![]() |
Citiraj:
https://drive.google.com/file/d/0BzO...w?usp=drivesdk tako barem kazu.. Sent from my LEX720 using Tapatalk |
|
"quasar has crashed, restarting..." i tako ukrug.....juce radio najnormalnije, ništa mjenjano nije....
uninstalira, ručno pobrisa ostatke, opet instalira, radi....nema smisla al dobro, bitno da opet radi |
fusion je definitivno ugašen bar privremeno ,očito je ove druge frka trajno exodus postavit pa sele.
|
Ja sebi stavio Elysium, za sad dobar
|
Dugo ne pratih zbivanja sa repoima, znači Fusioun je out of game ?
Jel postoji neki repo da ima u sebi novije verzije Exodusa, Quasara itd ? Ili je najbolje tih par addonova koji se koriste skinut u zipu pa ih ručno instalirat? |
Citiraj:
Sent from my LEX720 using Tapatalk |
Evo ubacio sam nekoliko repoa, i vidim da sam instalirao zadnju verziju Exodusa 3.22. Ali nema ništa od HD linkova, sve neki provideri sa šrot Sd muljem.
Di su nestali npr Sezinlukdizi koji su držali uredne 1080p linkove? |
utekli svi kad je policija pokucala na vrata.. :D stavi Real Movies addon i probaj sa Elysium on nade jos HD streamova..
Probao sam taj Elysium za serije konkretno, ima možda po par 720p ripova ne baš neke kvalitete .
Valjda su me razmazili 1080 linkovi koje smo imali, pa ću probat sa Quasar+Burst, bar za filmove. Serije ću ručno, dok se ne popravi trenutno stanje sa streamovima. Ako se i popravi :D |
1 privitaka
ima neki trik kako poboljšat buffer u Plexus adonu (ace stream) ?
edit; naša...sve 5 |
exodus i elysium su maknuti sa aresa, ima tko kakvu ideju?
|
Citiraj:
a moze i The Pyramid.. naravno i Elysium radi odlicno ali ako ga nema na Aresu neznam di ga nac.. Specto Fork isto radi bez problema.. Sent from my LEX720 using Tapatalk |
ja san vec neko vrime odusta od exodusa i sličnih...kvalitetnih 1080p linkova nema ni za ljek...
|
ako imate android box probajte Terrarium TV aplikaciju.. streamova 1080p koliko hoces..
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk |
ma ko ce stalno instaliravat deinstaliravat lol...fino seedbox, gore povucem 1080p DTS filmova i stream sa kodijem...jednom namjestim i to je to
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Jedno pitanjce, za promjenu malo nisu streamovi u pitanju :)
Dosad sam što se tiče torrenta koristio libreelec (generic x64 build) + rtorrent addon. Torente bi ručno skidao s provjerenih privatnih trackera. Stari addon je još iz openelec unofficial repoa i nije podržan već dulje vrijeme. Ima nekih bugova, probao sam novije verzije, ali nigdje ne mogu jednostavno namjestiti da mi radi kao i dosad: 1. više watch foldera, po tipovima: videos, tvshows,... u koje bi se ručno ubacivale torrent datoteke 2. download po scheduleru noću da mi ne ometa rad po danu, u privremeni folder, automatski move u pripadne prave foldere, opet po tipu 3. za tvshows odmah i sortiranje po serijama i sezonama, addon bi sam kreirao potrebne poddirektorije po Kodi standardu kako bi se kasnije automatski bez problema ubacile u library. Dakle, nijedan od tekućih torrent klijent addonova to više ne omogućava, ne bez puno dodatnog posla. U vanilla rtorrentu za dva popodneva nisam uspio namjestiti gore opisani korak 2, LE opet ima svoja ograničenja itd. Nisam baš u toku s novijim addonovima, ima kakav koji bi mogao poslužiti u tu svrhu? Addon s automatskim downloadom s trackera je isto opcija, ali onda mora biti provjeren da ne bi popušio accounte na meni važnim trackerima do kojih se teško dolazi :) |
jel koristio tko NitroTV aplikaciju/subscription?
|
Citiraj:
|
znaci ultraseedbox, potegnem gore neki film. na kodiju odem na movies, add more ili sto vec. onda odem na add network location i stavim sftp ili https protokol, upisem adresu servera, path, user/pass i onda mi kodi mounta trenutni direktorij na seedboxu.
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Ekipa, koji addon koristite za gledanje filmova i serija?
Ja koristim elysium, nešto zeza zadnje vrijeme. Može i link u PM ili ovdje ako je dopušteno. Hvala i LP |
Citiraj:
Quasar + burst i perjaj :) Trebas oba. Prvo stavi quasar pa burst. Resetiraj box, pa kreni podesavati redom. U quasatu ces podesiti putanje dl-a i ostale dumine po zelji, a u burstu (on objedinjuje sve treckere u jedno... Veliku vecinu javnih, a i mnoge private) pokvackaj par najboljih trackera za koje znas da su azurni. Svaki tracker unutar bursta ima svoje postavke, a kod privatnih moras unjeti svoj user i pass, logicno. Dalje je sve automatika. U quasaru biras unutar kreiranih kolekcija ili po semi aktualnoga, nakon cega burst povlaci torrent, puni buffer i gledas isti tren. Podesis tako da te na kraju pita dal zelis zadrzati fajl za kolekciju ili del. Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
filmovi/serije - Quasar + burst pron - XXX-O-Dus :) (Colossus Repo) sport bas i ne pratim... |
Može linkove u PM za quasar i burst?
Hvala |
mali info za quasar;
Service Settings; On the Control Tab, enable Allow remote control from applications on this system and Allow remote control from applications on other systems. |
Citiraj:
@mommistake quasar.surge.sh burst.surge.sh Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Zastarjelo možda je, ali radi već godinama ok. Streaming nažalost nije opcija, na trenutnoj lokaciji nemam ADSL nego VIP homebox, znači torrentiranje po noći, gledanje po danu :) Isključivo torrent download preko schedulera, ograničeni broj privatnih trackera (BTN, PTP, HDT,...javne ne koristim uopće) i presortiravanje za kasnije gledanje. Malo me brine kod svih tih Kodi addonova security, da ne ostanem bez accounta na trackeru. Imao sam seedbox godinama i tamo imao složeni auto download preko RSSa i sve ostalo automatika pa ću izgleda morati to opet slagati. Nažalost, ispao sam iz igre oko Kodi addonova :) Upravo proučavam Sonarr za koji sam dobio preporuku. Iskustva s time? |
Hvala svima, dobio već u PM.
|
Evo link sa addonsima. Lista se osvježava svaki tjedan.
https://kodiapps.com/addons-chart Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Sa quasarom skines po noci, a gledas po danu. Samo u opcijama podesi da ti sprema di zelis i da seeda koliko treba. Nisi ti to duzan odmah gledati. To je samo dodatna mogucnost - opcija. Imao sam isto tako kao ti prije ove "tvAddons" ere. RSS+uT+kodi. Ovo je puno elegantnije rjesenje. Prelistas i odaberes sa dalljincem sta ti se svidja i to je to. |
Thx, idem ovih dana instalirati pa javim dojmove ;)
|
Preporuka za duckpool addon, najvise hd linkova nalazim, pa probajte ;)
|
postoji addon koji bi automatski brisa keš i thumbnails ?
|
opensubtitles addon za titlove i kodi
pukla ljubav do kraja ??? ili se opet neki updejtani addon krije na non offical repo ? nece mi trazit titlove nikako.. javlja error |
radi...evo meni opet quasar se kreša non stop...pa koji vrag....
https://www.google.hr/search?q=quasa...uvGYrKXpqnsdgJ |
Koja je razlika između 50Hz i 60Hz u Kodiju? Probao oba, ne vidim razliku na TVu.
|
koji skin koristite, ja nikako naletit na nesto sto je oku ugodno
|
Citiraj:
Što fali ovoj novoj početnoj temi na Kodi 17? Neki dan nadogradio na novi Kodi, dobro mi izgleda, puno bolje od stare Confluence.
Titan je isto jako dobra tema, može se sve mijenjati. |
Ima li neki novi addon koji u ponudi ima i razne dugometražne crtiće sinkronizirane na hrvatski jezik?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |