![]() |
Ali opet i on bi ti na overgrown mapi dudlao onu stvar, jel tako :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja bi nahebao k'o žuti od takvog igrača :chears: Citiraj:
125 je čist dovoljno za bilo koji jump u igri. Čak i onaj na Strikeu i Disctrictu da se popneš na balkon. Citiraj:
Daj nabaci IP adresu ako imaš, da ne guglam (:fiju:). I ja bi navratio na čisto da vidim na čem sam :D |
Citiraj:
Nego crkla mi grafa pa nisam igrao, ali vraćam se u velikom stilu :D Hammer je li ima velike razlike sa i7 i SLi u igri, i da li voziš sve na full? |
Pa... veći sam boost primjetio na CODu 5 sa 1 grafom, cirka sa 90 FPSa na 105
A u CODu 4, 1 grafa i i7, onak, nisam nest primjetio porast Zato ga SLI razbija ko beba zvečku. Lako nateram 250 (bez AA doduše) Ovako igram na locku 125, sve max-ano, apsolutno sve, 1680x1050, 4xAA, 16xAF To je ono, apsolutni beton 125 Kao što sam rekao, na 250 ne vozim jer me onda kickaju serveri na kojima igram... |
Citiraj:
Citiraj:
fnatic TDM .nl server 80.239.200.196:32960 srs DM 80.239.200.173:32960 next TDM 84.244.171.39:28960 |
Citiraj:
Što se tiče FPS locka, ne koristim 250 osim na jump serverima, jer i sam znaš razlog :D |
Na tim serverima nemojte ni pokusavat igrati sa igracima jer tamo nema dobrih igraca,tj ne u smislu u kojem su ovi dobri.
Pro igrac je onaj koji od igranja zaraduje,a u cod4 koliko znam jedino ButtonBasheri (www.buttonbashers.com) dobivaju placu od igranja + provizija od lanova. Nadalje oni su pro igraci ne zato jer znaju ubit,manje vise svi oni imaju priblizno jednak aim,tj svi znaju aimat, netko od njih ima malo bolji reflex ili slicno,ali cini bolji su od ostalih zato jer posjeduju jak gamesense,mozak,teamplay,te kretnje mapom. Sklop svega toga cini dobrog igraca. Oni svi igraju samo SD jer je jedina gametype koji zahtjeva teamplay i organiziranu igru. Eto ja sam imao prilike igrat sa par top klanova online ( eSuba, T6D, TBH, LLL, Speedlink, h2k, ) i to je nesto strasno kako se igra, jedino smo uspjeli parirati esubi te dobiti h2k, ostali su nas pomeli po mapi ko pse. Ali zato su tu nasi klanovi imex i rabbits koji sto na lanu sto online uspjesno pariraju i dobivaju jake klanove tako da je cod4 zacarani krug gdje svako svakog moze dobiti,ovisno samo o kolicini vjezbanja iste igre. Sto se fps price tice,naravno da sa 125 nemozes izvesti sve skokove, nemozes skociti na tendu iznad B planta na backlotu, nemozes skociti na crashu skocit na klimu i krov spawn kuce ( defense spawn,kuca s desne strane ), i slicno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
sa 125 fpsa nemože skočit na klimu? http://www.skaclan.co.uk/e107_plugin...Maps/Crash.jpg |
Citiraj:
|
pa ak je to to na kaj mi mislimo fakat ti ne treba ni 125 fpsa za to :S
za skok s ljestvi na klimu ne treba, al na onaj drugi skok na istu zgradu treba (s onih vreća desno od ljestvi) |
Citiraj:
|
He, he, baš tako, kad mu uvališ jednu sašekušu vulgaris, neće mu PRO pomoći :)
|
Citiraj:
|
imam problem s serverom! i kad ga upalim i ugasim il resetiram, svaki put mi u XF pise da je mapa crash i da radi, iako ga npr. ugasim! moze pomoc! imam rcon account!
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
robert7 klan?
|
Citiraj:
Njuk NHF :chears: @brodjo - http://www.g2top.org/forum/index.php |
evo 1001 pica ti je sve rekla :D
www.g2top.org je inace site, no novi sajt nas je nesto zezao pa smo odgodili nes sitno release :) a forum je na linku od pitze koja kempa sa zastavom u nekom cucavcu sa zoljom |
btw g2top = gay2top ;D
i njukane, za taj novi site sam cuo prije cca tri mjeseca, di je stalo ... ;D |
ma gotov je odavno, ali jednostavno na poddomeni radi savrseno, cim se prebaci na www.g2top.org malo razbije template :/
atha vec pizdi, ni on ni andeo nisu nasli sta zajebava :DD |
Ah, nadam se da je dobar ako se toliko pate s njim ;D
|
Degenerirani brat mi je uzeo DVD i naravno đubretu je mrsko iz kompa stavit DVD u kutiju,nego on mora stojat na kompu.Naravno,rezultat je izgrebani medij.
Kome se javit za novi? |
Citiraj:
Ako da onda jedno od mjesta -->> http://www.crovortex.com/ Cijena: 349,99 kn To je ako baš trebaš fizički novi DVD - Keyjevi idu jeftinije. |
Opet sam se pocel malo igrati, i suxam naveliko:)
Ajde dajte neki server da zaigramo koju... |
Pa dobro, nije izgrebao key :D :p
Ja bi rado imao origigi DVD, al kad već imam origigi key... (kupujem DVD, ako netko nudi :fiju: , čisto za dušu, onak da imam :) ), i bio negdje prije na tržnici za pristojne novce al nisam ga ugrabio, brzo je prodan. Žile, imaš image valjda :D Nego, kveščn za (mahom) kempere (AMD :fiju: ) Dali netko zna neki HC kemper server (dakle da je default HC server da se broje killovi i HS-ovi u statistike dotičnog oružja, ne modovi tipa metalheads sniper mod i sl) di se ljudi pridržavaju jelte - kempanja :D Trebam hedšotove na još par snajpera pa bi ih tamo sakupljao, nemrem više na ovim serverima di inače igram jer mi neide baš predobro na jako pokretnim metama :D :D Našao sam par, ali ping mi bude i po 150 pa su HSovi malo teški Pa et, ako netko zna, neka napiše IP :) |
Navrati u Javnu kucu (sig), ima ljudi koje mos ubijat... :D , ali nemoj biti bas osjetljiv na GL, LS i tak, nista nije zabranjeno od oruzja i perkova... heliju health smanjen...
http://www.imagesforme.com/out.php/t...streak1024.jpg |
OKe :chears:
Nisam ja osjetljiv na niš, pogotovo na GL :) EDIT: Mada jesam malo osjetljiv kad neko (kao npr...večina igrača) sa Frag x3 pobaca sve 3 u protivnički spawn :kafa: Ono, 5 spawna zaredom crknem u prve 2 sekunde. Let me spawn FFS -.- |
Koji ti je nick hammer?Ja sam ti SimonaGotovac cum and meet me:D
Ajd dojdi na Javnu kucu, cini se ok server za zajebanciju |
Moj je nick FR| Narsil :)
Ou crep, već će ponoć... treba se ujutro ustat na posao :/ |
Ja sam u zadnje vrijeme većinom na Krešinoj Kuji, www.gamenet.hr, 17.14.222.114:28960.
Ekipa mi je OK. |
Citiraj:
217.14.222.114:28960 |
ljudi molim pomoc!imam d link g dwl g122 wireless usb adapter imam speedtouchov router i provajder mi je amis i imam flat internet 4 mbps(169 kn mjesecno)ovako:meni na serverima dok igram cod 4 mp lagga onako steka ali imam dosta jaku konfu da igram cod4...u cem je problem?bratic mi je rekao da nije do moje veze jer da on ima istu stvar pa mu radi savrseno!ping mi je oko 50.da li znate kako smanjiti laggove i ima li neki fix?nikad mi se ne pojavljuje connection interrupted.HVALA!Konfiguracija sa strane osim sto sada imam raptoxx napajanje 600w advanced
|
wireless
|
Citiraj:
ja sam stalno na krešinoj...dođite ekipa odličan server s modom(awe4) bez aira, helica i bombi:care: nove mape, novi stilovi igranja....:care: IP: 217.14.222.114:28960 |
Citiraj:
Tamo oni koji nemaju strpljenja i jurišaju neslavno završe. Pobjeđuje tim koji ima taktiku. Mora se znati tko je otraga, a tko ide naprijed i obavezno jedan drugome čuva leđa. Bez toga nema pobjede. Za vrijeđanja, pickaranja i namjerno ubijanje leti se sa servera. |
Citiraj:
inače sve je super al mrzim awe mod:fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming::fuming: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:00. |