![]() |
Citiraj:
|
|
Fak jes. 250 usd više od GTX1080... stvarno će biti best buy.
@mob |
|
Citiraj:
|
Bude mu buraz, bez brige :D
Budemo vidjeli kad izađu MSI Gaming X vanka, ove referentne ne budu niš napravile. @mob |
Prvo treba vidit kakve će bit performanse, pa ju tek onda eventualno pokopati :D
|
Linus kaže da je već pripremio pljuvačina video ala ona njegova X299 pljuvačina
|
Treba pricekat sluzbeno, na onom eventu u budimpesti su rekli da je cjelokupni sistem jeftiniji cca 300usd sto bas i ne ide u istu recenicu s gornjim linkom
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije izašao video još
|
$700 Starting Price for Sapphire Radeon RX Vega
Prices are yet to be confirmed, but according to a Spanish retailer, the cards will come at a price of $700 upwards to $900. U biti to je realna cijena... jos dodaj +100 za brandove asus i msi. |
Kakvih + 100$ za te brandove ako su ovo cijene Sapphirea lol
|
Ahahaha, zagrcnuo sam se od smijeha.
Za gamere ove kartice nisu po toj cijeni. Po performansama su između 1070 i 1080, a cijenom su u najboljem slučaju kao 1080ti koja ih satare. Ono, gg AMD. Po meni, mogli su kompletno izbaciti video outpute, ukinuti podršku za igre i prodavati ih rudarima, više bi zaradili... |
Ma kiflu, nije neka sreća ni za rudarenje :(
https://www.reddit.com/r/EtherMining...rate_3035_mhs/ Failčina samo takva, sjedi, 1. |
Ne mogu vjerovat kolika je cijena :no2drug:
Mozda onaj ludi Claymore nesto smisli pa ce bar bit za rudarenje. Ovo je fakat beskorisno. |
Nema niš od rudarenja s njom.
Fail za igre, fail za rudarenje. |
Dobra za grijanje sobe i za blaganjike HEPa :)
@mob |
Ide AMD agresivno s naponom i taktovima da bi bila što brža i zato je to tako. Bez obzira na sve inače najveći adut AMD_a cijena će je pokopati. Možda nešto bude od Vege 11.
|
Pa ne može AMD imati u isto vrijeme odlične procove i odlične grafe.
Npr. Bulldozer/Višera CPU failovi u vrijeme odličnih R9 200/300 i Polarisa. Sad je Ryzen majka od proca, tako da GPU dio mora ispaštati...nažalost. @mob |
Citiraj:
Mislim ono o čemu mi tu pričamo kad fury koja ima imidž termoelektrane uz undervolt bude u rangu gtx 980 koja je bila najefikasnija gpu te generacije @Brko Još ranije, onda je bila aktualna HD7xxx generacija za koju je vrijeme pokazalo da je bila fenomenalna |
Pa dobro i Polaris se radio u isto vrijeme kad i Zen, al štaš kad je većina love ošla na Vegu a eto da su sve te pare stukli na "veći polaris" sigurno bi i oni i mi bolje prošll.
|
AMD Radeon RX Vega 8 GB HBM2 Reference and Limited Edition Graphics Cards Official Pictures Leak Out – Dual 8 Pin Connectors and Four Display Outputs
Evo da su bar ovaj Limited Ed. dizajn koristili ko referentni to bi bilo puno bolje. A nebi se čudio kad (ako) Sapphire izbaci ove najhigh-end kartice (Toxic) da dođu sa 3-8pina jer za razliku od 1080ti vega će to sve iskoristit. |
Jedno napajanje za vegu i jedno za ostatak konfe :chears:
|
AMD RX Vega 10 Air & Liquid Card Lineup Leaked – Vega 11, Vega 12 & Vega 20 GPUs Confirmed
Mislim da je ovo 100% legit leak. Meni je najzanimljivija potvrda da je vega 11 zamjena za polaris 10(20), vjerojatno nagodinu |
^Šta gotovo sigurno potvrđuje da će se Pascal refreshat
|
Citiraj:
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/...00/963/ab8.jpg PA NARAVNO DA JE LIMITED KAD NEĆE NI TRI DANA ZDURAT :D |
dobra :roller:
|
pa osobno ću napraviti risitas sa ovom šalom :D :D :D
|
Možeš lagano kreniti praviti uvod. :D
AMD’s Biggest GPU “Radeon RX Vega” Launch Event In Two Years Won’t Be Livestreamed – Capsaicin Siggraph Exclusive To Press and Analysts Only |
nisam ni kliknuo na link, a već se roflam :D
|
Pa koji qratz uopće je onda launchaju. Cancel i bok. Manja sramota nego ovo.
@mob |
Citiraj:
--> Koliko se sječam bila je priča da rade na GPUima koji će raditi na visokim taktovima U biti VEGA je zakazala za cca 300Mhz ..jer koliko ja vidim oni su probali nasvirati banalno receno stari FURY ali ajmo nagadjat na 1900+ MHz, ali ocito ne ide baš lako preko 1600MHz i uz to dobili i preveliku potrosnju , zamalo su zeca ubili :fiju: PS koliko nas čeka UFC ? :D |
fury x all over again.
|
Fury x se bar mogla natjecati sa najjačom nvidijinom karticom (barem referentnom), nije mnogo kasnila (došla mjesec-dva nakon 980Ti) te je za te pare dolazila sa vodenim coolerom.
Ovo em dolazi 1 god. i 3 mjeseca poslije gtx 1080 koja nije flagship, po svoj prilici će biti sporija i trošiti primjetno više, imati blower te šlag za kraj -koštat će milijun maraka |
risitas x :D
|
Citiraj:
Čisto fun fact. |
Citiraj:
No svejedno, ne treba AMD tugovati. Rudari su im ebački promet napravili. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:21. |