![]() |
Neke stvari mi ne pasu kod Louqea, nije da kuciste ne valja, ali su meni neke stvari rjesene bolje na Formdu. Sta ces, od 21.4 cekam Holy Panda switcheve za tipkusu i na kraju mi ih neki krkanu u dojclandu u dhl-u izgubi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stane i Zotac Trinity kartica, neka neka veci izbor nikad nije losh
https://www.reddit.com/r/FormD/comme...rtx_3080_fits/ |
Multiquote i edit spadaju pod internetski bonton, ako ti nije preteško, bilo bi preglednije i ugodnije da ih počneš koristiti.
Vidiš i sam na protekloj stranici da ti je moderator spajao postove, razlog je identičan. |
Nije tlaka ako toliko smeta
|
U louqe ne stane niti jedna 3080 osim FE , cak ni 2,2 slotna evga ne stane, tj ne moze se zatvoriti stranica.
|
|
čim izađu blokovi, netko će je nagurati unutra. pa pcb je jedva 20cm, idealno.
|
Cekamo pa cemo vidjet kako hlade 240mm radijatori takvu zvijer.
|
|
Siroto napajanje, vent direktno puse u ventilator od napajanja.
|
bolje psu nego grafa :D
|
https://youtu.be/J8NXraJiJsU
Evo testa 3080fe u par itx caseova. Ncase m1 tata sff-ova, sendvici slabo po pitanju temperature. Jos nema testa u formdu. |
Nista od 3080 za mene, FE jedina stane ali se pregrijava i downlocka sto onda nema smisla.
|
Ne znam zasto nije testirao dan a4, bezveze. Uz okrenut psu trebao bi biti skroz ok solucija.
|
NVIDIA RTX 3090 and Ryzen 9 3950X in a 7L Sentry 2.0 ITX case
Max temps CPU/GPU in game 85 C Eco-mode (65 W) ukljucen u BIOS-u za procesor. |
Eco mode na CPU i throtlanje GPU, to svako moze :)
|
Mislim da je s ovim novim karticama propala era itx/boutiqe kućišta, nažalost .
|
Citiraj:
Uostalom, ne razumijem kakva su to zgražanja nad veličinom 3080. Nu pored mene evga 1070, njen pcb je pune duljine kao i hladnjak na njoj te mi grafa strši u odnosu na mbo. Custom vodeni blok na 3080 smanjuje duljinu grafe drastično. Bio bih proklet da ne spomenem da 3080 stane u DAN A4, sa rendulinom forom kladim se da grafa radi kako treba. U svakom ITX kućištu bez vodenjare je korisnik osuđen na ustupke, najviše po pitanju hlađenja CPU ili GPU. |
Citiraj:
|
Nije propalo, ja cu ici na Evga 3080 u T1, cim se zalihe ustabile, temperature su ispod 75 stupnjeva u 2slot modu. Ovaj gore video je cisto clickbejtanje.
|
Neda mi se sada tražiti post, ali nije da nisam rekao :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A od vecih imas Sliger koji takoder ima 3slot caseove. I da ne zaboravim izlazi ti Formd P1 koji ce biti jos bolji od T1 :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW evo ovo je za mene odlican case https://item.taobao.com/item.htm?id=626548372985 |
jesi li šta naručivao preko Taobao? ima li kakvih pozitivnih iskustava?
|
Citiraj:
Tako da ima mogucnost refunda ako nisi zadovoljan kvalitetom. |
Imaš li možda neki tutorial ili iskustvo za podijeliti?
zanima me par kućišta, pa ukoliko naručim, da znam kako tome pristupiti. |
Trenutno su cijene dostave prilicno brutalne, superbuy estimati su nekih 60-100$.
|
Citiraj:
1. Nades proizvod 2. Kopiras link na superbuy 3. Platis Superbuyu cijenu 4. Cekas da item dode do Superbuy warehousa 5. Superbuy agent ti inspecta i poslika item, te ako si zadovoljan shipas prema EU 6. Ako nisi zadovoljan itemom lijepo return item i refund |
Citiraj:
|
A da pokrenete proizvodnju u Hr (tih kutija za cipele, ups, pc case) ?
Vjerojatno bi mnogima odgovaralo classic steel za sve osim prednje strane u kakav brušeni Al. |
Citiraj:
Realno, top- i side-hatovi za razna kućišta se mogu lakoćom 3D printati, primjerice DAN A4 se može bez problema proširiti za željenu dimenziju i tako ubaciti što nam srce želi. 3D fajlovi za takve pothvate su besplatno dostupni ako se potrudi. Ali prvenstveno mora čovjek biti zadovoljan trenutnim, ko što kaže tu kolega, ako te svrbi para, jednostavno moraš nešto novo probati :) |
Ovaj put nije bilo zlo "podbadanje", više zafrkancija :D
Ali pitanje / glasno razmišljanje stoji. Jedno je "zašarafit" na metal a drugo na gnjec plastiku. Jasno da veličina serije ovisi o potražnji i cijeloj kalkulaciji. Šta te ima tko "prijavljivati" / tužiti ? Ako je baš neki dizajn patentiran / zaštićen onda napraviš svoju modificiranu verziju. Pa nije valjda situacija kao šta je M$ htio namjerno napraviti zaheb sa Pg Up / Pg Dn tipkama i to nakon cca 30 godina ... |
Citiraj:
Ma ncase m1 najbolje rijesenje :) ja sam se svojeg rijesio zbog plana prelaska na nr200 (zasad ne ide najbolje :D), ali stvarno je case super (jedino nema taj "premium feel" kao sto imaju ovi cnc-ani). |
Koliko sam upoznat, proizvodnja tih kucista tj. template za izradu kosta ko svetog petra kajgana. Vidim da veci proizvodaci takoder cvile o toj cijeni kostanja.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:51. |