PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Što trenutno igrate? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24633)

Igneos Eructid 29.01.2017. 07:05

vec pet dana nemam niti jednu igru instaliranu, a kamoli da igran :tuzni:

gjokic 29.01.2017. 09:35

Resident Evil 7 - vrhunska horror igra :goood:

Halos 29.01.2017. 11:56

ISS 2 na epsx

Doktor O 29.01.2017. 14:17

Citiraj:

Autor gjokic (Post 3016271)
Resident Evil 7 - vrhunska horror igra :goood:

ček nije to samo VR?
fps je koliko vidim?

Doktor O 31.01.2017. 13:58

Igram re7
dobro, ni upola scary koliko plaču na memeima i po netu. Dobra atmosfera, loše složeno chase sheme, ko igra zna će.

Ugl.. zabavno po noći na sluške, simpa.

maXonja 31.01.2017. 14:39

Dota 2 i samo dota 2 već zadnje 3 godine :D

xlr 31.01.2017. 15:35

Project cars i Dirt rally, u pauzama Doom, sve manje i manje Stalkere. Nostalgije radi upalim UT.

Frend mi sherao svoj steam acc, skinuo 15ak igri koje sam uvijek htio odigrati i skuzio da sam prestar za gejmanje. Nemam volje uopce krenuti igrati. Fallout 4 sam krenuo i igrao 9h, uzelo me, super je igra... I nikad ga vise upalio nisam.

MeanBoss 31.01.2017. 17:40

Ja krenuo na ps4... Kad mi wot na kompu digne živce.. Upalim plejku, malo Destinya malo pesa i dobro! :)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

alucard69 02.02.2017. 01:19

Trenutno igram The Division intezivno,
Probavam Conan Exiles, a plan je prec Resident Evil novi kad se skupi psihicke snage za to :))

Sam Fischer 02.02.2017. 09:38

Toliko stvari za udarat, a tako malo vremena :(

I dalje nekako najviše udaram Battlefield 1, a onda je tu još Need For Speed, Far Cry Primal, Deus Ex Mankand Divided, SW: Battlefront, Watch Dogs 2, Call of Duty Modern Warfare remastered... (ovi svi čekaju bolje dane, jer ih akumulirano valjda igram 1h tjedno sve zajedno :D )

Bodisson 02.02.2017. 18:32

Krenuo ponovno s World of Warplanes.
Iskušavam World of Warships.

Witcher 3 se kupovinom zadnjeg DLCa pretvorio u GOTY edition.
Tu je negdje i Mass Effect 2...
Fallout 3, NV i 4 neću niti spominjat...

Igneos Eructid 02.02.2017. 18:46

u biti, mislim da bi najbolje bilo otic na stats page od steam-a i kupit najigranijih 100 naslova, pa vidit koji mi pase...ako se vodimo za onim da milijarde muha ne mogu bit u krivu :D

Amepshi 04.02.2017. 23:50

Citiraj:

Autor xlr (Post 3017309)
Nemam volje uopce krenuti igrati. Fallout 4 sam krenuo i igrao 9h, uzelo me, super je igra... I nikad ga vise upalio nisam.

Ja sam mislio dam sam jedini kojega je prošla volja da sjedi 24h u komadu za nekom igrom.

emilblomsky 05.02.2017. 10:50

Nisi.Nekada nisam imao mira dok nešto ne završim.Vračao sam se svakih 10 minuta za komp ako nešto nisam uspio priječi.Danas sam "calm".Ima i po par dana da ne odigram ništa.I ono najgore,ne fali mi više.
Evo recimo sad igram "Soma",i igram je već desetak dana.Istina ,igra je dosta teška,ali opet!

alen.s 05.02.2017. 15:02

ni meni se neda ko prije....godine...:)
istina ponekad me ponese Ark...stvarno je teski grind :)
najcesce me uzme dok je neki veci update koji sadrzava neki bitan gameplej ili hrpa novih dinosaura

MadManBD 05.02.2017. 15:02

I onda i kad krenes igrat nesto, nakon pola sata, "ma neda mi se više" :lol2:

Godine xD

Mr.Ex.President 05.02.2017. 15:44

Ja već duže vremena imam 2 faze, prva je kad nabavim igru, pa je držim na storege bez da je uopće instaliram, druga je kada je nabavim i instaliram, te uđem čisto da zavrtim postavke grafike, zvuka i kontrole i izađem i više nikad ne uđen:D Rijetko zaigram nešto, a još rijeđe me to nešto privuče da nastavin sutra, prekosutra,... Pa evo FM17 sam platio u rujnu, a dosad sam ga zaigrao 2-3 sata plafon, dakle nisam ni došao do prve prvenstvene utakmice...
Ostaria sam iman osjećaj:D

alen.s 05.02.2017. 15:57

zvuci poznato...:D
ja sve cesce tv-kauc-xbox kontroler kombinacija nego stolica-monitor-mis/tipkusa :)
nekidan san editira Input config file od Ark Survival da mogu imat najbitnije kontrole na yoy (difoltne su smece) :D
sad gledan kupit ovi novi od xbone bezicni :lol2:

Remixer 05.02.2017. 18:14

Jel može preporuka za neki dobar singleplayer FPS?

-odigrao sam sve Farcry osim najnovije (taj Primal nije za mene nit je to 'Farcry' više)
-odigrao sam sve Crysis serijale
-odigrao sam sve Battlefield osim Hardline
-odigrao sam sve bolje COD-ove
-preostaje mi HalfLife, ali to mogu i na starom PC-u, gledam sad nešt odigrat prije nego što prodam PC (ovaj iz ''moj komp'')

EDIT: žanr mora bit akcija/SF, nešto poput Crysis-a

Hvala.

smirnoff 05.02.2017. 18:17

Citiraj:

Autor Amepshi (Post 3019408)
Ja sam mislio dam sam jedini kojega je prošla volja da sjedi 24h u komadu za nekom igrom.

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 3019475)
Nisi.Nekada nisam imao mira dok nešto ne završim.Vračao sam se svakih 10 minuta za komp ako nešto nisam uspio priječi.Danas sam "calm".Ima i po par dana da ne odigram ništa.I ono najgore,ne fali mi više.
Evo recimo sad igram "Soma",i igram je već desetak dana.Istina ,igra je dosta teška,ali opet!

stari se...:beer:

smirnoff 05.02.2017. 18:18

Citiraj:

Autor Remixer (Post 3019644)

-odigrao sam sve Farcry osim najnovije (taj Primal nije za mene nit je to 'Farcry' više)
-preostaje mi HalfLife, ali to mogu i na starom PC-u, gledam sad nešt odigrat prije nego što prodam PC

Hvala.

vidi sto sam ja predlagao...

Brko 05.02.2017. 18:28

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 3019475)

2004. Početak prosinca. Razjebalo me u životu na sto strana (žene, poso, faks...). Otišo u Vemil i kupio Albatron 6600GT AGP za 1600 kuna. Kupio i HalfLife 2. Sjeo za komp i krenuo na hard u 14:00. Igrao bez prestanka i završio u 16:00... drugi dan. Ponovio to još 2-3x do Božića :)

Prvi i zadnji moj izlet u no-lifer gejmerske vode :D

emilblomsky 05.02.2017. 19:14

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3019651)
2004. Početak prosinca. Razjebalo me u životu na sto strana (žene, poso, faks...). Otišo u Vemil i kupio Albatron 6600GT AGP za 1600 kuna. Kupio i HalfLife 2. Sjeo za komp i krenuo na hard u 14:00. Igrao bez prestanka i završio u 16:00... drugi dan. Ponovio to još 2-3x do Božića :)

Prvi i zadnji moj izlet u no-lifer gejmerske vode :D

He,he!Sjećam se ja te 2004-te!
Izašao demo za Far cry!Na mojoj 5200fx radio kao beba.Uzeo kasnije igru i bila je na istoj neigriva.To me izjedalo danima.:D
Mada te razumijem .Ako su neke godine u svijetu gaminga bile za gubljenje dana bile su to 2004-2005!

Brko 05.02.2017. 19:20

Te godine su bile kontra ovima.
Tad su bile odlicne igre, hardver ih nije mogo gonit, a para se nije imalo.
Sad se ima hardvera i para, a igre su zakurac :D

Bodisson 05.02.2017. 20:32

Citiraj:

-preostaje mi HalfLife, ali to mogu i na starom PC-u, gledam sad nešt odigrat prije nego što prodam PC (ovaj iz ''moj komp'')

Hvala.

Mass Effect serijal.
Borderlands serijal.
Prototype serijal (vidiš, to nisam dugo igrao...)
Fallout 3, Fallout New Vegas, Fallout 4

Kristijan1 05.02.2017. 21:04

Quake2

https://www.youtube.com/watch?v=y4_uGTF-oJc

Igneos Eructid 05.02.2017. 21:22

instalira san titan kvest anniversary edition...ginen ka budalet'na, valjda sam zaboravio igrati...i prova san ufo defense instalirat, kliknuo na skidanje i iduci sekund se pokrenila, 16MB zauzima :D odigrao jedan crash site, pogibe mi neki Anthony Price i izasao iz igre...

Drvoje 05.02.2017. 22:48

Citiraj:

Hvala.

Citiraj:

Autor Bodisson (Post 3019701)
Mass Effect serijal.
Borderlands serijal.
Prototype serijal (vidiš, to nisam dugo igrao...)
Fallout 3, Fallout New Vegas, Fallout 4

Alo stani malo, ok su te igre, ali pobogu prvo S.T.A.L.K.E.R. serijal (sa modovima), pa onda za dvi-tri godine te ostale :D

BTW ME/Borderlands/Prototype su iz trećeg lica :p

xlr 05.02.2017. 23:46

Doom, definitivno probati! To je toliko dobro odradjen fps koji tjera moj ocd u crveno trazeci secrete. Za popizdit! Ali pozitivno popizdit. I izivit se na zivinama :D

Vidim nisam jedini koji ima problem s igrama, huh!

Remixer 05.02.2017. 23:51

Probao sam ja (još prije) i Borderlands i Prototype i nisu mi sjele, očito jer nisu FPS :)

Fallout sam probao i nije mi to to u usporedbi sa Crysis, ali Crysis ni jedna igra ne može nad***

Mass Effect sam igrao prije 2-3 godine i odustao...

Vidiš, STALKER nisam nikad probao, hm...

DOOM2016 sam igrao nekoliko sati i glupa mi je bila, a vidim da je svima hit... ne znam, meni je monotona, svaki kill odrađen na isti način, sve nekak monotono...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:51.