![]() |
Citiraj:
Zato m60 dosta dobro služi za smanjenje te razlike osim kad naletim na nekog sa m60 i magnum ammom. :CoolRamb: |
Citiraj:
http://badcompanytwo.com/news-post/b...ing-wednesday/ |
Citiraj:
:D :D :D :D Mogao bih već sljedeći tjedan ponovno zaigrati s vama,čini se da je matična otišla i idem kupit novu ovaj tjedan. :chears: |
Citiraj:
nego jedna stvar jos, molio bih onoga koji mice mape iz rotacije i ostavlja samo port valdez da odjebe s tom praksom. sinoc se vrtila na repeat dok nismo skuzili, a i sad bacim pogled opet isto. :fuming: |
tko još nije nabavio original ima ga na g2playu za 20 eura
|
cisto par rijeci o singleplayeru, jer ja ne igram nista online (pa tako niti BFC2).
jako jako dobro. singleplayer jako dobar, malo me smeta tipicno americko-maco preseravanja (dok sere onaj teksasanin i tako), ali u globalu odlicna igra. na ovoj konfi iz siga je sve islo vise nego dobro, 1680x1050, detalji redom: med/high/med/med/2x/4x/off/off nisam primjetio veceg pada FPSa, niti se ijednom srusila igra. driveri su 197.13 za W7 32bitne. inace, nisam nasao LAN opcije, a niti pratim previse novosti u zadnje vrijeme o icemu. ima uopce LANa, ili kakvih prica da se izdati update/patch/mod za LAN? |
Citiraj:
Ukratko, svi disableajte SVE pluginove, nema druge. Pozdravnu poruku bi trebali svi stavit identičnu "Welcome to PcE BFBC2 Server. Play fair and even the teams!" te banner "http://www.aerendyl.com/bfbc2-in-game.png" tako kad netko ukljuci procon i time overwrite-a stare postavke bar pozdravna i banner ostanu isti. |
Citiraj:
Nisam bas igr'o u zadnje vrijeme.. ali i kad igram, ugl. letam 'elikopterom iskljucivo na Atacami :fiju: Hammeru, treba mi jedan trigger happy gunner sa alt fire da mi markira tenkiche :zdero: :fiju: |
Denul 10.4, dela ko vura sad.
Još igram kampanjicu, da uhvatim feeling, a onda Vas dolazim reparirati :p |
Citiraj:
joj da :) Tebe nešto dugo nema, pa te i zaboravio :chears: Nego... trigger happy a? :D Taj sam, samo što više ja volim biti pilot no nije uvijet :D Baš smo probavali to markanje tenkova sa heličem pa ispaljivanje hellfirea na dotični, radi zadovoljavajuče :D |
mene sinoc oko 10 izbacilo sa servera i nisam se mogao spojiti sljedecih pol sata,non stop mi je izbacivalo disconect..jel se desilo mozda jos nekome?
|
Došao je patch, upravo mi se instalirava :)
Edit: Ni jedan server mi ne pronalazi, pa nije valjda da još ni jedan sevrer nije updejtan -.- |
sve radi savrseno :)
|
radi, evo bas se vrtio malo po serveru nasem.
pamti izbor opreme i kad izadjes iz igre. |
Jej.Kad osposobim kantu imat ću gigu i pol samo patcheva za skinut. :nono:
|
Naš server jos nije update-an,jel to ide automatski ili se mora ručno?
I tko je bio tako jako pametan pa isključio Killcam? |
automatski se updatea..
samo sto je sad lag velki ja se nadam jel je cijela mreza "u banani" zbog updatea servera i korisnika... |
Citiraj:
Nego, ja sam ZA da se napokon izaberu 2-3 Admina i da se stane na kraj silovanju/testiranju servera od (ne)poznatih strana. Vec sam par puta naletio da se vrti jedna te ista mapa, iskljucena kamera... Demokracija all the way, ekipa nek se kandidira i fino glasovanje preko poll-a. *EDIT: Ja zbilja ne shvacam developere ovog poluproizvoda, tj ovog patch-a. Oni su u Friends listi popravili scroll koji se preklapao s imenima i to je to! Ali Funkcija friend liste i dalje NE radi! Sva imena koja su ispod scroll-a prakticki NE postoje. Kao da uopce niste scroll-ali! Pa je tako npr. ManHunt meni prvi na listi prijatelja. Scroll-am li nize i kliknem compare na npr. Triumph-a koji je zbog scroll-anja sada prvi na vrhu, on ce me kompare-at sa ManHuntom. Sudeci po svemu ovo je zbilja trivijalan bug za kojeg je potrebno svega par minuta posla kako bi se ispravio. Nadam se da ostatak patch-a nije kozmeticke prirode poput ovog, jer mi zbilja dodje da se rijesim ovog poluproizvoda! Dal moram uopce spominjati kako mi History i favourites NE rade? |
Evo cijela lista promijena:
http://blogs.battlefield.ea.com/Default.aspx## Citiraj:
|
Da,to sa Frends još i dalje ne valja,
History i Fav ti ne rade jer ti serveri nisu još apdejtani,zato su ti zasivljeni. |
Evo sta je ovaj patch promjenio kod oruzija i kitova:
http://blogs.battlefield.ea.com/batt...h-changes.aspx EDIT: Prestigao me xGAME :D |
Citiraj:
|
Znači,ništa ne propuštam,jeej. :D
@ Nebbo - da,hehe,htio sam reći "smrtnik" xD |
"Decreased the range of Bolt Action Sniper and Pump Shotgun Slug rounds when using Magnum Ammo for better Kit Balance, especially in Hardcore."
ok, wtf??? btw, ja sam jutros dosao na server testirat malo novu verziju i grafiku, vrtio se hardcore conquest, panama samo, bez bannera i default pozdravna poruka pa sam vratio na SC rush sve mape, vratio nam banner i onu nasu pozdravnu poruku. killcam sam ostavio off jer je tako bolje :D |
kako vama na dualcima sljaka igra...meni se trza...da nije bas za igrat,
neznam sta je i do cega je...driver grafa sad ili su s patchom smrdali optimizaciju.. proc mi je samo za BF 80-90% ukupno mi skace i do 100% |
killkam off je po meni zajeb, pogotovo sad nakon updatea.
Samo cekam mortar kampere kad je mortar brzi. Nije dualac al nisam primjetio nikakvu razliku u performansama. |
|
Citiraj:
krivo si shvatio, mortar je sad sporiji, tj. sporije se puni. a ako te netko ubije, a ne znas odakle, ne zasluzujes ni znati gdje je bio. |
Sporoji? A onda super :D
(bas sad opet iso procitat) Ma killcam mi je vise za warove, za pub nekak vise on al tak i tak je sve poznata ekipaica pa nije bad :D |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:06. |