osim što je razlika 100 kuna ima li kakve druge razlike? Mislite li da ima bolji izbor za 4800 kuna Full HD? |
Citiraj:
S30 |
Poštovanje svima!
Trebam preporuku best buy TV-a u cijeni izmedu 4000 - 5000 kuna! Mora biti FullHD i trebala bi imat integriran taj reciever digitalnog signala... Jos jedna bitna stavka je da ce imat sigurno 10 sati rada dnevno... Sto biste vi strucnjaci uzeli za te novce? hvala |
Post iznad ti piše, Panasonic P42S30. Ako je jako osvjetljena prostorija onda bolje žrtvovati kvalitetu slike za manji odsjaj pa uzeti LCD.
|
Citiraj:
|
S30 je FullHD i genralno bolji TV (izuzev SD signala). C3 je odličan za SD signal jer nije FullHD, ali na 50 incha ta prednost manje rezolucije može postati nedostatak. Ako ćeš pretežno gledati HD sliku onda odi na S30. HDTelevizija.com je rezencirala oba TV-a pa ti možda to pomogne u odluci.
|
pozdrav ljudovi! može jedan savjet za total tv analfabeta- može li proći tj ima li kakvih većih minusa ovaj grundig link: http://www.grundig-intermedia.hr/ind...42-vlc-9040-c#
televiziju gledam svake prijestupne, većinom serije s usb-a, sad imam neki quadro, star ko biblija crt, a ovaj grundig bi mogao dobiti vrlo povoljno. pa recite znalci dal da da ili da ne :chears: |
U kupnji sam TVa kojem bi glavna namjena bili HD sadržaj i gaming. 37 ili 42" uvrh glave, LED, dobar ugrađeni media player i ograničenje cijene na 5000kn.
Postoji li nešto bolje u cjenovnom rangu od http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/...v-37LE5300.jsp kojega mogu za 4500kn dobiti. |
Zašto mora biti LED? Zašto mora biti LCD?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:26. |