PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Android aplikacije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=207579)

kvaju 14.09.2015. 00:35

1 privitaka
Privitak 15332

Vidiš li ove 3 crtice iznad slova q, povući ih prema sredini ekrana

microsoft66 21.09.2015. 21:34

kako su here mape dobre a još više dobrije kad su free...sve ima i ajme precizno.imao prije navigon ali bolji je here

Bodisson 22.09.2015. 17:09

5 aplikacija / widgeta bez kojih "ne mogu"...

GPS: Waze (online), Here (offline)
Remote: Peel Smart Remote
e-books: Cool Reader
network info: Network Signal Info

Lista vrijedi i za službeni SGS4 i za privatni SGS5

Amdejac 22.09.2015. 19:00

Trebao bih podsjetnik za telefonski poziv.
Puno razgovaram i kazem nazvat cu te sutra pa zaboravim.
Imao sam tu funkciju jos na prastarom SE.
Znaci odabere se telefonski broj, datum, vrijeme.
U zadano vrijeme mobitel signalizira i izbaci tel. Broj sa mogucnoscu izbora zovi, odgodi ili poništi.

trouble 22.09.2015. 19:18

Citiraj:

Autor Amdejac (Post 2830581)
Trebao bih podsjetnik za telefonski poziv.
Puno razgovaram i kazem nazvat cu te sutra pa zaboravim.
Imao sam tu funkciju jos na prastarom SE.
Znaci odabere se telefonski broj, datum, vrijeme.
U zadano vrijeme mobitel signalizira i izbaci tel. Broj sa mogucnoscu izbora zovi, odgodi ili poništi.

Ja zaboravim to i zapisat da trebam nekog nazvat :D Eto...

Mikeyy 23.09.2015. 10:31

Kalendar s podsjetnikom? :-)

A.J. 23.09.2015. 20:05

Koristim Business Calendar i on u sebi ima mogućnost da ti automatski stavi kao zadatak propušten poziv

Sony1 23.09.2015. 20:18

Koja bi aplikacija bila najbolja za vemensku prognozu u Hrvatskoj?

I zanima me da li ima neki dobar balkanski Android forum? (Isprika ako bi se odgovor smatrao reklamiranjem, može i na pm) :D

džek bauer 23.09.2015. 20:45

Vjerojatno svatko ima svoje favorite, ali po mom iskustvu najbolje bi bile X widget (najviše skinova), Palmary weather pro (potražiti na Googleu) i Amber weather. Treba isprobati pa što ti se svidi

trouble 23.09.2015. 22:16

Ja koristim AcuWeather bez widgeta,samo u notifikacijskoj traci indikator temp i kad potegneš dolje stoji ko notifikacija kakvo je vrijeme :)

Juice 26.09.2015. 19:48

Nisam isao za tim, jel ima kakva aplikacija za gledanje streamova (sport)? Pretpostavljam da na play storeu nema vec bi mimo njega moglo bit.

trouble 26.09.2015. 20:00

Evo upravo gledam :)

#1 Football live

Mario92 26.09.2015. 20:18

Ima li kakva alternativa Instagramu? Aplikacija je očajna, šteka, ne može se isključiti double tap to like, sučelje je malo nezgrapno za koristiti... Ajde, pucajte :)

trouble 26.09.2015. 20:33

Instagram šteka? Instagram je superfluidan :D zakaj bi isključivao doubletap to like? :wtf2: pa to mu je glavni feature boktenedo :D nezgrapno? Jednostavnije nejde....

Mario92 27.09.2015. 00:27

Onda mi je nekaj sjebano sa mobom, idem ga restartati...

A double tap to like je stvar koju sam odmah gasio na 6tag-u jer sam znao lajkati bez da sam to htio. Već mi se dvaput to dogodilo pa me zato zanima.

6tag je miljama ispred Instagrama kaj se tiče UX usability-ja, isto kao i Metrotube naspram Youtube-a. Ostale aplikacije su super, puuuuno bolje nego na WP-u (što se funkcionalnosti tiče) tak da sam sad samo picajzlast. Imao sam prevelika očekivanja, sue me :D

EDIT: Nakon restarta Instagram radi ok tak da mičem taj minus.

baban 27.09.2015. 10:19

ljudstvo trebam neku aplikaciju da mi u zadanom vremenu (znaci radnim danima od-do) prebaci na vibru..
imam tasker ali brate ono pff..tudum sam
gledam ima na playu more toga..stavio sam phone schedule ali ako ima koja preporuka jos bolje..
inace radi se o s4 v.5.1.1
danke

L31 27.09.2015. 10:51

Imas opciju sa nfc tagom.

schetz 27.09.2015. 10:59

Drži dugo profiles tab, import, a evo ti profil koji bi trebao biti ok. https://copy.com/SUUPxDvmLZzZlIoa lako promjeniš vrijeme. Ako te i dalje bude mučio, onda probaj Macrodroid

baban 27.09.2015. 11:17

Citiraj:

Autor schetz (Post 2832576)
Drži dugo profiles tab, import, a evo ti profil koji bi trebao biti ok. https://copy.com/SUUPxDvmLZzZlIoa lako promjeniš vrijeme. Ako te i dalje bude mučio, onda probaj Macrodroid

danke, eo stavio i naredio vrijeme
budem vidio sutra jel fercera

Sony1 27.09.2015. 11:27

Koja je najbolja aplikacija za podsjetnik? Znači da stavim zadanu radnju i da mi on u određeno vrijeme izbaci notifikaciju.
Hvala

Sent from my LG Nexus 5 using Tapatalk

Princ288 27.09.2015. 12:31

Keep od googla?

Sony1 27.09.2015. 12:34

Instalirao sam Business kalendar pa isprobam onda to i Keep.

Mikeyy 27.09.2015. 13:38

Definitivno kalendar i business calendar. Možeš kalendar držati gdje hoćeš (lokalno, google, privatni poslužitelj...), a ako nije lokalno, možeš ga sinkronizirati i na npr thunderbird ili gmail web sučelje itd.

Sony1 28.09.2015. 09:48

Hvala na info, još jedno pitanje.

Koji program koristite za download muzike s youtube-a? Tnx!

Sn4k3 28.09.2015. 10:38

Ja koristim klasicni copy-paste link na ovoj stranici. Nudi najbolju kvalitetu konverzije AFAIK...

catroot 30.09.2015. 20:30

Citiraj:

Autor Sony1 (Post 2832972)
Hvala na info, još jedno pitanje.

Koji program koristite za download muzike s youtube-a? Tnx!

Tubemate plus instaliras mp3 video converter sa playa.

Wannabes 03.10.2015. 16:53

Citiraj:

Autor hash (Post 2814728)
Ukucaj "simpa" u play store.

Tnx, ali zašto traži OIB kod registracije? :fuming: Nedam oib da bi mogao kontrolirat potrošnju mob tarife..

Juice 03.10.2015. 17:03

Citiraj:

Autor Wannabes (Post 2835253)
Tnx, ali zašto traži OIB kod registracije? :fuming: Nedam oib da bi mogao kontrolirat potrošnju mob tarife..

Pa da ti automatski registrira broj u mreži.
Al kolko se sjećam zadnji put kad sam koristio tu aplikaciju bilo je dovoljno otvoriti ju samo i bila je prikazana potrošnja.

Wannabes 03.10.2015. 17:40

Jel to isto kao i da sam registriram broj na njihovim stranicama? Onda dobijem 20kn na racun... iako ne želim reg svoj broj...

hash 04.10.2015. 17:56

Koliko se sjecam ne trebas ostavljati nikakve podatke, samo kada otvaras app ugasi wireless i upali data promet i automatski ce ti pokazati stanje, bez logiranja i icega.

trouble 05.10.2015. 19:35

Jel iko zna zas twitter for android ne prima custom notification soundove? Sta god postavis on na default stavi

SRV 05.10.2015. 20:21

Ima li neka kvalitetna Android aplikacija za odgovor na poziv, da se ne mora swipe-at po ekranu? Samsung recimo ima hardversku Home tipku, ali ako postoje aplikacije koje mogu automatski odgovoriti na poziv npr. kad se telefon prisloni na uho, to bi mi trebalo. Naravno ako iz vasih iskustava mozete reci da to dobro radi, nemam bas iskustva sa Androidom.

Vidim na play store razlicite aplikacije za odgovor na poziv, ali ne znam koliko to dobro radi u praksi.

Sn4k3 24.10.2015. 20:45

Citiraj:

Autor SRV (Post 2836462)
Ima li neka kvalitetna Android aplikacija za odgovor na poziv, da se ne mora swipe-at po ekranu? Samsung recimo ima hardversku Home tipku, ali ako postoje aplikacije koje mogu automatski odgovoriti na poziv npr. kad se telefon prisloni na uho, to bi mi trebalo. Naravno ako iz vasih iskustava mozete reci da to dobro radi, nemam bas iskustva sa Androidom.

Vidim na play store razlicite aplikacije za odgovor na poziv, ali ne znam koliko to dobro radi u praksi.

Mozda ti i ne triba aplikacija, ovisno koji mob imas.. Vecina danasnjih androida
ima opciju javljanja na poziv kad prislonis mob uz glavu...

Mene s druge strane muci pamcenje hehe.. Ne mogu se sjetiti kako se zove jedna
jako zabavna platformska igra koju sam igra prije cca 3 god na sgs3. Uglavnom
radi se o "sarenoj" platformskoj igri bocnog pogleda ali u 3d-u. Igra bi svaki put
pocela sa pogledom od iza i onda bi animacijom presla u bocni pogled... U igri
upravljate (tap to jump vecinom) nekim zelenim (cini mi se) likom, kupite zlatnike
(u stilu super maria), preskacete s platforme na platformu koje se izmicu,
propadaju, njisu itd... Sjecam se da su bile i neke "vafre" koje je trebalo preskakati
i neki kao trampolini koji bi vas lansirali u zrak...
Zna li itko kako se ta igra zove, vec lagano ludim jer je ne mogu nikako pronaci.
A sjecam se da je bila ultra zabavna. Btw, proba sam traziti kroz all apps u
google playu - 0 bodova. Takodjer sam gleda u google gamesu, isto nista :hitthewal:

Remixer 25.10.2015. 00:27

Jel ima neki app da promjeni gornje ikone za signal, bateriju, wifi, bluetooth itd. - da ne budu monokromatski nego u boji, a da to nije preko launchera? (Mob je SAMSUNG, galaxy serija), tnx.

blava 25.10.2015. 00:29

Citiraj:

Autor Remixer (Post 2844915)
Jel ima neki app da promjeni gornje ikone za signal, bateriju, wifi, bluetooth itd. - da ne budu monokromatski nego u boji, a da to nije preko launchera? (Mob je SAMSUNG, galaxy serija), tnx.

Ne znam jel ti mob rootan,ali mislim da to bez roota ne mozes,mozda drugi znaju vise.

Probaj sa Xposed installer + Gravity box i onda skidas jos dodatne module za Xposed.

Remixer 25.10.2015. 01:03

Citiraj:

Autor blava (Post 2844916)
Ne znam jel ti mob rootan,ali mislim da to bez roota ne mozes,mozda drugi znaju vise.

Probaj sa Xposed installer + Gravity box i onda skidas jos dodatne module za Xposed.

Mob mi nije rootan... Ovo mi zvuči komplicirano jer nisam u tom điru.

Znači ništ' jednostavno? šmrc...

blava 25.10.2015. 01:11

Citiraj:

Autor Remixer (Post 2844922)
Mob mi nije rootan... Ovo mi zvuči komplicirano jer nisam u tom điru.

Znači ništ' jednostavno? šmrc...

Nije uopce tesko,root imas stotinu tutoriala kako napraviti,a ovo ostalo samo instalacija i pokretanje i onda samo customiziras.

Ako ti je mob pod jamstvo,ne znam da li root okida Knox,da ne bi jamstvo izgubio.

Princ288 25.10.2015. 01:31

Citiraj:

Autor Sn4k3 (Post 2844864)
Mozda ti i ne triba aplikacija, ovisno koji mob imas.. Vecina danasnjih androida
ima opciju javljanja na poziv kad prislonis mob uz glavu...

Mene s druge strane muci pamcenje hehe.. Ne mogu se sjetiti kako se zove jedna
jako zabavna platformska igra koju sam igra prije cca 3 god na sgs3. Uglavnom
radi se o "sarenoj" platformskoj igri bocnog pogleda ali u 3d-u. Igra bi svaki put
pocela sa pogledom od iza i onda bi animacijom presla u bocni pogled... U igri
upravljate (tap to jump vecinom) nekim zelenim (cini mi se) likom, kupite zlatnike
(u stilu super maria), preskacete s platforme na platformu koje se izmicu,
propadaju, njisu itd... Sjecam se da su bile i neke "vafre" koje je trebalo preskakati
i neki kao trampolini koji bi vas lansirali u zrak...
Zna li itko kako se ta igra zove, vec lagano ludim jer je ne mogu nikako pronaci.
A sjecam se da je bila ultra zabavna. Btw, proba sam traziti kroz all apps u
google playu - 0 bodova. Takodjer sam gleda u google gamesu, isto nista :hitthewal:

Leos fortune mozda?

Mario92 25.10.2015. 12:02

Preporucujem APUS Browser, jedan od ljepsih browsera koji radi dovoljno brzo i glatko.

Sn4k3 25.10.2015. 21:42

Citiraj:

Autor Princ288 (Post 2844925)
Leos fortune mozda?

Nije nazalost, radi se o starijoj igri... Mislim da je vise nema na google playu
uopce, ali posto se ne mogu sjetiti imena :hitthewal: nisam siguran..
Kakav mindfuck :suicide:
Svejedno thx na pokusaju...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59.