![]() |
Citiraj:
|
Danas je na OT-faking-V-u bio review Conroa... lik je svrsavao dok je prico o njemu, ako kod zanima DivX mogu uploadat :D
|
daj uploadaj...da vidim to :D
|
Evo uploada se, stavim link kad bude gotovo :beer:
EDIT: Link - http://jagor.srce.hr/~msuvak/hw/ConroeOTV.avi |
Ma imam ja love ali nisam rasipnik, a neznam koju ploču da li je onaj Gygabyte od 1200 kn 965 ok!
|
mrki, malo pogledaj u ovom podforumu sto se sve nalazi
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44367 |
Citiraj:
...@Superunknown..hvala ;) |
Citiraj:
|
čitao sam review ali nekako sam imao loša iskustva s gygabyteom pa ...............imamo isti monitor
a jesi se dočepao e 6300 |
Citiraj:
Citiraj:
|
kako to da nisi nabavio e6300
|
Evo ovaj čovjek kaže da je bolje sačekat novu reviziju procova koja dolazi u jesen
|
koji čovjek
|
Ovaj... prati malo thread!
http://jagor.srce.hr/~msuvak/hw/ConroeOTV.avi |
Citiraj:
|
Pogledao sam ovaj filmić tek sad sam zbunjen!
|
Heh, ja kupujem kompletno novi komp u 11 mjesecu (naravno ako dam sve ispite koje sam planirao) pa bi onda trebao naletiti na tu novu "jesensku" reviziju conroa :cool:
Samo sto ja jos nisam cuo za te greske u conroe arhitekturi. A i tip ne zvuci previse informirano (ili se varam). Ima li netko da zna vise o svemu ovom... |
Citiraj:
Da tip sa OTV-a je rekao par gluposti po meni koje su se uglavnom odnosile na "engineering" verziju conroa koja je kruzila po netu neko vrijeme i savjet Intela je bio da se izbjegava.A sto se tice trenutnih retail verzija po shop-ovima oni su "revision 6" i koliko sam uspio cuti/procitati jos se nitko nije potuzio na probleme sa raidom,visom potrosnjom energije ili bilo kakvim problemima sa 3D igrama.Ali istina je da trenutne ploce nisu savrsene za conroe ali kao i sa svim novim stvarima prava podrska dolazi s vremenom tako da ce se neke stvari rijesiti sa novim verzijama biosa dok za neke ce trebati novija verzija ploce.Ja sam se odlucio ici na 6600 i Asus P5W DH pa kako kazu bumo videli... |
Da jer čini mi se da je taj film star ,jer kaže da treba čekati 965 chipset a on je već tu nekoliko tjedana , znači da filmić ima 2 ili 3 mjeseca!
|
to je vjerojatno testirao jos one pretprodajne primjerke...
ja isto nisam cuo jos nikakve prituzbe na conroe (allendale) koji se trenutno nalazi u nasim trgovinama |
Gdje ima E6600??Vidio sam u Vemil cjeniku ali nisu dostupni...
I s plocama vrlo oprezno,stvarno trenutno NEMA dobre ploce za Conroe-a,ja stvarno neznam koju cu plocu uzeti,najradje nijednu :grrr: |
Citiraj:
Zasad se P965 ploce jako dobro ponasaju...bolje rade s visokim FSB-om nego i975X |
Pa kako nema dobre ploče, P5W DH Deluxe?
Gigabyte DS3, DS4, DQ6? Uskoro P5B |
Da ne quotam oboje,cinjenica je da su ploce pune bolesti i ponasaju se potpuno neshvatljivo prilikom OC-a,jedna radi ovako,drugo onako.
Ima na Vr-Zone-u 2 teme,jedna je za korisnike P5W a druga za doticne DS3 i DS4 gige...Po onom sta sam citao,ploce nisu nikako zrele,pogotovo BIOS,nebi volio kupit 965 pa da se kod 975 promjeni situacija jednim biosom sto se OC-a tice,tako da ja stvarno neznam sta cu uzet... 965 idu vise sto se FSB-a tice,975 neke zapinju vec na 360 FSB,dok je nekima 440 plafon plafona... |
gle...novi F3 bios sam fleshao na plocu i sve radi bez problema...F1 je jako bugovit, to priznam...ali sa ovim novim nisam primjetio ni jedan jedini problem...tak da se nemogu bas sloziti
|
Citiraj:
|
Pročitao sam u domaćem informatičkom časopisu (treba reklama?) review najnovijih Intela i AMD-a:
Conroe je dominirao (u postocima cc kako je vranoga rekao) u benchmarkovima, dok je u igrama ta prednost prilično pala. ( stavim i sliku tablice ako treba) Meni je najzanimljivija informacija bila to da je Conroe ovu prednost u stanju održavati samo u 32-bitnim Win dok u 64-bitnim njegove performanse nisu tako dobre odnosno bolje od konkurencije. :rolleyes: :smoke: |
Citiraj:
EDIT: Izasao je novi F4 bios za DS3...nadajmo se da rjesava neke probleme... |
daj tabelu
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:04. |