![]() |
Jel ima neko od ekipe koja je pokupovala S8(+) da javi moze li se javiti na poziv sa Home tipkom ? Znam da je sad softverska ali bas zato me i zanima jel postoji opcija da stisnes home i odgovoris na poziv kao na prijasjim Samsunzima dok je bilo fizicke Home tipke ?
Danas sam malo probao iz ruke S8+ i S8 pored S7edge i stvarno nisu povecali telefon puno tj. obicni S8 je i manji od S7e pa se sad dvoumim dali ici na S8+ ili ipak S7e jer meni je to javljanje na fizicku tipku jedna od boljih/bitnijih featurea koji korisitm jos od Galaxy S1 na dalje. |
Narucen sa Amazona Spigen F300W punjac, na akciji je.
Cekam da dodje pa da vidimo kak to radi. @imart Svaka cast na hrabrosti za te jeftine punjace. |
Citiraj:
|
Stvarno nevjerovatno. Nadam se da smo sa ratovanjima završili, kao i seciranja iPhonea u Samsung temi.
Nadalje, molim bez sličnih pizdarija. Fala. |
Citiraj:
Sad jel je original ili nije. Uglavnom brzo puni,nesto je sporiji od zicanog. Takodjer radi i preko kozne preklopne maske. Izasao me oko 180kn, oko 300kn jeftinije nego u hr. Imao sam i ovog sta je linkao imart na s5,ali cim bi ga malo pomaknuo vise ne puni, trebalo ga je tocno namjestit http://www.ebay.com/itm/OEM-Samsung-...0AAOSwN6JY-hgM |
Choetech T517 - 12€ na akciji na Amazonu. Iako nije brzi punjač, puni brzo, preko Spigen Neo Hybrid covera, bez obzira na poziciju mobitela na njemu
|
Galaxy S7 vs Galaxy S8 - camera test comparison
S8 radi ostrije slike i to sa osjetno manjim oversharpeningom... |
nezz kako ostali ali osobno sam ocaran sa s8, masinerija gotovo bez mane (steta za lose pozicioniran fingerprint), jedva cekam da padne cijena :goodnite:
|
Da, lokacija fingerprint senzora mu je jedna od rijetkih mana.
Jos da ima IR, bija bi IMO savrsen... |
Očekujem da će S9 biti savršen tj. da će slušati kupce te ispraviti mane S8 kao što su to napravili sa S7 u odnosu na S6.
Inače, S9 bi trebao izaći slijedeće godine i trenutno traju pregovori oko čipseta. Navodno bi to trebao biti SD845. |
Ma S28 ce biti perfekcija percekcije.
Trazite dlaku u jajetu, jebo te. Kao da je ne znam kakva razlika izmedu S7 i S8. |
Taman da čekam s9 :)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk |
Nadam se da će S9 stići slijedeće godine u ovo doba kada mi ističe pretplata tako da ga dobijem za sitne novce (S7 me koštao 'čak' 9kn jednokratno).
|
I jel ko isporbao kakvu foliju ili staklo za S8+ ??
|
Citiraj:
|
Kupujem samo neparne verzije :D. Jedini 'parnjak' kojeg sam imao je neprežaljeni S2. Po meni, on je imao najbolji dizajn od svih S modela.
|
S2 je bio kao cokoladica, pogotovo ako se upari s onom vecom baterijom/poklopcem :)
|
Ja i dalje sanjam novi flagship, Samsung ili neki 84. proizvođač, da ima bateriju tipa 5000mah odnosno da uredno moze radit 2 dana.
|
Uzalud ti trud - takvoga nećeš dočekati. Tendencija je da ekrani budu čim veći, a baterije čim manje, a to nije dobra kombinacija za SOT. Danas naći mob sa baterijom >4.000mAh je rijetkost, a biti će ih sve manje.
Jedino ako u međuvremenu izume neku drugu vrstu baterija koja će imati debelo bolji omjer kapacitet/masa. |
Kad smo vec kod baterija, ovo je AFAIK najbolji kandidat za novu generaciju baterija koja ce zamjeniti li-ion...
solid-state battery with glass electrolyte |
Vratimo se na temu. S8 ima laganih problema sa crvenim ekranom (red tint) i bežičnim punjenjem. Problem s ekranom je riješen updateom softvera.
|
Citiraj:
|
Trpi, vlasnici S7 nisu očarani sa S8 kao ti, jbga, razlika je nikakva :)
|
Upravo tako. :) S8 je odličan upgrade... ako nemaš S7.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
kako vam znatno veci ekran nije nikakva razlika? po funkcijama i snazi hardvera razlike su vjerujem nebitne, ali svega 6mm veci uredjaj sa 18mm vecim ekranom...
|
Nekome 3" veci monitor na pola metra od oka jednostavno ne pase jer ce ih boliti vrat od okretanja glave. Drugome 18mm veci ekran moba u 6mm vecem tijelu ne pase jer ih i ovako ne mogu lako kontrolirati palcem. Vjeruj mi, ne mogu koliko god htjeli misliti da mogu.
Kad naprave tijelo moba 6mm manje od S7 i ekran recimo 5,1-5,3" (a moze se, ima mjesta), e to je velika stvar. Sve drugo je drk* po bilboardima. Neki dan sam gledao "Ericu d teknolodji nerd" kako sa svojim hobitovskim rukama hendla S8ice i govori kako joj super lezi mob. Ono... |
Pa dobro, nekome pase nekome ne, poanta i jest da nije uopce mala ili nikakva razlika. Ne vidim sto bi mogli onda napraviti da bude "velika razlika". Mob se po filozofiji razlikuje poprilicno od S7, a sad normalno da kamera ili baterija nece biti razlika nebo i zemlja. Tko uostalom kupuje flagship mobitel jer se to "isplati".
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
A Erika, jbga, ima male ćevape, ali je spretna:D |
Citiraj:
Da, svejedno mi je. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:29. |