![]() |
vec pet dana nemam niti jednu igru instaliranu, a kamoli da igran :tuzni:
|
Resident Evil 7 - vrhunska horror igra :goood:
|
ISS 2 na epsx
|
Citiraj:
fps je koliko vidim? |
Igram re7
dobro, ni upola scary koliko plaču na memeima i po netu. Dobra atmosfera, loše složeno chase sheme, ko igra zna će. Ugl.. zabavno po noći na sluške, simpa. |
Dota 2 i samo dota 2 već zadnje 3 godine :D
|
Project cars i Dirt rally, u pauzama Doom, sve manje i manje Stalkere. Nostalgije radi upalim UT.
Frend mi sherao svoj steam acc, skinuo 15ak igri koje sam uvijek htio odigrati i skuzio da sam prestar za gejmanje. Nemam volje uopce krenuti igrati. Fallout 4 sam krenuo i igrao 9h, uzelo me, super je igra... I nikad ga vise upalio nisam. |
Ja krenuo na ps4... Kad mi wot na kompu digne živce.. Upalim plejku, malo Destinya malo pesa i dobro! :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Trenutno igram The Division intezivno,
Probavam Conan Exiles, a plan je prec Resident Evil novi kad se skupi psihicke snage za to :)) |
Toliko stvari za udarat, a tako malo vremena :(
I dalje nekako najviše udaram Battlefield 1, a onda je tu još Need For Speed, Far Cry Primal, Deus Ex Mankand Divided, SW: Battlefront, Watch Dogs 2, Call of Duty Modern Warfare remastered... (ovi svi čekaju bolje dane, jer ih akumulirano valjda igram 1h tjedno sve zajedno :D ) |
Krenuo ponovno s World of Warplanes.
Iskušavam World of Warships. Witcher 3 se kupovinom zadnjeg DLCa pretvorio u GOTY edition. Tu je negdje i Mass Effect 2... Fallout 3, NV i 4 neću niti spominjat... |
u biti, mislim da bi najbolje bilo otic na stats page od steam-a i kupit najigranijih 100 naslova, pa vidit koji mi pase...ako se vodimo za onim da milijarde muha ne mogu bit u krivu :D
|
Citiraj:
|
Nisi.Nekada nisam imao mira dok nešto ne završim.Vračao sam se svakih 10 minuta za komp ako nešto nisam uspio priječi.Danas sam "calm".Ima i po par dana da ne odigram ništa.I ono najgore,ne fali mi više.
Evo recimo sad igram "Soma",i igram je već desetak dana.Istina ,igra je dosta teška,ali opet! |
ni meni se neda ko prije....godine...:)
istina ponekad me ponese Ark...stvarno je teski grind :) najcesce me uzme dok je neki veci update koji sadrzava neki bitan gameplej ili hrpa novih dinosaura |
I onda i kad krenes igrat nesto, nakon pola sata, "ma neda mi se više" :lol2:
Godine xD |
Ja već duže vremena imam 2 faze, prva je kad nabavim igru, pa je držim na storege bez da je uopće instaliram, druga je kada je nabavim i instaliram, te uđem čisto da zavrtim postavke grafike, zvuka i kontrole i izađem i više nikad ne uđen:D Rijetko zaigram nešto, a još rijeđe me to nešto privuče da nastavin sutra, prekosutra,... Pa evo FM17 sam platio u rujnu, a dosad sam ga zaigrao 2-3 sata plafon, dakle nisam ni došao do prve prvenstvene utakmice...
Ostaria sam iman osjećaj:D |
zvuci poznato...:D
ja sve cesce tv-kauc-xbox kontroler kombinacija nego stolica-monitor-mis/tipkusa :) nekidan san editira Input config file od Ark Survival da mogu imat najbitnije kontrole na yoy (difoltne su smece) :D sad gledan kupit ovi novi od xbone bezicni :lol2: |
Jel može preporuka za neki dobar singleplayer FPS?
-odigrao sam sve Farcry osim najnovije (taj Primal nije za mene nit je to 'Farcry' više) -odigrao sam sve Crysis serijale -odigrao sam sve Battlefield osim Hardline -odigrao sam sve bolje COD-ove -preostaje mi HalfLife, ali to mogu i na starom PC-u, gledam sad nešt odigrat prije nego što prodam PC (ovaj iz ''moj komp'') EDIT: žanr mora bit akcija/SF, nešto poput Crysis-a Hvala. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvi i zadnji moj izlet u no-lifer gejmerske vode :D |
Citiraj:
Izašao demo za Far cry!Na mojoj 5200fx radio kao beba.Uzeo kasnije igru i bila je na istoj neigriva.To me izjedalo danima.:D Mada te razumijem .Ako su neke godine u svijetu gaminga bile za gubljenje dana bile su to 2004-2005! |
Te godine su bile kontra ovima.
Tad su bile odlicne igre, hardver ih nije mogo gonit, a para se nije imalo. Sad se ima hardvera i para, a igre su zakurac :D |
Citiraj:
Mass Effect serijal. Borderlands serijal. Prototype serijal (vidiš, to nisam dugo igrao...) Fallout 3, Fallout New Vegas, Fallout 4 |
|
instalira san titan kvest anniversary edition...ginen ka budalet'na, valjda sam zaboravio igrati...i prova san ufo defense instalirat, kliknuo na skidanje i iduci sekund se pokrenila, 16MB zauzima :D odigrao jedan crash site, pogibe mi neki Anthony Price i izasao iz igre...
|
Citiraj:
Citiraj:
BTW ME/Borderlands/Prototype su iz trećeg lica :p |
Doom, definitivno probati! To je toliko dobro odradjen fps koji tjera moj ocd u crveno trazeci secrete. Za popizdit! Ali pozitivno popizdit. I izivit se na zivinama :D
Vidim nisam jedini koji ima problem s igrama, huh! |
Probao sam ja (još prije) i Borderlands i Prototype i nisu mi sjele, očito jer nisu FPS :)
Fallout sam probao i nije mi to to u usporedbi sa Crysis, ali Crysis ni jedna igra ne može nad*** Mass Effect sam igrao prije 2-3 godine i odustao... Vidiš, STALKER nisam nikad probao, hm... DOOM2016 sam igrao nekoliko sati i glupa mi je bila, a vidim da je svima hit... ne znam, meni je monotona, svaki kill odrađen na isti način, sve nekak monotono... |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:51. |