![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Sry Reno ali u krivu si 100%.
Pogledaj samo neke od demoa nekih poznatijih ekipa koji igraju na tom retardiranom modu, znanom jos kao izbljuvotina. Na vecini mapa se rusha na tebi nezamislive nacine (nezelim da ovo zvuci kao svisoka receno, ali tako je) a kad se i kempa, to se ne kampa onako kako kempa =CRO=Mario na Hercegovina Playground serveru, znaci legne negdje i samo zuri u jednu tocku. I ovaj tvoj kvot. Iako ce ovo zvucati jako njubovski sto sam prosao jos prije godinu dana kad sam igrao jos po HC serverima, pristajem na tvoj poziv za 1 vs 1. Ali ako je ikako moguce 1 vs 1 CB, jerbo mi se neda bas igrati FW. To nisam jakooo dugo igrao, pa... ;) |
Citiraj:
Nego glupo je misliti da su ljudi koji ovdje traže konfige pro igrači koji NE IGRAJU na public serverima - nego im to samo treba za lanove i slično. Znači igraju sa takvim nabrijanim konfizima na serverima gdje večina igrača ima defaltne konfige i imaju veliku prednost - to je za mene varanje. Koliki ti je gušt tak biti prvi meni nije jasno isto kak mi nije jasno kad ljudi koriste baš prave haxove.............itd. Micanje grafike (trave i sl.) nije normalno predviđeno pa je samim time varanje. Samo da kraju velim da mi je potpuno svejedno kaj ko koristi - kad igram četvorku ako skužim da ima previše "nabrijanih" i normalna igra nije moguča ja se ljepo odspojim i odem dalje. EDIT: Samo još dve stvari - da nebi mislio da sam čistunac ( ili ti ili neko drugi) svojedobno sam i ja zatražio od frenda koji profesionalno hakla njegov cfg. da malo pomognem svojoj grafici (2900 Pro) - na kraju sam odustao jer mi se sa jedne strane nije dalo podešavati svoje postavke (ja na primjer ne igram na WASD) a sa druge strane sa zaključio da bi to previše utjecalo na igru. Drugo - ja sam sve CoD-ove kupio u dučanu - i 1 i UO i 2 i 4 i WaW. Kad igram hoču sve što igra ima i heliče i artiljeriju i pse..... Osobno ne igram sa LS, Marty , juggernautom ili noobtubom nikada. To kaj to drugi koriste ja sam se naviknuo a i zašto nebi koristili kad je svakome na raspolaganju. Pošto sam igre ljepo platio stalo mi je da developeri igre poprave koliko je to moguče. |
Citiraj:
|
Citiraj:
"Micanje grafike (trave i sl.) nije normalno predviđeno pa je samim time varanje." Kako nije...pa vec kad odes u graphic options i kliknes models detail na LOW bude ti /r_lodscalerigid na 2 i eto ga...vec vidis kroz travu...dosta vise nego onaj tko to ima na 1 (a promod upravo to forca na 1). @Rino Zao mi je, ali ja do ponedjeljka ili nedjelje ujutro nemogu igrati nista...jednostavno imam jadne slusalice,jadan mis i jadnu tipkovnicu jer mi je brat sve to pokupio i odnesao na LAN u Zagreb :( Ali u ponedjeljak moze ;) Sry, ja sam skontao da si Reno...jos jednom...oprosti :) |
Ovako promod po meni nije nikakva izbljuvotina i na njemu se ne kampa kao sto ovdje njih par misli. Tu treba puno uigravanja i timske igre da bi nešto postigao. I ja sam prije igrao HC i bio kao neki pro na njemu, a kad sam došao na promod ono jedva med skill. I osobno mi je puno draži promod jer je više za natjecanje i razvijanje taktike nego HC. eto tolko od mene ^^
|
e ljudi imam pitanje ...a kako mogu iskljuciti taj windows zero?meni se isto nekad pojavljuje connection interrupted ali ne cesto...za sta sluzi onaj vista anti lag??jer mozda da se sprjeci connection interrupted??e da imam d linkov g dwl-g122 wireless usb adapter
|
Ma nemoj mi objasnjavat kako je ok micati travu jel se može, mogu ja prdnut u kinu pa nije ok, sram te bilo, i taj model detail na low, i to bi me bilo sram staviti...
|
Citiraj:
Pa cu ja onda upaliti ama bas sve moguce detalje. Jel to ok? |
Imam jedno pitanje, mislim kupiti original cd key od jednog člana sa foruma, pa me zanima hoće mi brat moći igrati sa tim istim keyem na istom kompu, ali na drugom profilu?
|
Ne ne ne, nemoj se sada izvlačiti na slabi komp, hvala bogu igrao sam ja cod4 sa slabom grafikom i trzalo je, i živciralo me, i ludovao sam kad bi uletio u dim i stao u vremenu i prostoru, i nije mi nikad palo napamet tražiti načine da travu isključim , imaš texture na low, i živiš s time. Neće nikad svi igrati u apsolutno istim uvjetima, netko ima slabi komp, neko lagavu vezu, nekom sunce drma u monitor, nekom sunce drma u oči, ali trava je već s one strane linije, one loše. Ne želim se ja svađati sad u vezi trave, ali to je moje mišljenje, i smeta me kad me netko pita kako si me vidio, ja ispadnem sumljiv zato šta ima ljudi kojima je to ok.
|
Da, ali ne možete igrat istovremeno. I ako jedan od vas dobije ban na odredenom serveru, dobija ga i ovaj drugi tj. ban se odnosi na cd-key.
|
Ok, hvala na odgovoru. Ma nećemo igrati istovremeno pošto samo jedan komp imamo, a ban valjda neću/neće dobit :D
|
Pa dobije ban na tom serveru, ne global ban.
Ja sam prošli tjedan tak igrao i samo odjednom pufff, izbaci iz igre i pise Admin banned you bla bla... Reason: CHEATING! Ja gledam koji q? I ne kužim šta je, svugdje se mogu spajati samo na DvG Overgrown only ne mogu jer me admin bannao zbog varanja. Dobro pa je DvG jako ozbiljan klan pa ima sposobne admine, tak je vođa mog klana fino sve izgladio sa DvG-om, te su našli pravog čitera preko IP adresa i PBa. Ja nisam mogao vjerovati, uvjeravali me da sam ja cheato i još imam demo koji su mi poslali, naime lik sa nickom FR|Narsil (inače ,moj nick) roštilja sa wallhackom po Overgrownu. I ja ne mogu vjerovat, znam da nisam ja ali ne mogu dokazati. Na kraju nakon sati i sati traženja admini dokažu da nisam ja... nego neki lik uzeo moj nick, na kraju se još preko IP adrese ispostavilo da je idiot iz Hrvatske... :nono: Jbg, ja fino un-bannan ali ostao je vrlo gorak okus u ustima jer kad je taj lik bio na serveru bilo je i puno ljudi sa kojima sam igrao prije, pa pun q njih vamo tamo ovaj vara, vak-nak... pa dok se objasnilo svima... jbg, i vremena, i reputacije izgubljeno... |
Uskoro stiže Deathadder i org key, još mi samo dobra podloga fali pa mogu mirno umrijet (u stvarnom svijetu) i bacit se na ownanje vas nubova :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Malo te zezam..... NHF:D Nego to mi se sviđa kod WaW-a - nemreš imat isti nick :goood: |
Citiraj:
:D :D :D :chears: Al bilo je bome neugodno, ono, znaš da nisi ti, a likovi ti pošalju demo na kojem se vidi da varaš, i uvjeravaju te da varaš i opet znaš da nisi ti al nemoš dokazat. Fala BOgu pa je sve dobro završilo :) U biti ni ja nisam imao pojma o čem se radi, samo sam znao da lik na demou nisam ja... a ko je... ko zna... |
e ljudi imam pitanje ...a kako mogu iskljuciti taj windows zero?meni se isto nekad pojavljuje connection interrupted ali ne cesto...za sta sluzi onaj vista anti lag??jer mozda da se sprjeci connection interrupted??e da imam d linkov g dwl-g122 wireless usb adapter
|
|
Evo ljudi da malo reklamiram naš server HHCC s&d public server
78.159.119.148:29000 svi koji su željni dobre zabave i napucavanja u HC modu su dobrodošli Vidimo se na serveru:chears: |
@Luks
Zašto mi na Kuji na nekim mapama izbacuje neku grešku sa .iwd ? |
jel zna mozda netko naredbu za ukljucenje vidljivosti kamuflaža na oružju.nabavio sam neki cfg s neta i svidja mi se osim kaj se ne vide kamuflaže.pa ako se netko malo vise s tim igrao molio bi za pomoć
|
@AMD
Obrisi iz /mods/awe4/ direktorija mp_docks.iwd to je skoro svima rjesilo problem. Taj problem se bio svima javio kad su prije cca 7-10 bili stavili par novih mapa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jel ga ima na jutubu?igrao sam i ja cesto dok si ti bio na serveru (tj. tvoj nick :D) mislim da nisam posumnjao niti jednom u,tvoj nick :D (koji sick-case) |
:D
Nema ga na jutubu, evo aploadao sam ga na RS: download (1.2 mb) Odzipaj, pokreni COD4player.exe, odi na open demo, nađi demo0001.dm_1 i gledaj show kak vara sa wallhackom :nono: Keypad 6 ubrzava, keypad 4 usporava 8 ide jako brzo, 2 jako sporo Iz demoa izlaziš sa kosom crtom kod numlocka / Još jedan + za mene je bio što je moj nick zapravo FR| Narsil, dakle sa razmakom između FR| i Narsil, a čiter imao nick FR|Narsil Znaš... TB, čak sam jednom malo pomislio da si ti haxzor i ukro moj nick :D :D :D Naravno da smo igrali dosta puta zajedno, i normalno da nemoš sumnjat u mene jer ne varam i mrzim čitere, ja sam jednostavno dobar :D |
Citiraj:
|
@ hammer_of_thor
pogledao video, e koja citerska da ne velim sta.svi mu govore da je citer ali on tvrdi da nije i jos je bahat btw. jel ima ko dobar pro mod server (mislim na kojem igra)?nisam jos to probao pa me zanima.vidim da je bilo dosta diskusije o njemu.po mogucnosti neki di nema citera.hvala |
pa kaj uopce igrate na serveru bez PB?
|
Server je original, naravno i sa PBom... eto čiter došao, uzeo moj nick i roštilja
|
tuj smrdljivi PB nekad ne vidi jel ima cheatera ali glavno da on kika ako imam tocku u nicku
|
89.149.244.235:25000 bad boys promod
213.202.104.42:28961 Rabbits promod |
Citiraj:
hammer => hvala :zdero2::lol2: |
Ne znam gdje pitat za savjet, pretpostavljam ovdje. Instalirao win7 na novi komp., sve ispodešavao i sve radilo savršeno (začuđen) dok nisam odlučio skinuti COD4 MW. Instalirao, upisao kod, prebacio crack, upalim, ali se na stotinku pokaže početni ekran i neće dalje. Nakon hrpu pokušaja odlučio pobrisat win7 i instalirat xp (jer sam dvd s vistom negdje izgubio). Opet ista stvar. :( Na multiplayer mi pokaže početni ekran, ali se ne mogu priključit na mp jer je "key in use".
Onda pokušao s COD4 wow, upisao kod i prebacio crack, pokaže početni ekran, izaberem singleplayer, ponudi mi da biram težinu i mapu. Izaberem težinu, ali se ništa ne dešava, imam samo opciju back. Izaberem mapu "semper fi" koja je jedina, ali ista stvar, ništa se ne dogodi?? :( |
za mp kupi original key.
|
MP mi nije toliko zanimljiv jer vrlo rijetko igram, isključivo SP.
update: poludit ću. Sad probao pokrenut igru iz win 7 (instalirao iz xp-a) i - RADI! A ja formatirao disk i pobrisao kompletno podešenu 7icu, sad opet podešavat mail accounte, spremat hrpu šifri itd..još slučajno pobrisao i neke torrente koji su se skidali tjednima.. :( Ali bar cod radi. :) |
Ljudi trebam pomoc. Instalirao ja igru na winse stare 2 tjedna, i patheve 1.6 i 1.7.
Smanjim rezu na 1024x768, sve na medium-low, bez aa, i ostalih gluposti. I idem igrat, a fps skace od 50-125. Vidim da ljudi sa slabijim konfama i vecim detaljima imaju cak i veci FPS Lock od mene. U cem grijesim? |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:45. |