![]() |
Citiraj:
Inače ako je to ovo treba biti srebrno, pa provjeri :) Još neka nam RAUL napiše šta je on dobi'a :D |
on bi mogao dobit neki zlatnik iz doba cezara :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
hahhaha :D
ne kužim.. ovaj čovjek je umjesto hard diska dobio kovanicu ??? :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
a komentar od strane Ebaya je slijedeci: Comments: We didn't receive valid tracking information from the seller. We're sorry you had a problem with your purchase, and we're issuing you a refund for this case. |
Citiraj:
|
Znam,ali uvijek postoji mogućnost da te traže da vratiš item za povrat. Ovisno šta dobiješ. A onda se može desiti da return shipping sam plaćaš. Ja sam nedavno dobio nešto za što nisam mogao 100% biti siguran da nije fejk( ispostavilo se da je jako dobra kopija) i da seller nije bio relativno novi pa se bojao negativnog feedbacka,return shipping bi morao sam plaćat. Ovako je pristao da on to plati. Da je seller svjesno htio prevariti,mogao je. A ja bi ostao bez tih 12 $ za return shipping.
|
|
ebay je the best opcija online trgovine i sve je 100 % sigurno
ljudi nebi kupovali preko njega a da ne valja :D ja igre za nintendo wii kupujem iz engleske i sve u redu dali bi preko carine pustili grafu ili proc ? |
Citiraj:
Ionako nemaš carinske stope na informatičku opremu, samo dolazi u slučaj PDV, ali po pričama o našim carinicima imaš i veliku šansu da ni to ne platiš :lol2: |
Citiraj:
|
Nije to nikakva žešća kontrola, nego standardna procedura.
Svi paketi sa trackingom idu preko carine i to im se upisuje u status. Mislim, ide i sva obična pošta, ali se manje pregledava, jer je ima puno više. U svakom slučaju, to ne znači da će paket biti ocarinjen, već da oni moraju ispuniti propisane procedure. Ako ga neće cariniti, paket ti dolazi sutra na vrata. P.S. Iako bi krepao od smijeha da ti ne priznaju račun s PayPala i ocarine crnu ciglu po realnim cijenama za 2TB WD disk. :lol2: |
Citiraj:
|
ja sam nedavno kupio guitar hero metallica (igra + gitara) stajalo je na carini mjesec dana pa su mi tek onda poslali pismo da moram pokazati nesto :lol2:
uglavnom puno je trajalo jer je bio veliki paket :D |
Stigao disk:lol2:
|
Bolji (a i skuplji) je onaj disk što ga je nino kupio
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nino što si napravio sa svojim? Citiraj:
|
Citiraj:
|
kakva procjena ?:D
|
Kao da sam tu nedavno pročitao o uvozu ulja iz drugih zemalja (UK se spominjala ?). Zanima me zna li itko kako se odnose prema mastima koje bih kupio iz SAD-a ? Obična mast za brtve, ništa drugo.
|
Citiraj:
Prijedlog za prosirenje siga : Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Prodajem originalni Svicarski novcic iz kovnice P.R.C. Schaffhausen, iz 1865. godine. Mnogi su vec kupili. :D:D:D |
švicarski
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:48. |