![]() |
Bit će da je ovaj >> http://mobiwire.com/portfolio/aquila/
To bi značilo da je zapravo francuski telefon. |
Citiraj:
|
Imam feeling da će na njemu biti 'iživljavanja' kao na Huaweiu da se izvuče i posljednji MHz iz tog proca.
|
Citiraj:
|
Stigao je dostavljač, olakšao me za 945kn, ali V1 je u rukama :D prvi dojam onak samo od oka i par dodira ruke - sviđa mi se jako toliko ekran za te novce. sutra ću se malo više udubit u uredjaj, pozabavit mogućnostima i isprobati sve za što sam ga kupio.
|
Kakva je to politike Teleta?
Taj V1 je na pretplatu 1395kn, a na bonove 995kn(945kn na webu) edit- sad gledam, pa svi su tak. Ne možeš vjerovat |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Planiram kupit novu SD karticu za svoj i sestrin mob. Uzet ćemo vjerojatno od 8 ili 16 GB no zanima me treba li obraćati pažnju na klasu kartice i proizvođače, pa ako da, uputite me koje marke bih trebao po vama više gledati.
Na svoj Desire planiram stavljat i custom ROM-ove kao i dosad tako da ak to igra neku ulogu u odabiru, slobodno recite. U njemu je trenutno ona dobivena s mobitelom, Samsungova class 2 od 4 GB. Naravno, cilj je proć što jeftinije. Hvala. |
nebih isao ispod 6 klase.. imao sam jednu "4 klasu" od kingstona na sgs1 i radila mi je problema kod snimanja videja na velikoj rezoluciji
nek ti jos netko potvrdi sa 6 klasom jer trenutno imam od sandiska 8 i 16gb microsdhc ultra class 10 i bez primjedbi sam :D |
|
Da li je ikako moguce koristiti mob s androidom 2.3 kao modem umjesto T-mobileovog sticka za spajanje na CARNET Internet i ako je kako podesiti postavke?
|
Ako mobitel ima funkciju tetheringa, onda može. O kojem se mobu radi?
|
Meni se čini da je on pitao jel se može spojiti sa mobitelom na internet preko CARNET računa (a onda valjda računalo/laptop spojiti na mob i tako da onda ide na net).
Mislim da to neće ići. Nevezano za to - koji site ste koristili za dobivanje unlock šifri za Sony Ericsson Xperia Arc S modela (LT18i) ? Ima ih gro, a cijene su između 40$ i 50€... |
Imaš pravo - previdio sam ono CARNET.
|
Zašto ne bi mogao? Samo podesi APN na carnet.apn i to je to. Pod uvjetom da je ta kartica koja je u mobitelu registrirana za Stick2Carnet kod T-Mobilea, trebalo bi radit bez problema.
|
Citiraj:
|
Pozdrav vidim da nigde (valda dobro vidim :) ) niko ne pominje Huawei U8300, kako ga rootati ,koji ROM ubaciti...? Koju app koristiti da sve iz tel prebaci na SD karticu ? bista poput app 2 sd pro ne radi :/
Uprincipu najvise me zanima neka aplikacija kao app 2 SD pro da radi na ovom telefonu i da automatski prebaci sve....to ej prioritet a ostalo ako neko zna usput nek napise ;) |
Tu imaš jedini ROM koji je work in progress: Vicky 2.0 | U8300. Najveći minus je što gubiš FM radio. Nakon što ga rootaš i staviš custom ROM, ja bi na tvom mjestu probao sa Link2SD. Morat ćeš napraviti particiju na kartici za tu namjenu.
|
Imam karticu od 8 GB prvu particiju sam napravio od 1 GB druga 512 e sad za ceka se koja korsiti :D ...sta je sa ostalim prostorom na kartici 6,5 GB ? Da napravim ovu prvu vecu particiju,nudi mi do 4 GB ?
|
Redoslijed particija ti inače ide: FAT32 + ext2/3/4 + opcionalno swap ako je podržan u ROMu. Sve to napraviš u nekom partition manageru ili Gpartedu.
|
O2X Tele2 - update na GB?
Jel ima tko dotični mob na Tele2 mreži i jel ga updejtao na GB? OTA update nije dostupan, kaže da je na zadnjoj verziji (Froyo 2.2.2).
Našao sam VIP-ov ROM za GB na XDA pa me zanima koji su rizici flash-a. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Taj U8300 ima vjerojatno neku malu internu i još k tome Android 2.1. Nadam se da će ti Link2SD raditi jer nemam iskustva s njim na Eclairu. Root ti možda neće biti dovoljan jer ROM mora podržavati init.d skripte. |
Citiraj:
Nakon toga ga rootaj sa "unlockroot" alatom ako imas potrebe za rootom. |
http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-...-oglas-2954989
ide li bolje od ovog? .. novo sa garom za tu cijenu |
da cijena je dobra, mozda ga mozes nazicati jos za 1500 kn :D
|
Poštovanje, ovako trebam pomoć imam xperiu ray s androidom 4.0,3. Znaći imam neke slike bilo slikane ili ovako primljene i kad to hoću npr. stavit na pozadinu tada se slika zumira što mi je skroz glupo, jer ima koje rješenje za to ili to tako mora biti?
|
jel se mogu nekako usporediti graficke i procesori u mobitelima sa stolnim racunalima, recimo procesor i graficka iz novog galaxya s3 http://www.gsmarena.com/samsung_i930...s_iii-4238.php Mali-400MP jel usporedljiva sa nekim starijim grafickim karticama recimo nvidia 6600gt, kuzite sto hocu pitati:fala:
|
nemozes to trpati u istu kutiju.. tj. mozes ali one uber stare procesore i grafe..
|
Citiraj:
|
Jel istina da se mob moze locirati i bez sim kartice? Zanima me konkretno za Xperiu X10 Mini , frend neki dan izgubio istu, pa kaze da se moze locirat a ja mu nekako nevjerujem da se moze locirat bez sim kartice?
Sta ako je netko flashao na mob drugi softwer, hoce onda raditi taj lokator? |
Citiraj:
Naravno, ovaj test će ti pokazati samo za taj jedan naslov jebga koji baš i nije relevantan ali ono. Pitao si :p |
Citiraj:
|
Locira se putem IMEI-a, svaki poziv ima zabilježen IMEI pozivatelja i IMEI pozivanog, ukoliko je riječ o mob-mob komunikaciji.
|
Ako sam dobro shvatio, kolega misli na korištenje moba bez SIMa, znači offline rad moba. A tu kod nas se neće tak locirat.
|
Citiraj:
Uređaj sei locira preko IMEI-a, ali do tog broja se dolazi kad mobitel ostvari kontakt sa baznom stanicom, a da bi to ostvario treba imati sim karticu. U offline modu, mob se ne moze locirat. |
Koja korist od moba u offline modu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:37. |