![]() |
1 privitaka
|
kako su here mape dobre a još više dobrije kad su free...sve ima i ajme precizno.imao prije navigon ali bolji je here
|
5 aplikacija / widgeta bez kojih "ne mogu"...
GPS: Waze (online), Here (offline) Remote: Peel Smart Remote e-books: Cool Reader network info: Network Signal Info Lista vrijedi i za službeni SGS4 i za privatni SGS5 |
Trebao bih podsjetnik za telefonski poziv.
Puno razgovaram i kazem nazvat cu te sutra pa zaboravim. Imao sam tu funkciju jos na prastarom SE. Znaci odabere se telefonski broj, datum, vrijeme. U zadano vrijeme mobitel signalizira i izbaci tel. Broj sa mogucnoscu izbora zovi, odgodi ili poništi. |
Citiraj:
Ja zaboravim to i zapisat da trebam nekog nazvat :D Eto... |
Kalendar s podsjetnikom? :-)
|
Koristim Business Calendar i on u sebi ima mogućnost da ti automatski stavi kao zadatak propušten poziv
|
Koja bi aplikacija bila najbolja za vemensku prognozu u Hrvatskoj?
I zanima me da li ima neki dobar balkanski Android forum? (Isprika ako bi se odgovor smatrao reklamiranjem, može i na pm) :D |
Vjerojatno svatko ima svoje favorite, ali po mom iskustvu najbolje bi bile X widget (najviše skinova), Palmary weather pro (potražiti na Googleu) i Amber weather. Treba isprobati pa što ti se svidi
|
Ja koristim AcuWeather bez widgeta,samo u notifikacijskoj traci indikator temp i kad potegneš dolje stoji ko notifikacija kakvo je vrijeme :)
|
Nisam isao za tim, jel ima kakva aplikacija za gledanje streamova (sport)? Pretpostavljam da na play storeu nema vec bi mimo njega moglo bit.
|
|
Ima li kakva alternativa Instagramu? Aplikacija je očajna, šteka, ne može se isključiti double tap to like, sučelje je malo nezgrapno za koristiti... Ajde, pucajte :)
|
Instagram šteka? Instagram je superfluidan :D zakaj bi isključivao doubletap to like? :wtf2: pa to mu je glavni feature boktenedo :D nezgrapno? Jednostavnije nejde....
|
Onda mi je nekaj sjebano sa mobom, idem ga restartati...
A double tap to like je stvar koju sam odmah gasio na 6tag-u jer sam znao lajkati bez da sam to htio. Već mi se dvaput to dogodilo pa me zato zanima. 6tag je miljama ispred Instagrama kaj se tiče UX usability-ja, isto kao i Metrotube naspram Youtube-a. Ostale aplikacije su super, puuuuno bolje nego na WP-u (što se funkcionalnosti tiče) tak da sam sad samo picajzlast. Imao sam prevelika očekivanja, sue me :D EDIT: Nakon restarta Instagram radi ok tak da mičem taj minus. |
ljudstvo trebam neku aplikaciju da mi u zadanom vremenu (znaci radnim danima od-do) prebaci na vibru..
imam tasker ali brate ono pff..tudum sam gledam ima na playu more toga..stavio sam phone schedule ali ako ima koja preporuka jos bolje.. inace radi se o s4 v.5.1.1 danke |
Imas opciju sa nfc tagom.
|
Drži dugo profiles tab, import, a evo ti profil koji bi trebao biti ok. https://copy.com/SUUPxDvmLZzZlIoa lako promjeniš vrijeme. Ako te i dalje bude mučio, onda probaj Macrodroid
|
Citiraj:
budem vidio sutra jel fercera |
Koja je najbolja aplikacija za podsjetnik? Znači da stavim zadanu radnju i da mi on u određeno vrijeme izbaci notifikaciju.
Hvala Sent from my LG Nexus 5 using Tapatalk |
Keep od googla?
|
Instalirao sam Business kalendar pa isprobam onda to i Keep.
|
Definitivno kalendar i business calendar. Možeš kalendar držati gdje hoćeš (lokalno, google, privatni poslužitelj...), a ako nije lokalno, možeš ga sinkronizirati i na npr thunderbird ili gmail web sučelje itd.
|
Hvala na info, još jedno pitanje.
Koji program koristite za download muzike s youtube-a? Tnx! |
Ja koristim klasicni copy-paste link na ovoj stranici. Nudi najbolju kvalitetu konverzije AFAIK...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al kolko se sjećam zadnji put kad sam koristio tu aplikaciju bilo je dovoljno otvoriti ju samo i bila je prikazana potrošnja. |
Jel to isto kao i da sam registriram broj na njihovim stranicama? Onda dobijem 20kn na racun... iako ne želim reg svoj broj...
|
Koliko se sjecam ne trebas ostavljati nikakve podatke, samo kada otvaras app ugasi wireless i upali data promet i automatski ce ti pokazati stanje, bez logiranja i icega.
|
Jel iko zna zas twitter for android ne prima custom notification soundove? Sta god postavis on na default stavi
|
Ima li neka kvalitetna Android aplikacija za odgovor na poziv, da se ne mora swipe-at po ekranu? Samsung recimo ima hardversku Home tipku, ali ako postoje aplikacije koje mogu automatski odgovoriti na poziv npr. kad se telefon prisloni na uho, to bi mi trebalo. Naravno ako iz vasih iskustava mozete reci da to dobro radi, nemam bas iskustva sa Androidom.
Vidim na play store razlicite aplikacije za odgovor na poziv, ali ne znam koliko to dobro radi u praksi. |
Citiraj:
ima opciju javljanja na poziv kad prislonis mob uz glavu... Mene s druge strane muci pamcenje hehe.. Ne mogu se sjetiti kako se zove jedna jako zabavna platformska igra koju sam igra prije cca 3 god na sgs3. Uglavnom radi se o "sarenoj" platformskoj igri bocnog pogleda ali u 3d-u. Igra bi svaki put pocela sa pogledom od iza i onda bi animacijom presla u bocni pogled... U igri upravljate (tap to jump vecinom) nekim zelenim (cini mi se) likom, kupite zlatnike (u stilu super maria), preskacete s platforme na platformu koje se izmicu, propadaju, njisu itd... Sjecam se da su bile i neke "vafre" koje je trebalo preskakati i neki kao trampolini koji bi vas lansirali u zrak... Zna li itko kako se ta igra zove, vec lagano ludim jer je ne mogu nikako pronaci. A sjecam se da je bila ultra zabavna. Btw, proba sam traziti kroz all apps u google playu - 0 bodova. Takodjer sam gleda u google gamesu, isto nista :hitthewal: |
Jel ima neki app da promjeni gornje ikone za signal, bateriju, wifi, bluetooth itd. - da ne budu monokromatski nego u boji, a da to nije preko launchera? (Mob je SAMSUNG, galaxy serija), tnx.
|
Citiraj:
Probaj sa Xposed installer + Gravity box i onda skidas jos dodatne module za Xposed. |
Citiraj:
Znači ništ' jednostavno? šmrc... |
Citiraj:
Ako ti je mob pod jamstvo,ne znam da li root okida Knox,da ne bi jamstvo izgubio. |
Citiraj:
|
Preporucujem APUS Browser, jedan od ljepsih browsera koji radi dovoljno brzo i glatko.
|
Citiraj:
uopce, ali posto se ne mogu sjetiti imena :hitthewal: nisam siguran.. Kakav mindfuck :suicide: Svejedno thx na pokusaju... |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59. |