![]() |
Witcher 3 i dalje, instalirao sam Mad Max, to ću usput igrati, kada imam vremena pol sata npr. Witcher kad krenem, ode 3-4 sata :)
Nakon toga ću vidjeti. Doom ja mislim da ću igrati. |
Ja mogu samo reći da vam zavidim svima i da sam na sve ljubomoran. :D
Ne znam kada i kako stignete, no dobro, ja sam si sam kriv za svoje obaveze :D |
Pa ni ja ne stignem baš, ali nađem sat-dva da se opustim.
Dobro, nemam klinaca još, tako da me to spašava :) |
|
Lol, smiješno ali očito je ovo radio čovjek koji nema djecu :D
|
Sniper Elite 4 - Ubijam vrijeme snajperisanjem dok čekam Ryzen
|
Far cry 3 i horizon zero dawn
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
fm17, od jucer 6 popodne do maloprije s nekim klincem iz Portugala...a neki dan s nekim pjevacem iz engleske...dobar potez kupovina game, em sto sam dobar u njoj, em sto ima onlajn ekipe uvijek, em sto je igram cijelu godinu, ako ne i duze...i dobro su je napravili, ne razumijem negativne komentare na steamu, sve je napokon onako kako sam prizeljkivao da ce biti, sve je 100% olaksano, na skoro sve su mislili, osim na ekipu koja nogomet ne kuzi pa misle da match engine ne valja...simulation bro, not arcade crap...
|
Nakon Dooma i Rottr-a,Bioshock infinite,po valjda peti puta.
1999 mod.Koji užitak nakon ove dvije.Nije da su bile loše,vrlo dobre čak.Ali Bioshock je ono,vrh!:D |
Posto nista od Andromede, po drugi put Witcher 3, na 120cm tvu, milina <3
|
i dalje fm17...naletio na nekog lika iz Indije, pa na nekog iz kanade, igrao s njima nekoliko dana, a sad igram sa nekim bugarom i nekim Englezom...usput sam se prijavio i na redovno mjesecno natjecanje na fm bosnia, s obzirom da je cro manager sajt zanista. Jebe me sto imam slab proc, pa se sporo racunaju rezultati, za ovu gejm je ryzen 1700 ko stvoren...
|
Malo se bacio na walking simulatore... Dear Eshther sam završio.. ono meh...
I onda Soma.... genijalna igra, genijalna priča koja me nije pustila na miru dok je nisam završio.. rijetko koja igra me toliko drži pričom... |
Black Mesa Source!
|
Iskoristio dealove na gogu, podmitio frenda s vinom za njegovu HD 7850 do izlaska RX500 serije i sad kreće lagano čišćenje svega kaj sam propustil unazad 4-5 godina. :D
Metro 2033 redux je prvi na redu. Odlična atmosfera i zvuk, još da sam malo bolji u pucačinama i da ne trošim tolko metke... Možda bolje da sam odabral Spartan mod na početku. |
Pa nije da si baš upiknuo neku High End grafu pa da ćeš sad igrati sve novo, kako ti to govoriš.
|
Medium detalji i da vidiš kako vrti sve.
|
Citiraj:
Citiraj:
On topic: Počel natrag i teru online. Konačno bez divljanja fpsa, milina za igrat. |
nakon fc3 krenuo odmah na fc4
uz to igram i batman telltale, i heroes of m&m5 zavrsio i horizon zero down, predivna igra |
Mislim da je moja karijera virtualnog menadzera gotova. Iskljucio network adapter u windowsima, pokrenuo igru, napravio defensive taktiku, i moja momcad tight as a virgin, ne primamo golove nikako. Otisao onlajn, podesio sve identicno, odjednom mi ekipa igra counter umisto defensive. Primamo golove ko blesavi. WTF? Pola sata sam psovao i na kraju deinstalirao. Zali boze novaca i vremena. Da bar postoji nacin da vratim vrijeme i solde nazad.
|
The Swapper.
|
Od SP-a Uncharted 2 na PS4.
SP/MP: Elite Dangerous polako startam (uspio landat brod nakon nesto vise od pola sata :D). MP: primarno CS:GO |
Napokon si uzeo Dirt Rally na HB-u i polako krećem.
|
Evo pored Dirta i PCarsa, uzeo taman i F1 2016. Sad jos napraviti nosac za pedale pa da gusti budu veci :D
|
Quake Champions... upao u betu...
Sent from SM-G900F using Tapatalk |
Čekam Rising Storm 2: VIETNAM :goood:
|
Danas teškom mukom brišem Witcher 3, prošao ga kompletno i krećem na Mass Effect triologiju pa onda Andromedu.
Uz to želim proći Shadow of Mordor, čisto da se pripremim za novi nastavak. |
Far Cry 4, drugi puta, na drugačiji način nego zadnji put.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
3 dana pokusavao pokrenuti Commandos 2 na win10 x64, nema sanse. Ni steam ni gog ni piratski, na random se upale jednom u 50 puta.. mozda i ako :(
#stotrenutnoNEigrate |
Krenuo Mass Effect 1 i igram Doom u pauzi :)
|
Završil Metro serijal, sad startam wičera. Od prvog pa do trećeg lagano. Mislim da bum to igral sve tam do kolektivnog krajem 7. mjeseca ak ne i duže. :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |