![]() |
Citiraj:
|
Evo uspjeli su dodati bankovne aplikacije u Huawei Appstore klik
|
Evo instaliran danas i Keks pay na P40 Pro bez ikakvih problema. Telefon je i bez ikakvih modifikacija i GMS-a
|
Citiraj:
|
A to, pa da, nisam niti primjetio da ne piše mreža dok se ne otvori do kraja, a što se veličine tiče stisneš onu malu olovku u vrhu pa to moš podešavati, dodavati i micati ikone.
|
Meni je taj novi action bar i bolji i lošiji od starog. Sviđa mi se bolji kontrast kad je neka opcija uključena, prije se jedva kužilo da je nešto uključeno, pogotovo kad je skroz taman ekran, a ne sviđa to što ste već rekli, ali navikneš se.
|
A jel se da sens. ekrana štelati, jel tko naišao na to, ovaj moj je super osjetljiv, listam 24 sata i skoro svaki članak otvorim.
|
Citiraj:
|
Di si to za rukavice našao, tražio sam ali ga na P40 lite nisam našao.
|
Upiši samo "gloves" u search i izbacit će ti.
|
Ma to sam prvo napravio i neće, ništa ne nađe.
|
Meni na Mate 9 je to u postavkama pod Inteligentna pomoć (Smart assistance).
|
Nemam ja ni toga na ovom mobu. Imam samo neku Huawei Assist i to je neka virtualna gospođica Celia od koje ima pomoći kao od lanjskog snijega. Tražio i pod developer options i nema te opcije. Poslao sam email suppportu pa da vidimo šta će oni reći.
|
A pod accessibility features?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Gledam manual na netu, pod accessibility features su stvari vezane uz display. No ne vidim gloves mode. Al ima neki motion control.
|
Ma pregledao sve, svaku opciju setingsa otvorio ručno i ništa. Googlao i sve što je bilo na prošlim modelima na P40 nema a za P40 nema tutorial. vidjet ćemo šta će support reći.
|
A možda je tvoj električni naboj jednostavno veći od ostalih ljudi. :D
|
A ništa odo se isprazniti u birtiju pa ću probat onda.
|
Na emui 10 kamera više nema klik da automatski prebaci na 2x zoom nego moraš listat?
|
Citiraj:
|
Hvala :)
|
Kako su mi u Vodafonu uspjeli zeznuti narudzbu S10 Lite pa sam ju morao stornirati, dali su mi vremena da opet razmislim pa sam na kraju narucio P30 Pro. On nema problema sa Google servisima koliko sam skuzio?
Kakva je njemu baterija u praksi i ima li nesto na sto bih trebao obratiti pozornost? Sad su ovamo na nekoj akciji gdje uz njega dobijem i Watch GT te neku pametnu vagu. |
Na Androidu 10 nećeš imati, nikakvih problema sa Googleom kod P30 Pro. Baterija super.
|
Ekipa s Mate 10 Pro, je li imao tko problema s battery drainom u standbyu? I na Android 9 i Android 10 ista stvar. Preko noći mobitel izgubi (evo konkretno sinoć) 24% baterije od 23:30 do 6:50h, sa 85 na 61%. Dobio sam 1 poruku preko Whatsappa u to vrijeme. Kada gledam youtube ili browsam internet potrošnja je skroz ok...pola sata - sat youtubea 5-10 %, ali standby kao da troši jednako kao da ga koristim.
|
Citiraj:
|
Hvala vam što ste kontaktirali Huawei Hrvatska. Moje ime je Marko.
Žao mi je, ali nije moguće promijeniti osjetljivost ekrana na mobitelu. Ukoliko u međuvremenu imate još pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Ma nabijem ih i Marka isto. |
Nakači gore debelo kaljeno staklo i vozi dalje :)
|
Ima što je najgore. Osjetljiviji ekran nisam vidio.
|
Jesi probao poisključivati sve one "automatski se javi na telefon kad je blizu uha" i slične gluposti. Probaj sve takvo staviti na off pa vidi jel se što mijenja
Bez kaljenog stakla je bilo isto takvo? Meni sve smrdi da proximity senzor divlja. Na nekom od starih Sonya koje sam imao mi je folija/staklo radila slične probleme. |
Sve kontam da je to zbog tog stakla. Kontam da su mi stavili jeftinjaru i da me to hebe, da mi je razlika izmešu pritska za scrol i push smanjena zbog stakla. Stiže drugo pa ću updejtat situaciju. Jer nije da mi prima u zraku, nego dok scrolam, pusham.
|
Citiraj:
|
To meni smrdi da ti na trenutak izgubi kontakt prsta sa staklom pa registrira push. Pa skini staklo i probaj bez njega.
|
Citiraj:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...f8&oe=5F31245B https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...f3&oe=5F323890 Po ovim statistikama mi nije jasno sto toliko krsi bateriju :stoopid: |
meni na p30p najveci potrosac facebook, draina bateriju nevjerovatno. cak i kada se ne koristi
|
Citiraj:
Probaj deinstalirati odnosno isključiti Facebook app i instaliraj Facebook Lite. Vidi pa javi. Отправлено через SM-G975F |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad smo naručili modul, pa bumo vidjeli. Nadam se da će drugi dio savjeta biti dobar :D |
Jel imao netko huawri nova 5t i p30 da moze kakvu usporedbu povuci. Jel se iaplati cca 1000kn vise dati za p30?
Hvala |
Ako ti je bitan OLED i bolje kamere, onda tih 800-900kn razlike vrijedi.
https://youtu.be/52rGUGuYdeI |
Nisam toliko u tom pa.mi forma oleda niti ne znaci puno, obziron da ni ne znam koja je razlika izmedju njega i ipsa...
Sad imam p20 i mobitel je super, al eto, zeljan promjene I s jednim i drugim bi trebao dobiti razliku od p20, to je sigurno, premda je taj p20 odlican mobitel... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:33. |