![]() |
Citiraj:
inace, na ostalim serverima mi je isto ko i prije ... |
Slobodno dođite.... : axeman :
atha@:beer: |
Citiraj:
Konačno si našao neke jadnike na kojima se možeš iživljavati. :D Šta igraš TDM kad kod nas možeš S&D, cc |
iskreno, neda mi se.
chekam bolje dane. ;) ali slovenci su bili solidni. chisto za opushtanje... :) |
Citiraj:
|
Vražju mater! nikak da se spojim ubio sam auto download ali prije toga mi je rečeno da mi fali file z_pw_cli_o9d.iwd, jasno za nabavit taj file nema nigdje. Stavio sam PCE_mod, i kaj da ja sad delam?
Rak? |
Citiraj:
m |
Citiraj:
|
kakva zed-ova taktika? :eek:
|
Zedova taktika -> : hitthewa
|
Citiraj:
Misle na vise deathova od killova:p |
Citiraj:
|
Citiraj:
A evo jedan film (sorry na loshoj kvaliteti snimano je mobom) koji pokazuje moj fps na onoj mapi...ccc...ne znam joj ime : sweating .. www.dbz-universe.net/cod2_fps_mirko.3gp |
Jesus Christ Superstar (i figurativno zvijezda)
http://img74.imageshack.us/img74/663...00012kx.th.jpg Zatim smiješna situacija kad pukne veza, vratite se na server a vaš dvojnik čuči negdje na mapi. http://img136.imageshack.us/img136/4...00025yw.th.jpg Mrkonja se požalio da ga boli šestica, pa smo poduzeli ekstremne mjere. http://img136.imageshack.us/img136/4...00007um.th.jpg |
Citiraj:
Rak sigurno uzivaš poslijednih dana! Za sve si ti kriv i sve moraš znati! : lol2 : Ako se ovako nastavi imam osjećaj da će na slijedećim žderonjima biti: Rak versus isus :rambo: :eek: Rak versus scorpio_007 : axeman : Rak versus atha : wtf : |
@Zule, ja sam taman tada došao vidjet blizance i onda je uletio neki Rus sa ppsh i potamanio nas sve :D
|
Citiraj:
1. Pokrenut je download u pozadini 2. Nisi isključio auto Download 3. Zbog toga što si bio pametan i na servere dolazio sa autodownloadom, pokupio si 3000 sranja koji ti sada rade probleme. Rješenja su: 1. Isključi sve P2P i download programe prije ulaska u igru. 2. Isključi Auto Download u igri 3. Reinstaliraj igru 4. Optuži Raka za sve probleme Vidljivo je da se svi koriste opcijom 4. kao najlakšom. Super. Onda nek se ne ljute ako tu i tamo koga izvrijeđam. |
Citiraj:
Baš mi je taj zub šuplji i čeka zubara već ohoho mjeseci:D Citiraj:
Bit će bolje samo ne gubi živčeke: cheers2 |
Drago mi je da mogu igrat s vama narode:D
Čuo sam da me netko zove na roštilj sutra, dali je to istina?:p |
Citiraj:
Sutra je miting žderonja ak misliš na to. :) Pa moš sa nama. |
Citiraj:
|
ajmo ljudi bacit koju
|
Citiraj:
isključen auto DL baš i nisam dolazio s uto DL na servere jer sam igrao smao na dva PCE i još jedan o ba s ISSLJUČENIM Auto DL Nisam ja nikog optužio, nego sam pitao dapače tražio savjet zbog toga i formulacija rak? a ne RAK!!!!!: Machineg Zanimljivo mi je samo da mi je server delao popodnije prije preinaka a navečer se nisam moago spojiti. |
Jel zna neko dal je moguće bindat glasovne naredbe
Znači da ne stišćem stalno V 1-1 nego samo jednu tipku |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pitam ozbiljno pošto to nisu standardne kontrole tj nema ih u postavkama osim glavnog izbornika |
3 reinsatll igre je sredio stvar, sad opet imam čast bit zadnji. ;)
|
Imam jedan problem. Jućer dok ste igrali HQ ja se htio spojit i dok sam se connectao ekran mi se zacrnio i tako je stajalo par minuta dok nisam restartao komp i poslije restarta sam opet htio se spojit i opet isto.
|
dečki, ocemo si uzeti TEAMSPEAK...???
ima kod nas (tcom) baš teamspeak server koji je (začudo) besplatan, samo se naplaćuje promet (za one koji imaju dsl)...vrlo jednostavno, odemo na server, uđemo u "sobu", stavimo šifru i imamo teamspeak...?? ste za??? ko dušu dalo za CTF i slično...:D:beer: |
Citiraj:
you can change the latter part to "quickresponses" "quickcommands" "quickstatements" Followed by the number of the V Say you wish to use So for example bind p "openScriptMenu quickstatements 3" So when you push p in game it will produce the spoken I'M IN POSITION |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:02. |