![]() |
Koju verziju koristis? Meni nije jos nijednu stranicu pogresno prikazao.
|
Ako želite imati zadnju verziju Chromiuma, skinite si Chromium Updater.
Pazite, zadnja ne mora biti i najbolja. Preporuka je skinuti portable verziju i onda tamo gdje se nalazi chrome.exe staviti chrome_update.exe. Prije nego pokrenete update napravite kopiju cijelog foldera za slučaj da se počne čudno ponašati (vrlo rijetko). Nekad nije loše napraviti update iz ove početne portable verzije. |
hvala za update.
btw. ima li nešto slično kao opera session na chromium?? gasiš browser i opet upališ kao zadnji posjećena stranica. nisam uspio naći. |
To defaultno tako radi, jedino što nema snimanja posebnih sesija.
|
Citiraj:
e sad sam našao ovo edit. našao sam i lagani program za update Download Portable Chromium Latest Installer on Zone-DL (0.4 MB) samo klikni i on sam automatski provjerava novu verziju pa skida |
Ovo je sjajno, www.chromeexperiments.com
Favoriti: Google Gravity Canvas 3D engine Amiga Workbench Emulator |
ovako.imam pitanjce.imam google chrome i kad aidem na youtube i otvoirm video pise mi da skinem adobe flash player i ja skinem i on kaze da nemoze to instalirat. btw. imam vistu ultimate 32 bit sp1. help
|
da bi instaliral moraš izać iz cromea. Pogledaj u task manager ak ti je slučajno ostal proces od chromea upaljen.
|
Danas sam odlučio isprobat Chrome i fino ga instaliram, pokrenem kad ono ne otvara niti jednu stranicu. Probao sam ga dodat u firewall exceptions ali nije do toga, i dalje neće?! :stoopid:
Je'l to možda do OS-a (Windows 7)? |
Chromium mi ne pokazeuje gifove. Tj. pokazuje ih, ali kao statiče slike. Prije ih je animirao, ali full usporeno. Sad ni g od gibanja :D.
I da, build je zadnji. |
Meni uredno prikazuje na ovoj stranica sa buildom 3.0.189.0 (18291). Nije baš mudro svaki dan raditi update na novi build, nekad netko nešto ne dovrši i uđe u daily build. Nađeš koji radi dobro i ne diraš dok se ne pojavi baš nešto novo zbog čega vrijedi napraviti update.
|
moj je 3.0.191.0 (19012). Znaci sad mi jedino preostaje svaki dan updateat do onda kad ce doc u normalu pa ne dirat do nekog major update-a?
|
Citiraj:
http://build.chromium.org/buildbot/snapshots/chromium-rel-xp/ |
Citiraj:
EDIT: Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/2k/7r/29sfysd0/gif.jpg |
evo da ja napišem koju... IE odavno ne koristim... FF mi bio No1 probao operu... nekako je bila lošija od FF .. nekako je FF uglađeniji... onda je došao fejsbuk .... tralalala :) i FF mi počeo štekat... memorija se prepunjavat (konfa je ova iz potpisa) morao sam ga svako tolko gasit da se memorija isprazni.... i eto naletim na Chrome.. pa reko da probamo... u prvu ruku je čudan... minimalistički ovo ono.. al nakon nekog vremena se da primjetit da je program odlićan... koristim ga več pola godine i zaboravio sam na FF .... chrome je brži i stvarno manje troši Best Browser :care::care:
|
Malo sam čistio fajlove zaostale od instalacija programa/igri i naletim na Chromeov folder. Je normalno da ima tako bijesno veliki filesize?
Ne vidi se svaki dan da browser pojede 800 MB :D http://img301.imageshack.us/img301/1164/chromew.th.jpg |
kolačić?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ništa, čistim cache, ali ostavljam history. EDIT: hehe, odma size pao na 400 MB :D |
|
Verzija 2.0 nece da uveze lozinke iz firefox-a, i isto nece da sprema nove lozinke iako je oznaceno da to radi.
EDIT: proradilo... |
Možda niste primijetili, u novijim buildovima možete mijenjati theme.
|
Skinio sam si Chromium za netbook i sada vidim da ima jedno par .exe fileova koji otvaraju sam browser.
E sada......skuzio sam IncognitoChrome Loader, ali ne kuzim koji da ja .exe file otvaram i koji da koristim za otvaranje browsera? Trenutno koristim ChromeLoader.exe, ali u folderu Chrome imam i chrome.exe!? Totalno zakomplicirano....mogli su jednostavnu instalaciju napraviti no ok.....ali sta da ja otvorim i da koristim Chromium!? Issss...koje noob pitanje....hebemti... :dajpivu: Uz to kada otvorim Task Manager i kada zbrojim sve "chrome" procese koji mi rade sa vise otvorenih tabova i nije bas tako mala "potrosnja". Trenutno je otvoren samo jedan tab i to ova stranica guta skoro pa 60 MB!? :stoopid: |
što se tiče memorije ovdje kažu
Results are not such amazing as speed, but they show that Chrome's multithreaded tab handling, while eating more from the start, wins after some intensive usage. |
Citiraj:
|
Mene ovo živcira kod Chromea
http://www.imagesforme.com/out.php/i679431_Capture.jpg i to samo na facebooku :S svako tolko iskoči i onda moram refreshat sve prozore |
bugovim protiv fejsića
|
Ako niste znali www.chromeplugins.org i naravno ono što je svima nedostajalo AdBlock+. Nije funkcionalan kao FF-ov ali provjereno radi i na ovom forumu ;)
|
Sta je to adblock ?
|
e, dok si zblokiram kaj ocu, kak onda da maken taj bar od adblocka?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:03. |