PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield: Bad Company II (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=161156)

Michel 19.04.2010. 16:56

Citiraj:

Autor CyCl0p$ (Post 1624838)
ma kakav hardkor, pa ni u softkoru retardi ne napadaju jer ih je strah.
kao da je cilj skupit sto vise killova...treba statse maknit zapravo, ostavit samo bodove i w/l, pa neka za to igraju.

Ali meni nešto zbilja nije jasno. Jedno je rasprava o ukusima i nekim detaljima to je ok. Ali shooter u kojem treba šaržer za nekog ubit je strava.
I sad kontam naće se na pce cijela ekipa kojima to nije normalno. Ali ma kakvi
mi koji mislimo da je hardcore ok (jer je puno realniji koliko to u bf se može reć)
smo ne manjina nego ja,tor i još dvojica :D

Zbilja bi volio da izbace k/d ratio i ostave samo win loose i hardcore ko jedini način igranja igre. I onda bi bila igra super grafike, fizike, taktička a opet ne presimulacija. Bilo bi ono all in one. Ali ono ja sam počeo bio bogove kresat po sobi ko lud kad sam skonto da će na našem serveru ostat sc.
A tek kad nekoga pogodit sa m95 uz magnum ammo i ranim ga onda
ono....... igra za tetkice :D

Alph4Dawg 19.04.2010. 17:01

Normalno,trebaju dodati još mogućnost da se atomska može bacit i to će bit onda prerealno.
Djeeea. :nono:

CyCl0p$ 19.04.2010. 17:51

Citiraj:

Autor Michel (Post 1624898)
Ali meni nešto zbilja nije jasno. Jedno je rasprava o ukusima i nekim detaljima to je ok. Ali shooter u kojem treba šaržer za nekog ubit je strava.
mi koji mislimo da je hardcore ok (jer je puno realniji koliko to u bf se može reć)

Zbilja bi volio da izbace k/d ratio i ostave samo win loose i hardcore ko jedini način igranja igre. I onda bi bila igra super grafike, fizike, taktička a opet ne presimulacija. Bilo bi ono all in one. Ali ono ja sam počeo bio bogove kresat po sobi ko lud kad sam skonto da će na našem serveru ostat sc.

nitko od nas ne kaze da je realno prezivit pogodak iz m95, ali trebas razmisljat na nacin da se realnost ipak stavi u sluzbu igrivosti.

pogledaj HC servere, pogledaj kako ekipa igra, ja ne zelim da me nub kemperi skidaju dok jurim na objective ili da lik zaspreja pa me slucajno skine jednim metkom. tu nema skilla.
da ne govorimo kako je glupo sto nema HUD-a, ne znam di su moji, kao medic ne znam di su pali, u vozilu nemam pojma koliko je osteceno itd.

xGAME 19.04.2010. 19:12

Patch:

http://forums.electronicarts.co.uk/b...hangelist.html

Citiraj:

In the mean time here is the R7 client changelist.
  • MP – New Server browser
  • MP – Added 15 second spawn timer for Conquest/Rush gamemodes at the start of round to prevent high end machines getting the upper hand before other machines load in.
  • MP – Crash fixes relating to ALT+TAB at different times throughout the game
  • MP – Hang fix when trying to connect to a full server multiple times
  • MP – Deletion of soldiers now possible through the account pages in game
  • MP – Removed screen flash during loading
  • MP – Added support for colour blind players
  • MP – Fixed crashes relating to faulty server banners
  • MP – Servers closing during connection no longer cause the client to hang
  • MP – Auto team swap reflects correctly in the scoreboard
  • MP – Fixed scoreboards when switching teams before spawning
  • MP – Rush scoreboards fixed
  • MP – Veteran ranks no longer display as “12”
  • MP – Isla Innocentes MCOM building fixed where knifing the fence would destroy the building
  • MP – Logout/Login button correctly reflects the player status
  • MP – Added minimum number of players needed to start a round (you can still start playing and take objectives but you won't get any score until 4 or more players join the server)
  • MP – Isla Inocentes welcome message on the loading screen now fits the text box area
  • MP – Reduced the brightness in Russian vehicles
  • MP – Medic gadgets now display correctly if the defib is not unlocked
  • MP – Server filter options are remembered
  • MP – Punkbuster filter now works as intended
  • MP – Scroll bar no longer overlays the Join Server button in the friends list panel
  • MP – CANCEL server refresh is implemented
  • MP – Zooming in on a friendly using the SAIGA no longer causes the crosshair to disappear
  • MP – The chat no longer displays the incorrect player name when appearing
  • MP – FoV switches to the default value of 55 when entering vehicles to prevent graphical glitches caused by wider FoV settings. The custom FoV returns when exiting vehicles.
  • MP – FoV no longer causes the UAV station to rotate
  • MP – Fix to correctly display the unlock progression at the end of round
  • MP – Chat functionality will no longer freeze after writing a partial message at the end of round
  • MP – One account can no longer connect to the same server multiple times
  • MP – Squad Death Match is correctly named during loading
  • MP – Server browser no longer gets a bad FPS when filtering Conquest
  • MP – Server info banners correctly clear between displays
  • MP – Setting display settings which the system hardware can not handle no longer makes the game unusable
  • MP – Correct camera collision for vehicles' heavy machine gun
  • MP – Game no longer crashes if the player sends a message in the loading screen
  • MP – Trying to join a full server no longer causes the game to hang on Please Wait message
  • MP – Most server filter options are remembered it doesn't remember the setting in dropdowns
  • MP – Kit/gadget loadout saved between sessions
  • MP – Window on static guns is now transparent on DirectX 9 systems
  • SP – Fixed crashes when patching and trying to resume a campaign (there is now a message that you need to re-play the latest mission from the beginning)
  • SP – Fixed a crash after the “Upriver” mission end cinematic
  • SP – Supply create at “Resupply at Flynn’s create” objective now supplies weapon ammo
  • SP – Hang fix when reaching the objective “Destroy Enemy Zu23”
  • SP – Fixed hang after “Storm Cockpit” objective
  • SP – Changed melee attack raycast to be detailed
  • SP – Game no longer crashes when transitioning between SP_03B to SP_04A when installed in Polish
  • SP – Game no longer crashes when killed by the first two enemies in the trenches on SP_01 when installed in Italian
  • SP – Updating to R7 will invalidate your single player save game. If you update you will need to play your last mission from the start. If you do not update you will not be able to play multiplayer.
Here is the R10 Server changelist
  • Punkbuster is required ON for ranked servers
  • Ranked servers cannot be started with a password
  • Autobalance message goes to text-chat instead of in the middle of the screen
  • Added weapon balance tweaks to a number of weapons – we are eagerly awaiting feedback!

Ovo...

Citiraj:

MP – Kit/gadget loadout saved between sessions
...je nesto najboljeg :)

Spirit 19.04.2010. 19:33

juhu...

cekamo R10

Added weapon balance tweaks to a number of weapons – we are eagerly awaiting feedback!

die ns2000 and m60

:D

Alph4Dawg 19.04.2010. 19:37

Ne bi me začudilo da su smanjili damage abankanu,a tweakali m60 da bude još jači,Nebbo će onda biti Bog betlfilda.
:D

FAMOZNi EDiT: MP – Isla Innocentes MCOM building fixed where knifing the fence would destroy the building

hahahahahahaha,nema više,nema više,naše birtije...eh,Triumph. :D

CyCl0p$ 19.04.2010. 20:19

"MP – Added 15 second spawn timer for Conquest/Rush gamemodes at the start of round to prevent high end machines getting the upper hand before other machines load in."

kvragu nema vise rushanja :(

PointDexter 19.04.2010. 20:32

# MP – Added support for colour blind players
Da mi je znati sta ovo znaci? Ja inace crvena slova od protivnika kad pišu na chatu jako sam tesko citao i ciljnik od tenka sam stalno morao micati da bi ga vidio.

hammer_of_thor 19.04.2010. 20:42

Citiraj:

Pusti... :D
Samo češ opet pokrenut lavinu flejma, nevrijedi ti spominjati hardcore uopče... ipak se treba potruditi krepati na softiju pa je igraniji :D

Citiraj:

... i tech :D

Nije bed, ima dovoljno HC servera, makar igra tone svakim danom, sve manje ljudi ju igra meni se čini

Neo-ST 19.04.2010. 21:28

E to je PEČ :D
Bila bi shema da nakon patcha tracer gun bude jači od M60 :D

Constantine 19.04.2010. 21:39

fala bogu da je dosao patch,valjda su sredili M60 i AA.
Nego,jel nas server automatski updatean na R10?

xGAME 19.04.2010. 21:41

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 1625120)
E to je PEČ :D
Bila bi shema da nakon patcha tracer gun bude jači od M60 :D

Epic :care:

Berax0r 19.04.2010. 21:42

Šta znači ovo?

Sa_Stilom 19.04.2010. 21:43

Alo ekipo! Evo, Profesionalni CSS player, bivši treba naglasit, za 2min će imat skinuti BC2.
Ofkors, oriđiđi.

Pa ćemo da se pljucamo, nadam se da ću brzo pohvatat priču, poantu itd...
Respect!

If you do it => do it With Style!

edit: Šta je ovaj PunkB, mi to treba?

Neo-ST 19.04.2010. 21:49

Oho, mlado janje za klanje :D
PunkB je komponenta Punkbustera, treba ti.

Citiraj:

Autor Aerendyl (Post 1625132)

Šta znači ovo?

To znači da će ti pamtit loadout dok god ne izađeš iz igre, pretpostavljam. To je super. Napokon dovršavaju igru :D

Veky 19.04.2010. 21:52

Citiraj:

Autor Aerendyl (Post 1625132)

Šta znači ovo?

Znači da će pamtiti tvoj zadnji izbor klase, oružja i ostalog. Pošto kaže "session" pretpostavljam da će pamtiti i kod idućeg logiranja u account.

Edit: Izgleda da se zasad ne zna da li se ovo odnosi na spajanje na novi server ili kod ponovnog ulaska u igru.

pdx 19.04.2010. 22:13

volio bi da maknu da se metci vide nakon ispaljivanja iz puske.bilo bi teze onda kampera pronac :P

Beo 19.04.2010. 22:35

Eto ovih dana nam dolazi patch

http://forums.electronicarts.co.uk/b...hangelist.html

Jedva cekam M60 i noobtube nerf :D

Sa_Stilom 19.04.2010. 22:37

Isus Bog, to meni komp slab ili koji bog?! Igram kampanju, da malo skuzim igru, i nekako sve potrzava. Video rez 1920x1200 medium.

hammer_of_thor 19.04.2010. 22:50

Citiraj:

Autor Sa_Stilom (Post 1625191)
Isus Bog, to meni komp slab ili koji bog?! Igram kampanju, da malo skuzim igru, i nekako sve potrzava. Video rez 1920x1200 medium.

DX10/11 ?
HBAO on/off ?
MSAA ?

Sa_Stilom 19.04.2010. 23:31

Lev of Detail: Medium
Texture Quality: High
Shadows: Medium
Effects: Medium
AA: 2xMSAA
AF: 4x
HBAO: OFF

Sad sam na Cold War, upalih Fraps, tu mi sad pokazuje 80-100fps, ali za sad nema nikakve akcije.

Odo spat, pa sutra pogledam detaljnije...

Jel igra podržava PhsyX?

Verbum 20.04.2010. 00:29

Citiraj:

Autor Sa_Stilom (Post 1625268)

Sad sam na Cold War, upalih Fraps, tu mi sad pokazuje 80-100fps, ali za sad nema nikakve akcije.

Jel igra podržava PhsyX?

Nešto ti ne štima sa kompom, sa svojom konfiguracijom igram sve na max 1680x1050, dx11, 4xMSAA, HBAO on...
BTW igra ne podržava PhsyX.

Cartmann 20.04.2010. 00:50

Citiraj:

Autor Sa_Stilom (Post 1625268)

Jel igra podržava PhsyX?

Koliko ti fraps pokazuje? Mislim da je to klasican medium, ja sam na njemu imao fps avg 54, zatim postavio texture na low, aa i af na 1 te po frapsu dobio avg 64, ali je igra također trzala (i s vsync i bez) pa sve vratio na medium. A konfa je znatno slabija od tvoje.

kill 20.04.2010. 00:58

na default medium postavkama imam prosjek 40, na low 60, osjetna razlika i ugodnije je igrat na low. dxmode=auto

da pokucam u drvo, zasad nijedan crash na win7, makar se igralo tek par sati ukupno...

Sa_Stilom 20.04.2010. 02:03

Ja ovako kad se šećem, kad je neka pucnjava, vrti se oko 80-95fps.
Ali imam tu i tamo neke čudne dropove, padne na 10 pa se odmah nakon tog vrati na 90. To se desi svakih cca 2-3min.

Do sad mi se 2 put srusila igra. Da opišem, drop na 5, pa na 0fpsa. I bam, izađe iz igre na desktop, ono WTF?!

Primjetih da je igra jako bagovita, ali je yebačka!

Neo-ST 20.04.2010. 02:05

probaj zadnje preview drivere 10.4

Sn4k3 20.04.2010. 02:56

Ja nemam nikakvih problema otkad sam inst 10.4 drivere, fps konstantan (min 50-tak, max nisam ni gleda) sa svim na max, 8xAA i 16xAF...

jurbAs 20.04.2010. 03:52

Citiraj:

Autor Constantine (Post 1625128)
fala bogu da je dosao patch,valjda su sredili M60 i AA.
Nego,jel nas server automatski updatean na R10?

sto fali sa m60 :D meni je odlican :D

Constantine 20.04.2010. 11:11

ni ne sumnjam da ti je odlican :)

jurbAs 20.04.2010. 15:00

cuj ja sam lvl 14 i nemam na raspolaganju magnum metke i druge stvari pa tako da m60 je ko stvoren par hitaca i pada ko pokosen :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34.