![]() |
|
Imah taj bitfeniks, ono nit smrdi nit miriše. Cors je ok na nižim okretajima :D, i napokon su izbacili i pwm ventove. Sad mi je žao što nisam čekao, već sam uzeo 3 pin
|
PWM verziju ili običnu si imao? Ovaj PWM ima dobru mm-h2o vrijednost,ko moji noiseblockeri...samo su jedtiniji 7€
|
nemas taj bitfenix sigurno :D imam ga ja, pro model, sam od 1200okr/m. i mogu reci da je skoro pa necujan na max okretajima - ali ovaj iznad na 1800 nije sigurno... :D
|
1200okr i skoro nečujan :no2drug: :D
Citiraj:
|
rekoh, skoro :D
define mini je bio u pitanju ;) |
Citiraj:
|
A gle, po tome i delte ulaze u selekciju, pa to neznači da ih zapravo netko tko je prosječni korisnik koristi.
Uglavnom, da, izbor ventova kod nas je slab. |
Pa ulaze da,imaš ih spomena na početku :D smao kaj se čuju ko mig21 HRZ-a :D
I da mi smo slabi....al smo sad u EU :) |
Samo, nevrijedi ti sto smo u EU kad 95% trgovina u DE nesalju za cro, pogotovo navedeni caseking...ako nemas nekoga u DE da ti to donese, na istom si kao i prije ulaska u EU :D
|
Šalju za Graz bez beda :) isprobano...trebalo bi vidjeti i za Sloveniju pa na PO na Bregani naručiti...
|
Šta je trenutno isplativo uzet od 12tica u Linksa?
Jel još vladaju CMovi SickleFlowovi ili se pojavilo šta drugo? Šta je sa Scytheovima? Nedavno sam uzeo F12 od ACa... Viču previše za posao koji rade :( |
Scythe Grand Flex PWM ako ide za CPU cooler
|
Više na ispuh van, i dosta blizu rešetke (nažalost) :( ali hvala na informaciji :)
|
Moze delete. Krivo postano.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:37. |