![]() |
Dual Pixel AF Test #2 In the Dark Room : Samsung Galaxy S7 edge VS Canon EOS 70D
Ovaj dual pixel je strahota na S7 Samsung Galaxy S7 Exynos variant Dobar je Exynos, čak štoviše, odličan Samsung Galaxy S7 Edge Camera Test |
Citiraj:
Predivni detalji na 14. slici :D Slike su super, nego šteta šta su samo 9mpx u wide formatu :( |
Jbte sto brzo fokusira i to u kakvim uvjetima :care:. Ne znam jel postoji ijedan mobiteli (visoke klase naravno) koji nebi ima problem fokusirati ovakve scene, a da ne pricam koliko vrimena bi mu tribalo za dobit fokus...
Exynos je ispao jako dobar, cini se cak i stedljiviji od SD820 po pitanju baterije - preko 3h sot-a sa jos 50% preostale baterije i sve to sa prvim punjenjem? Kao sto rekoh, jako dobro :kafa:... |
Samsung Galaxy S7 Edge - Full Review (4K)
Ma ne znam, ovaj Edge me više privlači:D Sad dok smo riješili sve nedoumice oko Exynosa, možemo reć da je odličan proc, više se ne uzdiše tolko za snapdragonom:D Dual Pixel AF Test #1 : Samsung Galaxy S7 edge VS Canon EOS 70D |
Jel ima tko A5 2016? Zanima me kamera tj brzina fokusiranja u praksi.
|
To ti je najbolje otići u prvi telekom centar koji ga ima izloženog pa da sam probaš. Nekome možd biti dovoljno što tebi neće biti.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ma nisam peglao žestoko, normalno koristio :D Posve očekivano mob leti u radu, TW nema nekih poboljšanja i funkcija, kao na S6 je praktički. Igrice nisam isprobao pa ne znam kolko bi se zagrijao mob ali u normalnom radu nema grijanja. Najveće zagrijavanje je na punjaču. Na quick charge punjenju bude topao ali baterija se napuni za manje od sat vremena. Mob nosim bez ikakve zaštite i nema ni crtice na njemu, a ne pazim ga. Vuče se po raznim površinama, odlažem ga bilo gdje, nosim u džepu s ključevima, makar je bijeli pa se možda ne vidi. Ali ni na ekranu nema ništa. Ekran je super ali to je posve očekivano. Baterija je super, nisam očekivao da će bit takva. Dobije se u principu 5-7 sati SOT-a dnevno, ovisi o načinu korištenju. Ono što me hebe je u idleu ima neki drain od 2-3% po satu, ovisi kako kad i bez roota je teško otkrit zašto, no kak sam vidio po netu svaki ima takvu potrošnju tak da bi rekao da je do Samijevog androida. Ukratko, sve je na razini flagship uređaja ali osobno ako čovjek ima neki flagship prošle ili pretprošle generacije ne vidim razloga na kupnju S7 sada. Neće dobit ništa novo, sve će mu isto odradit kao i taj, razlike u korištenju i fluidnosti su u nijansama. U principu nema nekih promjena. Napumpane specke i to je to. Više bi se zadovoljio da krenu peglat i optimizirat Android jer ovo mi nema svrhe ni poante više jer razlike iz godine u godinu sve manje. Samsung to mudro radi. Jednu godinu ukinu microSD pa ga vrate kao da je pogodnost. Tko zna što će na S8 ukinut. Uploadam par slika tokom dana. |
Pretpostavljam da ima ljudi koji često mijenjaju pa mogu odgovoriti iz iskustva.....
Uglavnom slikam djecu koja su u pokretu. Od supruge iPhone 5c to odradi dobro u većini slučajeva(slike budu oštre). Recimo na LG G2 nisam bio zadovoljan. Zbog toga se dvoumim između novog A5 ili 5s. |
To je zbog toga sto G2 ima dosta spor fokus (unatoc solidnoj kameri), upravo zato je LG uvea lasersko fokusiranje u G3/4/5...
S druge strane A5 (2016) ima dosta dobru kameru (po specifikaciji slicna onoj od S6 samo manje reze i 4:3 formata). Ima OIS i autofokus stoga mislim da nebi tribalo biti problema (po danu bar). Al kao sto kolege kazu, definitivno odi i isprobaj ga prije kupnje... |
Citiraj:
Nazad na temu. Slike su fenomenalne. Sami je napravio odličan posao sa svojim novim senzorom. |
Znam, znam, samo nisam mislio da će netko ići za tim ;)
Citiraj:
Vratit će removable bateriju i wide slike će biti 12mpx, "our best galaxy yet" :p |
I vratit će iR blaster koji su maknuli za S7.
|
Par "novih" stvari (poput IR-a i 16:9 senzora 12/16Mp) je sasvim dovoljno da masa poludi i da (opet) postignu rekordnu prodaju :kafa:
|
I gigu RAM-a vise. :D
|
5GB? Čisto sumnjam.
Nego, Juice, koliko RAMa guta u leru, znači kad ga upališ... |
Bit će 6Gb rama. Čitao sam da je Sami nedavno proizveo takve module, a na tržištu su se već pojavili neki modeli sa toliko rama.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uspio sam iskljuciti smart manager, evo odmah se popravilo stanje baterije, kad se vratim s posla imam 15% vise baterije nego inace... Jedino me cudi da ne mogu my magazine iskljuciti sa debloaterom :/ |
Citiraj:
Par slika: https://www.dropbox.com/s/jhsz19pf1h...14733.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/e8flqyxpj2...24950.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/v9f0qju6c7...12600.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/gdzg48q5oc...13818.jpg?dl=0 Imajte na umu da su sve u hodu nastale uz instatni klik na ekranu na tipku "Slikaj" :D |
Citiraj:
Sad sam na brzinu odvrtija Antuntun (v6.0) na svom G4, bez ciscenja rama i restarta - 72k Citiraj:
Jednostavno ga disejblaj u opcijama i to je to... |
@Juice
1. Kak ti se baterija cini na S7? 2. Kakav je multitasking? Pretpostavljam da nema problema sa ram managmentom ko na S6. 3. Bubni nocne fotke, pa za to je S7 i napravljen:) 4. TW, jel ima trzanja i slicnih gluposti? 5. Jel se zagrijava kod zescih radnji? Svi znamo da je S7 dobar, al ne znamo kolko je dobar:D |
Jos malo zanimljivosti vezano uz Antutu cpu i gpu skor: Link
|
Citiraj:
2. Salta bez problema medju aplikacijama 3. Ok :D 4. TW do sad nije zastucao. Vjerojatno bi ovdasnji eksperti pronasli lag ali ja ga nisam primjetio 5. Malo se ugrije ali nista pretjerano. No opet, tesko je rec to jer nisam nesto "zesce" ni radio bas. |
Citiraj:
|
Exynos
|
Koliko vi primjecujete na svojim amoledima burn in ili retention
|
Citiraj:
|
Ne primjećujem. S5 star 17 mjeseci i ekran nema ni jedno ni drugo.
|
Nisu mi bas neke slike sa S7, low light i nocne. Previse noise redukcije i puno izgubljnih detalja. Telefon se trudi previse da sve pokaze.
Tu ima dosta slika sa S7, S6,G5.. https://www.flickr.com/photos/119145...n/photostream/ |
Ma to će sve bit riješeno kroz update..
|
1 privitaka
Stigao i moj S7. :D :zdero:
|
Citiraj:
Citiraj:
Javi kakav je ovaj gear za pr0n? |
Opa. Jel taj wireless charger bio bundlan ili si ga kupio posebno? Koliko krznenih? Za Gear VR na stranicama t-kome stoji da će ga dobiti prvih 200 kupaca.
Pr0n se spominjao na Bug Future Showu i bio je ponuđen kao demo za isprobavanje VR uređaja. |
Citiraj:
Citiraj:
Gear VR je dosao uz mob, uzeo sam u Smartsona ( prednarudzba ). :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovako na prvu mogu reci da S7 radi super fluidno i brzo ( sve app koje sam koristio na S4 su instalirane ). Ekran je fantastican, stvarno me iznenadio. :D |
Evo jedan rivju al sa exynos procom, napokon..
https://translate.google.com/transla...%2F&edit-text= |
Opet sranje sa senzorima na S7..
http://forum.xda-developers.com/s7-e...3321463/page23 Ajd pogledajte koji senzor imate, sony il britecell (samsung) vi koji imate S7.. |
Citiraj:
|
Testna S7 sa Exynosom. Sta su ti ljudi radili u Samsungu, to vjerojatno nisu istine...
Znaci, animacije na 3rd party aplikacijama trzaju, trgaju se, swipe medju tabovima stekav. Popalimo onu developersku opciju da vidimo sto se desava - Profile GPU rendering i skuzimo da se GPU muci sa najsitnijim animacijama u najjednostavnijim aplikacijama. Side by side S6 sa 5.1.1 - sve u najboljem redu. Upalimo drugih par aplikacija isto. Recimo Shazam se i inace malo trga kad se swipea na prvi tab, ali ovdje neupotrebljiviji po 2-3 sekunde. Moja pretpostavka da je GPU toliko throttlea u svrhu stednje baterije, da je to ruzno za vidit. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:42. |