![]() |
Uf, uf. nakon ovog svega stvarno vise neznam da li da se prebacim na vistu ili ne, vec sam bio odlucio da da, ali sad vise nisam siguran...
|
Evo, ja sam ju jucer instaliral, sve uredno radi (čitaj: Warcraft3, AutoCad2007). Izgleda odlicno i sve super funkcionira osim sto mi ne radi CDRW(drivere ureno prepozna, ali kad stavim cd unutra ne pokrece ga??????)
|
Prog koji meni rade:
Prog dvd za sky star 2 karticu Nero7.7.5.1 sto posto ok .opaska mem ždere Roxio 9 cd dvd creator radi ko ura ne papa mem adobe reader 8 dvb kartica radi super driveri sve ok gom player radi savršeno za divx ima isto ko bs za titlove čak i više dvd cloner ,jedino mu ja moram kao admin dat dopuštenje radi kao ura arial mp3 converter radi ok drivera posebno za nvidiu.za 6600 gt card reader lipo radi 51 karticu prepoznaje??????????dovoljna mi je 1 web camera logithec radi sve 5 quick time alternative real time alternative oba rade super k lite codeci rade savršeno Winamp novi ok mozilafirefoks 2.0 bez beda winrar winzip 10 isto bez beda power dvd 7 radi ok canon i 560 buble jet printer radi savršeno. ima još lai da skratim Jedino mi ne radi scener UMAX nema drivera Sve ostalo super a i umax će izbacit drivere možda nađem kompatibilne,za sad već dva mjeseca bez beda sve radi. Nevjerujem u povratak na xp nenenenenneen |
Citiraj:
|
what nero 7.7.5.1 zauzima 190 mb??,našo neki nero 7.7.5.1 micro 12 mb.
|
Citiraj:
Ne nero kad se skine ima 192 mb ,a kad se isntalira 340 mb hreheheheeheh |
To je ako sve instaliraš, a ne moraš. Nero odavno više nije samo program za snimanje optičkih medija, ima tu svega, većinom ono što nitko ne koristi.
|
moram taj micro od 12mb probati
|
Da li ima netko a da ima Hauppauge WinTV Go karticu sa 878 chipom jer drivere sam u visti pokupio preko web-a ali nije izdan WinTV 2000 za Vistu pa ako ima neka alternativa program a da radi s tunerom (osim plugina za Winamp) koji je izdan na njihovoj stranici
|
Ja sam već malo dosadan sa Media Portalom vjerojatno nije baš ono što tražiš, ali je besplatan, stalno se razvija, ima podršku za gomilu TV kartica, ako nema može se dodati, a najnoviji feature je snimanje više DVB programa u isto vrijeme sa jednom karticom. Mane su mu relativna sporost sučelja, .net, media center orijentacija, ali je konfigurabilan do bola.
|
Citiraj:
instaliraj ono što trebaš, a ne full installation. |
Snermin, koju web kameru imaš? Ja svoju nikako ne uspjevam instalirat dok mi skener Umax šljaka... :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
he he majstore ajde da drivere preko msn zamjenimo moja web camera je loptica sa mic gore loghitec...................pozdrav |
Citiraj:
Evo iskreno NIŠTA ne DOBIVAM OSIM HRPE GLUPOSTI SAD ČU INSTALIRAT LITE VERZIJU JER OVO JE BEZVEZE. |
Pa sigurno ti tak ne piše na kutiji... :D Moja je ova iz siga i na službenim stranicama još nema drivera. :(
http://www.logitech.com/index.cfm/do...contentid=6361 |
Trebam malu pomoc: zna tko gdje se iskljuci auto update clock feature?!?!?!?
|
Da ne otvaram novi thread...
Postoji li driver za Asus TV-FM Card 7135L, ne mogu ga nikako naći..još nema službenog. No vista je sama našla driver ali u media centru kaže da nemam odgovarajući hardveraj instaliran. U divajs menađeru piše "ASUSTek Mercure Capture Device" - pa to je valjda to ali ne radi... |
Citiraj:
|
Jučer sam stavio opet vistu i to točno na 2min:D,ne radi Riva tuner:( i onda nemogu regulirat vrtnju venta na grafi,pa ak zna netko neki program koji to može radit a da radi na visti nek javi...
|
To je mene isto gadno smetalo, riva tuner ne radi nikako. Tj pokrece se al radi u compability modu i nevidi puno toga. Koliko sam citao na njihovim forumima autor rive je na odmoru odkad je izasla puna ver Rive i nezna se kada ce izaci nova ver, sa naravno podrskom za vistu 32 i 64. Za sada nema nikakve pametne alternative osim jos cekati na xp..
|
Ak mi neko moze garantirat da ce StarCraft('98) radit na njoj,prelazim odma...
|
Nećete vjerovati ali ovo sam našao na nvidia forumu kao rješenje za nforce drivere: http://www.vladville.com/pss.jpg
|
|
wtf??
Links i Comel su u prodaju stavili OEM verzije Viste. Ultimate edicija košta 1600 kn. : stoopid da li ona ograničenja nadogradnji PC-a i dalje vrijede za OEM verziju? |
Mrzim neru, zadnja verzija, kopiram dvd i počne nešto štekat komp, pogledam što je a ono 1,8GB radne memorije zauzeto! Prekinem neru, naravno vrati se memorija. Probam opet i lijepo se vidi u task manageru kako jede ram, linearno. Da li je problem u neri ili se vista pravi pametna pa kešira, ali definitivno sranje.
|
meni nero najvise povuce oko 500mb ... nikad mi nije vise od toga povukao... stavio sam na ga normal priority u task manageru i vise ne zeza ... vuce do 500mb rama
|
Citiraj:
|
I meni se dogodilo jednom.
A uzrok je najvjerovatnije: neoptimiziran OS + proždrljiv nero |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Molim vas, možete mi odgovoriti zašto mi ne čita u CDRW-u?!?!?! Kad gurnem medij unutra nište se ne dešava......
|
Citiraj:
|
opce nikakav medij koji stavim u pržilicu mi ne očitava : stoopid
|
A onda imaš problem :) Kakvo je stanje u device manageru?
|
Citiraj:
|
Nero
LAcy, u vezi Nere, ja koristim Nero 7.7.5.1 Lite i radi O.K. , takodjer i drugi na netu kazu da radi pod Vistom bez problema.
|
Citiraj:
Možeš izabrati image recorder a i ne moraš bitno je samo da počne kopiranje sa originala. Inače nero više manje radio ok, osim tog sa kopiranjem. Danas sam našao na netu da se žale na isti problem. |
Evo sad sam probao kopirati DVD 4,3 Gb, zaista ždere memoriju do 98%, ali je odradio posao i kopiranje je uspjelo mada kao što kažeš Vista gadno štuca, ali ništa nije zaglavilo niti se srušilo.
|
Citiraj:
Vlasnici NF4 ploča, već neko vrijeme su dostupni driveri za vistu ali se ne instaliraju automatski za SATA, samo za mrežnu. Za zvučnu također još nema drivera. Da bi instalirali drivere za SATA, odete u safe mode, i ručno update driver, navedete ga na folder gdje se nalaze driveri (c:\NVIDIA\nForceWinVista\15.00\IDE\WinVista\sata_ide\) i onda će se instalirati. Nakon reboot-a u device manageru imate kao i na xp-u, opciju za SATA. Naravno nije sve ružičasto, naime kod restarta diskovi se isključe, pa se opet uključe. Dosta iritantno škljocanje. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |