![]() |
Citiraj:
|
https://www.gog.com/game/fallen_ench...gendary_heroes mozda ovako nesto?
Nisam igrao, ali vidim da je novo i ne bas jeftino, pa mozda i valja? |
Citiraj:
Baš vrtin neke ideje već neko vrijeme da organiziramo lanparty u firmi, nekakac CS za dobra stara vremena, samo gledan kako s ton idejon doć šefu:D:D |
Citiraj:
Joj da je dobar CS party slozit i skupit se, a ne ovo po serverima. (treba počet PCE CS 1.6 organizirat..) |
Citiraj:
Sad nećeš da razbiješ kad znaš da pola mjeseca radiš za jedan miš ili tipke. btw. također tražim dobar rts i čekam dawn of war. Traba mi neka sp igra da me drži malo dok nisam na mp. Sp sa pričom...RE7 baš sad prešao, šta igrat? watch dogs mi se neda, witcher mi nije sjeo, ...nezz |
Citiraj:
|
Nisi me uopće razumio... poanta je bila da kad bi opalio šakom u CRT 17" razbio bi šaku odnosno kosti iste, sadašnji LCD da opališ šakon posjekao bi ruku gadno, a ekran razbio još gadnije. A roditeljiu mi nisu kupovali PC ni periferiju, kad sam bio dijete bio je to skup sport, kasnije sam kupovao sam. Ekran nisan razbio nijedan, ali 2,3 miša su stradala u žaru borbe:o
Inače zavrtio Transport Fever, po recenzijama i video uratcima očekivao malo veću igrivost i manje bugova, sve u svemu bolje od prethodnika, ali ne još dovoljno dobro da te zalijepi za ekran i drži... |
Baš instalirao FC: Primal, pa ću to ove dane uz Witchera, godišnji ovaj tjedan pa imam vremena :D
|
Citiraj:
|
I imam feeling da radi bolje od FC 4, sve na ultra oko 90fps-a. Nisam toliko dobio u četvorki.
|
Suza suzu stize.. kakvi dani su to bili, 7 godina fakulteta, wow, pes i underground sa ekipom na ps2.
Danas imam sobu za komp i ostalo a vremena gotovo nista. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Počeo Forza Horizon 3, u pripremi stoji Skyrim u slučaju da Forza ne ispuni očekivanja :)
|
Destiny (da, jos uvijek nakon godinu i par mjeseci)
DriveClub (povremeno za mozak na pasu) Final Fantasy X (ostalo mi pola side questova a nikako nastaviti) |
cekam da zavrsi maintenance, pa da stavim skidati STO...Imam plan razvijanja charactera Stype Smallmeat-a, iznimno visokog Tellarite-a, sa kratkom bradom i sklonoscu smijuckanju i pricanju viceva.
|
Samo witcher 3, odigrao BF 1 (super igra), nakon Witchera idem Mass effect triologiju odigrati.
|
Medieval II Total War po valjda 97. put:zdero:
|
Završio Dirt 3 i odmah započeo Dirt Showdown. S konja na magarca.
A mogao bih i ubacit Humbe Bundleu dolar u škrabicu za Civilizacije 3 i 4, to nisam nikad probao. |
Ja zadnjih 10ak dana guštam u Half-Life (remastered Black mesa - jedinica) te sve epizode dvojke :)
Ne mogu vjerovati da neće biti trice :( |
Psx i gran turismo 1 :D
Te crash bandicoot |
Citiraj:
Probao i ja ovu Black Mesu, super izgleda, budem bacio malo više kad stignem... |
Citiraj:
Crash 2 i 3 zajedno s ape escape sam opet prešao prije koju god. GT1 isto skinuo pred koju god, ali se nisam primio igranja :D Al ono, instant nostalgija kad krene ona gran turismo uvodna špica i elevator music u menijima :D |
|
Dark Souls 3 PvP, Overwatch, Hearthstone, Borderlands 2 I malo FTL kad mi se ne da ništa.. Igre za vječnost
|
Citiraj:
|
Citiraj:
vremena patnje i modanja da mi cod2 vrti u sto vise fps-ova na radeon 9200 uvijek ceznja za boljom grafom vremena na pretek danas... sve mogu vrtit na maks, periferiju nikad bolju nisam imao... a vremena za nista a bome ni ekipe nikakve |
Deus Ex: Mankind Divided... ne znam zašto, ali cijeli setting deus ex serijala mi je oduvijek bio živa dosada... ne sjećam se više originalnog iz 2000.te, ali negdje sredinom 2015. sam odigrao Human Revolution i The Fall, i ista stvar... jedva sam se prisilio završiti igre... :(
|
Ja nisam nikad ni jedan Deus Ex odigrao :D
|
nisam znao gdje bih postao, pa cu ovdje:
https://www.youtube.com/watch?v=HVdzUBwA4-k return to morrowind |
Postao sam ja u ESO.
|
well, fata je fata, ali dvaput je dvaput :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |