![]() |
3.10.2010 derbi Chelsea VS Arsenal. :) Ljepota je u tome ako Chelsea izgubi i dalje ostaju prvi zbog ogromne gol razlike. :D
|
Danas trenutak istine za Dinamo. jesu li se oslobodili balkanskog sindroma.
Ovaj PAOK je protivnik po mjeri, samo da ne podlegnu atmosferi i da nakon Vilarealla ne misle ''lako ćemo s njima''... Hajduk će teško do bodova. Želim im sreću i da uz pomoć publike osvoje bod, možda i tri. Anderlecht je dobar spoj iskustva i mladosti, onaj Lukaku je opaki igrač... |
Dinamo danas može uzeti 3 boda, po meni paok je lošija momčad. A hajduk ako uzme bod bit če super iako sumnjam:fiju:
|
Citiraj:
Vukušiću nisi baš toliki tenkre da i ovo promašiš. :beer: Mogo bi i dinamo danas dobit. |
bravo hajduk, pravi gol ala "juventus" :P
a jos nek dinamo ulovi koji bod i savrsena nogometna noc za hrvate :) |
Citiraj:
e da je i ovo promašio :fuming: |
Lijepa pobjeda u zadnjim sekundama, ali bakljada i prekid utakmice bi se mogao pretvoriti itekako u 'poraz', uefa takve slucajeve tretira dosta strogo.
EDIT : Kelava i Biscan za vodstvo Paoka. |
Citiraj:
Nešto kao Suarezova ruka na SP-u :D Kako sam razočaran igrom Dinama. Opet smo se umislili :nono: |
A ono, dugo im je trebalo da krenu po starome... Ovog Bišćana treba napenalit u penziju.
|
Svaka čast igračima Hajduka....
Nemam riječi. Makar sutra moram na posao, slavim :chears: Hajduk živi vječno! |
E moj Dinamo :hitthewal::hitthewal::hitthewal:
A Hajduku svaka čast, potpuno su zaslužili dobiti ovu tekmu, iako je Anderleht sve u svemu bolje igrao u terenu, Hajduk je imao 3 zicera i na kraju zasluženo dobio. |
[QUOTE=Jerry Drake;1743009]Danas trenutak istine za Dinamo. jesu li se oslobodili balkanskog sindroma.
Ovaj PAOK je protivnik po mjeri, samo da ne podlegnu atmosferi i da nakon Vilarealla ne misle ''lako ćemo s njima''... Izgleda da ce taj sidrom jos dost dugo vladati.:fuming: Drago mi je zbog Hajduka.:chears: |
Ne znam jesam li stvarno baksuz ali svaki put kad gledam Dinamo ,on izgubi. Necu vise majkemi :D .
A Hajduku svaka cast,ono malo sekundi su iskoristili i eto ga na. |
Citiraj:
Jebiga propustili smo šansu, ali oni dolaze k nama ;) Još 4 tekme do kraja tak da ima nade. Hajduk je imao sreće i drago mi je, mislim da bi Vukušića objesili :) |
Čosić se uživio :D Uf doli je večeras fešta...
|
Drago mi zbog Hajduka. A Dinamo...rekao sam već par stranica prije svoj strah, neki su rekli da ih ne ureknem... :fiju:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nije Dinamo odigrao loše, bili su dosta rezervirani prema naprijed ali su uglavnom kontrolirali igru, nisam vidio da im je PAOK stvorio šansu. Jedan ''ala Dinamo'' trenutak gluposti bio je dovoljan da izgube... S druge strane i Anderlecht je uglavnom kontrolirao tekmu s Hajdukom pa se i njima dogodio trenutak nepažnje... Gledano s pozitivne strane, Pobjedom Vilarealla u slijedećem kolu protiv PAOKa (za očekivati) i pobjedom Dinama nad Bruggem sve se vraća u korist Dinama. A PAOK nam još dolazi doma. Nije to momčad od koje treba strahovati, mislim da ih je Dinamo previše repektirao zbog svih napisao o ludilu i paklenoj atmosferi. Kao da su se biojali stisnuti gas do kraja a PAOK je bio zreo za nokaut. |
Svaka čast Hajduku, konačno da neko od naših tako pobjedi :)
A za ove majmune šta reći, mislim Kelava bi se trebao zvati Kilavi :D Je Bišćan zahebao ali Kelava je trebao pokupiti i njega i loptu i sve. Golman je glavni u tim trenucima, nema tu bude netko drugi umjesto mene, nosi sve ispred sebe... |
Citiraj:
|
http://www.net.hr/sport/page/2010/10/01/0293006.html
I što reći? Pa kako je moguće da to bude zbog onih istih navijača koje naši novinari dižu u nebesa nakon navijanja protiv Rumunja, ili na nedavnom derbiju kad su radili prekid? Mislim da bi trebali uefi poslati dopis sa pojašnjenjem riječi ''dišpet''. Ali sumnjam da bi to opravdalo prekid. Pobrat ce sigurno koju utakmicu pred praznim tribinama, i to potpuno zasluzeno. Mozda i steta što delegat nije potpuno prekinuo utakmicu, mozda ali samo mozda bi onda pocela i na jugu vrijediti ista pravila, mozda bi se povuklo pitanje zasto policija na jugu naocigled ne radi svoj posao, mozda bi takozvani navijaci shvatili da bakljama nije mjesto na utakmicama i da nije njihovo da prekidaju utakmice. Eto, šteta za propuštenu lekciju. |
Nedavno je na Maksimiru policija i tukla zbog dvije baklje :nono:.
|
Odmah da kažem, i mene živciraju prekidi radi bakljada ali Router već par puta si rekao da policija na jugu ne radi svoj posao, valjda misleći da su to policajci iz Splita. E pa nisu, pogotovo na derbijima. To su policajci iz čitave Hrvatske. Čekamo kaznu... Jučer je glavni problem bila dimna bomba, da su bile samo bengalke, nebi bilo toliko dima ni prekida.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Router, u pravu si. Samo šta ušetavanje na tribinu nije dobra ideja, vidili smo to na Maksimiru. Navodno imaju one neke kamere kojima snimaju ali nisam do sad čuo da su bile od koristi. Ako se sranje dogodilo na Maksimiru, zašto ga izazvat i na Poljudu. Treba napomenit i da Torcida ima kontrolirane bakljade, a one šta lete po terenu i recimo ova dimna od jučer su idiotski potezi pojedinaca koji misle da su Torcida jer su došli jedan put na sjever na derbi ili europsku utakmicu. Takve često i Torcida utiho sredi, a to i policija zna ;)
|
Ali ocito nazalost samo takvo usetavanje rijesi problem, tuzno je da torcida nije naucila nesto iz toga. Navijat se moze bez baklji, koreografija i pjesma itekako su lijepe za vidjeti. Ovakvim prekidima samo bacaju ljagu na prekrasnu pobjedu, steta bi bilo da ''navijaci'' naskode igracima i ambicijama kluba. I opet ce se naci netko ko ce te navijace nazvati ponosom, a zapravo su itekako sramota. Problem koji se moze a ocito nema volje za rijesiti. Tuzno zaista.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dovoljno puta. U Zagrebu je rjesilo. Bakljada od dvije baklje je prekinuta, hrpa ljudi je pobrala batine, i dr... Nisam mislio na ukupni problem kvazi navijaca i navijacke nekulture koja si uzima prevelika prava, nego na konkretan slucaj. Dakle ako skupina uzrokuje prekid utakmice, jedino logicno je maknuti ih. Zvuci apsurdno ali zar ima drugi nacin? Bez obzira na masu ljudi. Drugaciji nacin nit oni razumiju, niti postoji. I kakav strah od vecih nereda? Vidjeli smo kako sila slama skupinu i previse puta, oces primjere i za to? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bakljama,dimnim bombama i topovskim udarima nije mjesto na stadionima, tako kaže uefa, i jednom se slažem sa njom. |
Citiraj:
Nije stvar u tvom stavu prema pirotehnickim sredstvima nego u tome sto zagovaras metode koje su se pokazale losima i dajes pogresan primjer. |
mene samo zanima kakav to video nadzor moze sprijeciti nasilje na tribinama. Dzaba je sto su kamere snimile huligana ako je baklja VEC BACENA. Jedina stvar koja ostaje nakon toga je SANKCIJA iliti kazna za tog covjeka. Sto se mene tice,prevencija je uvijek prije sankcije,a i za to ima ima lijeka ,samo je potrebna cvrsta volja nadleznih institucija i naravno izradjen plan. Ali i jedna i druga stvar je za neko drugo vrijeme jer, pokazalo se bezbroj puta, dok se ne desi velika tragedija koja se desila i u Engleskoj, ljudski mozak nije sposoban za pokretanje neceg novog i efikasnog kad je potreban malo ozbiljniji pristup problemu.
|
|
Sjećam se te utakmice...mislim da je nikad neću zaboraviti. Tolika nepravda je nanesena tu večer. :(
Nekoliko penala su trebali suditi itd.. Sudilo se za Barcelonu jer je to Barcelona. Katstrofa! :) No bilo-prošlo, a Barceloni želim ispadanje iz skupine. :D Vidim da su vrhunski tekmu protiv Rubina odigrali. :D |
Citiraj:
Šta reč nego katastrofa..dinamo je imao šansu za 3 boda i bio je bolja momćad, a anderlecht je strahovito loše igrao, čak mislim da su podcijenili hajduka, tak im i treba..izgubio listić al idemo dalje:) Nemožeš vjerovat da je milan jučer dobio, čak i lyon. |
Citiraj:
|
Topnici gube. :p
Chelsea - Arsenal 1:0 :) |
ALEEEEEEEEEEEEEKSSAAAAAAAAAAA ALEEEEEEEEEEEKEESSAAAAAAA KOOOOJA BOMBA
ISSSSSSATI Chelsea vodi 2:0 (mislim da imamo podrapanu mrežu). :p |
Citiraj:
|
Imao je Arsenal prilika i stvarno su stiskali. Linijski sudac nije čovjek nego robot! Vidio je da je Drogbi ostala peta u zaleđu, a ono od Ramiresa nije bilo zaleđe.
Šteta što se Essien spetljao i nije dao za 3:0. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:10. |